Idag är det inte torsdag

ååh vad mycket klockan är nu... fan. Jag skulle ändra lite grejer på min blogg och VIPS så var hela designen borta. Så nu har jag suttit och grejet ch grejet med en ny design så nu får det vara såhär ett tag. 
Träningen idag blev Combat och jag var nog lite trög sen igår annars kändes det bra! Har hela dagen gått och trott att det är torsdag också men det är det imorgon istället.
 
Imorgon ska jag och Susanne och käka kinabuffe till lunch och sen hem till mormor och hjälpa henne med att sätta upp lite fina julgardiner. Efter det får vi se vad kvällen bjuder på för skön träning.
Godnatt
 
Bild från Brasilien:

Tiisdag

Igår var det alltså jobb på kvällen. Skulle egentligen slutat halv 11 men jag hjälpte dom lite och jobbade till strax innan 11. Kom hem till älsklingen och vi satte på en film, det fick bli den nya Maria Wern. En jättebra och spännande deckare.

Idag åkte Daniel iväg tidigt och jag hade hela dagen för mig själv, i alla fall fram till kl 6 på kvällen. Jag lagade mat och såg på tv och så var jag även upp på vinden och hämtade lite adventsgrejer. Så nu är det lite mer julstämning här hemma med nya gardiner, duk, handdukar, matta och kuddöverdrag :)
Fram mot halv 7 kom Susanne och hämtade mig och vi åkte till gymmet och boxades. Idag kändes det mycket bättre och handlindorna hjälpte! Jag tror att förra veckan nog bara var en chock för musklerna för idag skakar händerna ingenting. Vi får se hur armarna mår imorgon.

Godnatt!


Söndagsmys

Idag vaknade jag upp i Kärne, käkade lunch och åkte efter det hem för att snabbt slänga på mig träningskläderna innan Susanne och Tobbe kom och plockade upp mig. Med 1 plusgrad ute begav vi oss ut i spåret och idag kändes det inte jobbigt men det tog ändå emot lite. Men vi kom in på hyfsad tid och åkte hem igen. Väl hemma slängde jag mej i duschen en snabbis innan jag och Daniel skulle iväg hem till Anna-Lena och Thomas för att fira Malin som fyllde år. Hemma hos dom blev vi kvar en liten stund och käkade mat och såg på Solsidan. Sen hem igen och såg på Vem kan slå Filip och Fredrik och efter det satte vi på en film. Mycket bra och trevlig dag/kväll.

Nu ligger jag i vår nybäddade mysiga säng och har nyss "lekt" Bulleri Bulleri Bock med min älskling. Haha det är sjukt vad svårt det är att gissa rätt. Jaja nu ska jag lägga ner mobilen och sova. Imorgon ska jag jobba 17:00-22:30.
Sov sött


Bak och pizzamys

Att jobba gick faktiskt ganska bra, lite stressigt där ett tag bara men annars lugnt. Jag fick jobba över lite så jag slutade inte för ens strax efter halv 6 vilket i sin tur resulterade i att jag kom i säng runt 6. Sov tills klockan var 12 och då hick jag upp gjorde lunch och satte mig vid köksbordet och läste en bok. Senare kom Susanne och hämtade mig och vi åkte ut till Kärne. Vår tanke var från början att vi skulle ut och gå men så blev det ju så klart inte.

Vi bakade adventskaka med smak av saffran, äpplen och mandelmassa. Den blev riktigt god men väldigt mäktig. Sen kom Tobbe hit och vi köpte pizza och kollade på tv. Mycket mysig kväll som vanligt ute i Kärne. Susanne och Tobbe åkte hem och jag är kvar här ute.

Imorgon ska vi försöka hinna med att springa innan jag och Daniel ska hem till honom och fira Malin.
Godnatt


jobbnatt

Nu blir det film och sen när den är slut ska jag göra mig iordning för att dra iväg till jobbet. Jobbar natt idag från   01-05 och det är första gången men vi får hoppas att det går bra, det tror jag ;)
 
Annars så har dagen vart bra och lugn. Jag mamma och Begt var in till stan i eftermiddags och var till Smycka och hämtade ut ett nytt Pandoraarmband till mig som jag fick tillbaka på försäkringen. TACK LF! Och tur som jag hade så fanns alla berlocker som jag hade så nu har jag ett sprillans nytt armband :D Såklart så hade jag ju hellre velat haft tillbaka mitt gamla egna armband men nu fick det bli såhär. Jag var även in på Stadium och köpte min handledslindor så att jag nu kan boxas :D Hittade även jättefina plåthjärtan att hänga på adventsljus. Sen så var vi på och käkade på Mat Och Muffins. Dom har himla god mat där, speciellt deras Thaikyckling Panang ♥
 
 
 
 

Mina armar!

hmm.. igår hade jag ont efter styrkepasset i tisdags och jag kan lova att jag kände av boxningen också. Men det blev iväg att jobba ändå (blev inringd) och det känns bara bättre och bättre för varje pass jag jobbar. Var hemma igen strax efter tre och då sjorde jag iordning mat och hade därmed missat tabatan men jag skulle inte kunnat gå på den ändå så slut som jag var. Så det bev en hammakväll utan träning.
 
Idag är träningverken från i måndags borta men nu är det istället boxningen som ger sig tillkänna på allvar. Ont i hela underarmarna och händerna. Haha det är stört egentligen va otränade dom små musklerna måste ha vartit, sånna muskler som man kanske annars inte använder så ofta. Jaja detta säger ju sig sjävlt att det inte blir någon kettlebells ikväll då jag kommer inte ens kommer kunna hålla i en kettlebell. Så ikväll får det bli gymmet och köra ben innan corebollen.
 
Over and out
 
Bild från Brasilien

Dålig uppdatering... igen

Ojoj, senast jag skrev var i torsdags. Förlåt pappa jag ska skärpa mig ;)

I fredags var vi hemma hos Malin och hade det trevligt och sen gick vi över vägen till hennes grannar och satt där en bra stund tills dom flesta skulle in till krigen och vi (jag, och Daniel + några) drog hem till oss. Sen så sov Nagy och Robin här men när jag och Daniel vaknade morgonen efter så hade dom redan dragit.

Jag åkte hem till mamma och Bengt och blev omhändertagen då jag inte mådde så bra. Vi käkade gott och såg på Mr Bean.

I söndags var det som vanligt dags att springa och denna gången bar det av till skåre och nya spår. Dock var det Jättelerigt och jag lyckades trampa snett Aj.

Måndag: vaknade upp och hade ont i foten så jag bestämde mig för att Combat inte var det bästa. Susanne hade också ont efter springningen men i knät så vi bestämde oss för att gumma istället. Det blev ett hårt pass med bröst, biceps, axlar + mage.

Idag var jag tung i överkroppen efter gårdagens gym men kände mig dock bättre i foten och eftersom att både jag och Susanne är lite less på Jampasset så fick det bli Box 75. Hårt, jobbigt och svettigt boxningspass i hela 75 min och var jag inte redan slut i överkroppen så kan jag lova att jag är det nu. Mina armar ömmar och händerna skakar fortfarande.
Jag har en känsla av att jag typ kommer vilja dö imorgon...

Jaja nu ska jag sova (sent som vanligt). Slänger upp två bilder från i fredags från Amanda Nagys kamera:


Breaking Dawn part 2

Och nu helt plötsligt så är det torsdag. Tänk vad fort alla dagar går nu för tiden. I tisdags så var det min första dag på jobbet. Jag fick börja i kassan och det gick faktiskt ganska bra. Lite mycket att tänka på såhär i början men man kommer nog in i det ganska snabbt. Nästa jobbpass är imorgon.

Igår var det tabata + cx och senare på kvällen var det äntligen dags för den sista filmen i Twilight sagan, Breaking Dawn del 2. Huur bra som helst ju!! Ååh det är så sorgligt att det är slut på allt nu :(

Jaja nu ska jag klä på mig träningskläderna och dra till gymmet.


Måndag igen

hmm... inte haft orka att skriva. jag blev grinig när mitt långa inlägg om helgen försvann. Men jag drar det igen.
 
I fredags så skulle jag träffa Frida och Emilia men så blev det inte så istället stannade jag hemma hos Daniel. Senare på kvällen så skulle Chrille och kanske Kim komma över och dricka lite öl med Daniel men VIPPS så var både Robin, Ahlbäck, Nathalie och Mathilda hemma hos oss. Och eftersom att jag inte mådde jättebra så bestämde jag att dom fick vara kvar om dom lovade att ta det lugnt. Det gjorde dom också och helt plötsligt så var vi på väg in till stan... jag som inte skulle dra ut. Men det blev en lugn kväll.
 
Eftersom att jag inte träffade Emilia och Frida på fredagen så skulle vi ta det på lördagen istället men så blev det inte heller. Jag drog ut till Mamma och Bengt och hjälpte dom med lite saker och sen myste vi med god mat och film hela kvällen. Precis vad jag behövde för att på frisk.
 
På söndagen (igår) vaknade jag upp i Kärne och Jim kom och käkade lunch med oss eftersom att det var Farsdag. Sen åkte vi hem till Susanne och Tobbe för att fira att Tobias hade fyllt år. Susanne hade vart duktigt och bakat tårta till oss, mycket fin och mycket god. Det var en marsipantårta med både maraboufyllning och hallon och blåbärsfyllning. På kvällen såg jag på serie och chattade även med pappa en lång stund inna jag släckte lampan. 
 
Dagen idag har vart lugn med Combat som vanligt.
Nu ska jag sova för imorgon är en viktig dag!
 
                         Bild på tårtan igår:

Åååh...

Fasan va trött jag blir.... skev nyss ett helt inlägg och hela dagen igår och idag men det verkade tydligen inte vilja vara kvar. Så det enda som blev var en bild. Aja skriver imorgon. God natt


Nov. 11, 2012


På väg att bli sjuk?

Igår kände jag mig hängig efter träningen så när jag kom hem satt jag och daniel och bara såg massa roligt på tv. Jag fick världens huvudvärk och kände mig om i kroppen och nästan lite illamående såå jag gick och la mig.
Hela natten har jag legat och snorat, hostat och hade jobbigt att sova och det gjorde det inte bättre att jag var tvungen att gå upp kl 7 för att gå ner till tvättstugan och slänga i tvätt. Så på morgonen sprang jag upp och ner för den där jäkla tvättens skull men vad gör man inte när man har typ noll underkläder att ha på sig (eftersom att allt låg i tvätten). 
 
Jag kände sen när jag vaknade på riktigt att jag inte alls var i form för någon träning så heela dagen har jag bara legat i soffan och sett på serier. Började med några avsnitt som jag hade kvar av New Girl och sen laddade jag hem och ser just nu på Hart Of Dixie. Himla bra serie och Rachel Bilson är ju så snygg!
 
Nu ska jag ser klart. Nattinatti
 

Soffbytardag

Äntligen ska jag sova. Dagen har bara vart bra! Mamma och Bengt kom hit imorse och vi flyttade vår soffa hem till dom och fick istället deras stora hörnsoffa. Underbart med stor och skön soffa, speciellt när man har en pojkvän som breder ut sig. Efter soffbytet så åkte vi till bergvik och jag gick snabbt in på stadium och köpte mina vinter-löparbyxor som jag kollat efter. Sen skulle jag även in en snabbis på HM och köpa ögonbrynspenna men råkade även få med mig en mysig tröja därifrån. Sen käkade vi thaibuffe och tog också en sväng in på Coop innan vi åkte hem igen.
När jag kom hem myste jag ner mig i soffan med juice och pepparkaka i väntan på träningen.
Igår rullade dagen på som vanligt bara! :)
Nattinatti


Alla helgons dag!

I fredags var det som sagt halloweenfest som Daniel och Deas hade fixat. Jag och Nagy började hemma hos mig och gjorde oss i ordning och drack och hade det supertrevligt. Sen kom Susanne hit och skulle hjälpa mig med sminkningen och herregud säger jag bara... det blev hur snyggt som helst!! Det bästa är att hon faktiskt tyckte att det var riktigt kul så ni var jag ju vad jag ska vara nästa år igen.
Det var så himla kul för det var många som inte kände igen mig och det var precis det jag ville. Hon är verkligen bäst min kära syster!

Igår kom Susanne och Tobbe och hämtade upp mig och vi åkte förbi på kyrkogården och tände ljus och sen vidare ut till Kärne för att fika. Senare åkte vi hem och jag och Daniel gick iväg till affären och köpte massa gott och bara satt hemma och myste med tv och film hela kvällen <3

Idag blev det ingen springtur eftersom att det regnade och jag inte hade lust att springa på inne på bandet. Annars har även denna dag vart lugn och mysig.

Här kommer några bilder från i fredags, godnatt:


12.11.02 - 01:20

Inte undra på att jag alltid brukar vara hungrig bär jag går och lägger mig... jag ligger och läser massa fantastiska mat och bakbloggar. Jag önskar att jag var lika ambitiös i köket.

Jaja dagarna som vart har varit bra och jag har inte direkt gjort något ovanligt som är värt att skriva om. Jo förutom att jag var på introduktion för nya jobbet igår. Det gick bra och jag har mitt första jobbpass/utbildningspass den 13 november.

Imorgon är det halloweenfest! Ska bli kul att få spöka ut sig lite. Det var ju trots allt ett år sen sist ;)
Godnatt