Jobba på

Idag är det måndag och jag har jobbat både i fredags, lördags, igår, idag och ska jobba imorgon också. Det känns faktiskt riktigt skönt att ha kommit igång med jobbet nu och det behövs verkligen nu med tanke på nya lyan och allt. Igår fick jag för första gången prova på köket och det var faktiskt kul dock blev det bara en "prova-på-snabbis" men idag blev det en längre tid :)

Annars har jag inte gjort något speciellt i helgen och just nu ligger jag i soffan och tar igen mig innan jag ska åka in till gymmet.

Bilden är från igår när jag låg ute på altan och läste när grannens katt kom och ville mysa :)


Flytt och flytt igen

Ja här har jag inte skrivit nått på ett bra tag nu men det beroro på att vi har haft så mycket att göra med flytten och allt. Så nu bor jag i alla fall hemma hos mamma och Bengt i Kärne och har gjort det sen typ 10 maj. MEN den 1 juni får vi en ny egen lägenhet så då blir det att ta sitt pick och pack och flytta igen och denna gången så stannar vi där läänge.
 
Annars rullar livet på som det brukar, jobbar och tränar :) Slänger in en liten bild påmig och Emilia från när hon var hemma.
Och en bild på mina pinglor!
 

Tyskland

Har inte haft tid eller lust att skriva men tysklandsresan var jättetrevlig! Vi hade det mysigt och hyfsat bra väder också. Slänger in lite bilder från resan :)

Tjolöholms slott

Utsikten över Öresundsbron

Hittade en liten nutellaburk

Slott i Glücksburg

Riktig god schnitzel på en uteservering i Flensburg

Välkommnas av solen när vi kommer tillbaka till Sverige