"Matmässa"

Om jag hade träningsvärk igår så kan jag tala om att det knappast blev bättre efter dubbelpasset igår. Därför lev det vila idag och eftersom att det var fint väder så blev det också en sväng på "matmässan". Efter mässan så köpte vi med oss fika och åkte hem till Susanne och fikade.

Eftersom att Daniel skulle ut ikväll så följde jag med mamma och Bengt hem till Kärne. Vi käkade tacos och myste framför tvn med film ("Kärleken checkar in"). Nu ska jag sova så får vi se vad morgondagen bjuder på.
Nattinatti


Träning och tjejkväll

Imorgon är det helg! Men vad gör dej mej egentligen? Jag som ändå är ledig är ledig jämt och ständigt.

Menmen. Idag har jag haft sån träningsvärk men det är skönt ändå för då vet man ju att det har tagit. Blev ett dubbelpass även idag bestående av Kettlebells och Coreboll. Sen så cyklade vi hem till Susanne och Tobbe (i spöregn) och duschade och gjorde oss i ordning för att åka in till stan och möta upp mamma och Bengt. Idag var det nämligen tjejkväll på stan med massa skoj och erbjudanden. Tack vare detta så blev det två träningslinnen och en sporttopp.

Imorgon om vädret tillåter så ska jag med mamma och Bengt på "matmässa" i Mariebergsskogen. Därför är det dags för mej att sova nu.


Sep. 26, 2012

Idag har vart en seg dag. Gick upp i hyfsas tid och gjorde i ordning frukost och satte mig framför tvn. Helt plötsligt så hade tiden sprungit iväg och det var dags att klä på sig och cykla till gymmet. .. utan mat i magen. Menmen. Slängde i mej en energibar och sen var det bara att köra på med Tabata och Cx.

Efter träningen begav jag mej hemåt och duschade innan jag tog bussen till stan för att käka sushi med Micaela.

Nu ska jag sova. God natt!


00:39

Nu ligger i sängen (igen) och har precis spelat några omgångar quizkampen med Micaela. Trots att jag var så trött förut orkade jag ge mej in till gymmet och Jamen men idag var det inte alls kul. Dom har release för nya passet om en vecka så idag var det blandat gammalt och nytt vilket resulterade i uttjatade koreografier. Och till på köpet så regnade det när jag skulle cykla hem. Jag var helt dränkt när jag kom hem. Men men jag kom i alla fall iväg och därför kändes det mycket skönare och mer välförtjänt att få lägga sig i sängen och se på tv när man kom hem.

Imorgon är det bästa Tabata + Cx
Nattinatti!


Sleten

Jag är så trött och sleten idag. Var uppe i ganska god tid och åkte in till stan och arbetsförmedlingen. Sen hem
Igen och käka lunch och nu ligger jag i sängen och vilar och väntar på att dra iväg till gymmet och Body Jam. Har ont i benhinnorna så tror jag får ta mina löparskor idag istället.

Igår gjorde jag inget speciellt mer än att jag var på Combat på kvällen.

Nu vill jag bara att tiden ska gå, att träningen ska vara överstökad och jag har kommit hem så jag får burra ner mej i soffan och se på tv resten av kvällen.


Söndag

Är trött och har ont i huvudet. Då är det bästa att göra att sova.

Idag har vart en bra dag (igen). Vaknade upp ute i Kärne och fick good lunch innan jag begav mig ut på en springtur. Idag blev det 7km och jag är nöjd. Åter igen så gick det lätt och skönt att springa och inte så pjåkig tid heller.

Älskade vännen!


Avatar och smörgåstårta så här på en lördagskväll.

Nu ligger jag i sängen ute i Kärne och ska precis släcka lampan. Vi har nyss sett klart på Avatar på tvn, så jäkla bra film så det är inte sant. Efter att ha sett den nu så kommer jag sova gott inatt.
Jag har vart här ute hela dagen och bara umgåtts och myst. Vi har vart på biltur och kollat runt på lite olika ställen och sen så åkte vi och köpte oss en smörgåstårta till kvällsmat. Eller nej förresten vi köpte två stycken tårtor såå nu har vi till lunchen imorgon också ;)

Nu är det dags för en God natts sömn.


Fredagsmys

Och så är även denna dag slut och jag ligger återigen i min underbara säng. Idag blev det ingen träning utan bara en skön slappdag. Det blev även en fredagsmys-kväll med min Anna, vilket jag kände var båda skönt och behövligt efter förra veckans bravader. Jag är så less och trött på att dra ut på krogen och dricka mej full. Tyvärr så är det precis vad mina kompisar vill göra varje helg -.- Då är det tur att Anna jobbar så mycket så att hon kan stanna hemma med mej ;)

Imorgon blir det "tidig" uppgång hade jag tänkt för att ta bussen ut till mamma och Bengt. Stannar nog där hela dagen och känner jag mej själv rätt så blir det även över natten.

Jag och Anna gjorde egen pizza och såg på film!


Sova gott

Det finns ingen bättre känsla eller något skönare än att gå och lägga sig, att bara få gosa ner sig under sitt svala, kalla täcke. Den känslan älskar jag och just då tänker jag att det finns fasiken inget skönare!

Idag har det vart ännu en sån där skön "Piggdag". Jag känner mej glad och på topp. Det blev ett dubbelpass även idag och det bestod av 55min Kettlebells och 30min Coreboll. Det kommer att kännas i kroppen imorgon kan jag lova och framförallt på lördag.
Imorgon blir det gymmet och sen vette fasen om jag inte drar ut till mamma och Bengt och myser.

Nu ska jag sova ;)


"Piggelina"

Fortfarande glad och full av energi!! Idag blev det dubbelpass (tabata och cx) men ändå kände jag mej superpigg efteråt. Riktigt roligt att det går bra, man får en helt annan motivation till träningen då.. ja och till allt annat också för den delen.
En riktigt jobbig sak som jag alltid tänker på: varför får man ALLTID motvind när man cyklar? Det spelar ingen roll åt vilket håll man ska så är det alltid motvind -.-

Jaja nu ska jag släcka lampan och bädda ner mig i våra nya sängkläder. Imorgon ska jag hjälpa Lisa att städa :)
Nattinatti


Tisdag!

Mamma och Bengt kom hem redan idag så efter träningen så åkte jag, Susanne och Daniel ut till dom och satt och pratade och hade det mysigt en stund :)

Imorse när jag vaknade blev jag besviken.. vart tog det fina höstvädret vägen? Regn regn. Jaja vi får hoppas på bättre väder imorgon :)
Glömde också säga igår att vi var till djuraffären och köpte fiskar. Dom är så fina och söta och än så länge verkar dom trivas bra :)


Glad!

Jag känner mej så himla glad! Jag älskar vädret ute, det är så friskt och skönt och jag känner bara för att snöra på mej löparskorna och dra ut och springa. Allt känns så enkelt och perfekt just nu, det är nästan för bra!
Om några dagar kommer mamma och Bengt hem också och då ska jag se till att vara mycket ute där. Jag ska även ta hit Mitzy i några dagar hade jag tänkt så jag får ro om henne ordentligt också!

Igår var vi ute och sprang och det gick förvånansvärt lätt denna gången också. Vi provade på ett nytt spår som var lite sådär men det är fortfarande roligt med nytt. På kvällen gjorde jag och Daniel egen sushi hemma... gott!
Idag blev det Combat som vanligt och även nytt pass, just nu: inte lika roligt som det förra men man kommer in i det.

Nattinatti


Gårdagen

Igår var en bra dag på många sätt - fint, härligt och friskt väder, skön träning och toppen utgång med brudarna. Dock så hände en väldigt tråkig sak.. jag tappade nämligen bort mitt älskade Pandoraarmband. Jag har ingen som helst aning om vart det kan vara men stor chans är att jag tappat det på gymmet och sen att något tagit det. Ååh jag blir bara så sur på mej själv. Jag måste verkligen få tillbaka det! Ska sätta upp lappar på gymmet och även runt omkring där och erbjuda hittelön till den som "hittar" det.

Nu ska jag sova och jag kommer sova så gott inatt!
Bild på bästa:


Lunch ned Ligan!

Ligger i sängen och ser på reprisen av Svenska Hollywood Fruar. Asså det är så braa! Dock skulle jag vilja strypa den där Gunilla. Gaah hon gör mej galen.

Idag blev det ingen Combat :( MEN istället blev det lunch och fika med bästa brudarna. Sista gången Ligan träffad innan Sofie sticker till USA. Det är helt stört att hon verkligen ska åka men så jäkla kul för hennes skull och vilken upplevelse. Och vi kommer allt att hälsar på henne ;)

Imorgon blir det utgång! Men först på dagen blir det träning, kettlebells. Så himla bra pass och man känner verkligen att man får ut nått av det. Ännu bättre blir det ju när det är Carro som har det.


Jag är så dålig.

Nu är vi där igen. Inte uppdaterat på hur länge som helst. Men grejen är att jag inte gör någonting på dagarna så det finns inget att skriva om. Men nu har pappa åkt hem och jag har lovat att uppdatera allt som händer här hemma.

Just ju sitter jag i köket och har precis käkat frukost och ska alldeles strax bege mej till jobbet.
Det blir bara kallare och kallare på mornarna men det är rätt så skönt tycker jag och mysigt.

Igår blev det tyvärr ingen Combat utan jag var istället på synundersökning och även till badhuset och gjorde simtest. Sista anmälningsdagen är på lördag såå vi får se om jag hinner få ihop ansökan tills dess.

Bild på mej och Frida från helgen: