Lör, sön, mån, tis, ons

Haha tänk att det ska vara så svårt att skriva några rader varje dag. Helgen var i alla fall trevlig, i lördags så var det massa folk här hemma i lägenheten och vi spelade spel och hade det trevligt. På söndagen så kom mamma, Bengt, Susanne och Tobbe hit till lägenheten och vi fixade och donade inför fotograferingen som sker den 12 februari.

I måndags körde vi ett jäkla hårt men gött benpass så igår var vi båda två lite möra så vi skippade faktiskt boxningen. Men idag var vi på g igen! Först Tabata och sen ett sjuhelsikes jobbigt ryggpass. Imorgon får vi se hur vi mår men förhoppningsvis blir det gymma framsida och annars blir det intervaller på löpbandet + mage :)

Fick min Glossybox på posten idag. Så kul och bra grejer men efter denna är det bara en kvar :( och tyvärr har jag inte råd att fortsätta med prenumerationen.


Bra vecka

Combatpasset i måndags var inte alls något jobbigt :( helt okej kul men inte jobbigt. Synd! Jaja på tisdagen träffade jag Anna i stan och vi käkade lunch och snackade, gick även hem och kikade in hennes nya lägenhet. På kvällen var det boxning som vi inte kört på länge så det var kul men inte heller så jobbigt som det brukar vara. Vad händer?

Men tabatan i onsdags var i alla fall så jobbig som den brukar vara fast på ert lite annat sätt. Denna gång var det mer fokus på mage och jag hade/har träningsvärk i magen så det var lyckat.
Efter tabatan körde vi ett jäkligt hårt gymmpass med fokus på rygg men det tog bra i armarna också kan jag tala om. Igår då var det kettlebells och det var tungt, kändes att vi körde hårt i onsdags. Men det är gött, det ska kännas att man lever. Var även på stan med Susanne innan och hon bjöd mig på lunch och det blev supergod sushi.

Idag var det tänkt för ännu ett pass med kettlebell men jag blev inringd på jobb så det hanns det inte med. Senare på kvällen tog jag bussen ut till Kärne och jag stannar här tills imorgon. Kände att det var längesen jag var här nu och att jag inte träffat Mitzy sen hon var hemma hos mig i lägenheten, vilket är längesen. Men nu har jag fått mysa och snosat med henne så nu är jag glad igen <3


Combat

Idag är det Combat och det är nytt pass som jag inte har gåttpå än så det ska bli kul! :D
 
haha så sant:
 
 

Jobbig löpning!!

Jag har tänkt att skriva men jag har alltid vart för trött för det men nu skriver jag i alla fall. I torsdags så jobbade jag till kl 15 och efter det var det i princip bara att gå hem och byta kläder för att sen dra iväg till gymmet och kettlebells. Nät jag kom hem efter träningen så var jag ensam hemma eftersom att Daniel var ute med några vänner.
På fredag jobbade jag så dum tid så det blev ingen träning och på kvällen satt vi bara hemma och tog det lugnt :)

Igår hade vi en riktigt slappdag och på kvällen kom Amanda hit och vi (jag, Amanda och Daniel) satt och drack lite vin och pratade.
Och i dag då så gick jag upp ganska bra i tid och käkade en mumsig frukost innan Susanne och Tobbe kom och hämtade mig och vi åkte och sprang. Jag vet inte riktigt vad som var felet idag men jag var nära på att ge upp flera gånger. Men envis som man är så fortsatte jag hela vägen i mål ändå och det blev ändå inte nån jättedum tid.

Ikväll ska jag och Daniel gå på bio, vi ska se Mammas Pojkar
Hej så länge!


Träning och fika

Nu är klockan egentligen lite för mycket men jag ska försöka somna så fort jag kan. Följde med mamma och Bengt till mormor och käkade lunch igår och sen hem och sova middag innan träningen. Det blev ingen boxning eftersom att det var en annan instruktör så istället så gick vi på release för Body Jam. Roligt men dock inte så jobbigt.

Idag var det dags för första Tabatan sen innan jul och denna gången med Andreas i spetsen istället för Carro. Efter träningen så gick jag till Waynes och fikade med Frida. Himla längesen vi sågs så det var en behövlig och efterlängtad träff. Vi hade massa saker att ta igen och prata om och nu ska det inte dröja lika länge innan vi ses igen <3

Imorgon ska jag upp och jobba till kl 15 och sen hem och göra i ordning mig för gymmet och kettlebells :)
God natt, sov gott.


Tiisdag

Helgen var bra och i söndags så drog jag äntligen ut och sprang. Har inte sprungit på flera veckor plus att jag var sjuk hela förra veckan så det var jobbigt men trots det så fick vi en bra tid!

Igår jobbade jag på kvällen men innan det då var jag och Susanne på release för ett nytt pass på SATS som heter Grit Plyo. En halvtimmes slitande och flåsande men det var gött efteråt :)

Ikväll blir det boxning som vi inte heller har kört på några veckor. Vi får se hur det går då jag har träningsvärk i hela bena.
Slänger in två bilder från i fredags hemma hos Adam :)


Trött

I morse så kom mamma och Bengt hit med Mitzy innan dom åkte vidare till Örebro. Mamma opererade nämligen ögat tidigare idag och imorgon ska hon på återbesök så därför fick Mitzy bo hos oss :) hur mysigt som helst att ha henne på besök <3 Vi hat lekt hela dagen och nu ligger hon och snosar sött vid mina fötter. Jag kände mig bättre idag och bestämde mig för att pallra mig iväg till jobbet ändå, det var ju bara tre timmar så det gick bra.
Imorgon hoppas jag att jag känner mig ännu bättre och förhoppningsvis så är jag frisk nog att kunna träna. Nu är jag trött och ska sova. Godnatt


Uttråkad!

Jag har vart så himla uttråkad idag så det är inte klokt. Att vara sjuk är banne mig tråkigt! Först så sov jag länge och vaknade av att älsklingen kom hem från jobbet med glass och choklad till mig <3 Suttit i sängen och sett på tv i princip hela dagen förutom när jag städade åt fiskarna.

En till sak som man kan konstatera är art när man är sjuk så äter man. Ja menar man äter ju alltid när man har tråkigt och tänk då när man är både sjuk och har tråkigt... farligt! Haha jag kan svära på att jag gått upp flera kilon dessa dagar. Men det är bra då har jag nått att träna bort när jag äntligen kommer tillbaka till gymmet ;)


typiskt också..

Denna veckan skulle bestå av massa träning med nya roliga pass och nya utmaningar men så klart så går jag och blir sjuk.. skulle ha jobbat idag också men det blev det ju inget med heller. Så typiskt. Idag har jag bara vart inne hela dagen, sov länge och sen har jag lagat mat och slängt ut julen för denna gång. 
 
Om en halvtimma är det premiär av Farmen och efter det ytterligare premiär av Sveriges Mästerkock! :D 
Hoppas jag känner mig bättre imorgon
 
Och vem orkar rulla bollar när man kan äta med sked (chokladbollar)

Torka

Ja detta var ju verkligen vad man kan kalla "bloggtorka". Jag har varken haft lust, tid eller ork att skriva nått så då har det inte heller blivit nått.

Jag har haft mycket att göra och mycket att tänka på på senaste tiden men nu gör vi ett nytt försök haha.

Julafton och nyår var båda superbra och mysiga. Massa god mat och fina presenter på jul och massa vänner och glada skratt (+ alldeles lagom med alkohol) på nyår.

Slänger in lite bilder från torkan:

spelade nya spelet hemma med mamma och bengt

jag och älskling käkade lunch

jag fick ett jättefint puzzel i julklapp som jag satt och puzzlade med

och dom tre sista bliderna är från nyår