Kortisinlägg

Hej och förlåt pappa för dålig uppdatering.. Jag har helt enkelt för mycket att göra just nu så har inte blivit att jag satt mig ner för att skriva. Men jobbet går i alla fall bra och jag jobbar på som bara den. Vi hade öppningsrekordpå restaurangen i tisdags förra veckan och sen desshar det inte tagit slut på folk. Det är fullt med folk varje dag och vi stressar och skiter för att försöka få det att gå runt men som tur är har vi jätteduktiga människor från andra resatauranger som hjälper oss nu i början! 

Nu ska jag åka iväg till jobbet så där har du i alla fall en liten uppdatering så lovar jag att bli bättre på att skriva ;) 
Puss!

Onsdagen den 9 april

En vecka sedan jag skrev och det har inte hänt så mycket. Helgen blev lite för livlig och för mycket alkohol så nu har jag bestämt mig att inte dricka mer fram till sommaren. Visst att ta eb cider eller två om det är fint väder ute men inte dricka så att jag blir full. Känner mig även mer motiverad än någonsin på träningen nu och ska ge allt! Jag mår så bra och känner mig som hemma på gymmet när jag är där. 

På tisdag nästa vecka så börjar jag också äntligen att jobba och imorgon ska jag tull restaurangen och träffa alla och hjälpa till att packa upp saker. Allt detta ska bli så jäkla kul, få börja jobba på riktigt med nya roliga människor och att att även få in lite pengar. Pengar är inte något som jag någon gång haft gott av om man säger så och det är jag jäkligt trött på. 

Hur som helst, idag är det Grit Cardio som står på träningsschemat så får vi se om jag kör något efter det. 

Igår bjöd Daniel ut mig på o'learys, hur gott som helst var det! 



Torsdag idag

Hmm i måndags gjorde jag min sista dag på utbildningen och mamma och Bengt kom upp och hämtade mig. Det kändes lite tråkigt att lämna Norrköping och dom jag lärt känna på restaurangen men det var så skönt att komma hem till mig älskling igen. I tisdags var jag iväg till gymmet och efter Daniel slutat så åkte vi ut till mamma och Bengt och käkade rökt öring. 

Igår följde Daniel med mig och Susanne till gymmet och körde lite rygg och mage och när jah och Susanne den gick in på pass så fortsatte Daniel gymma med Tobbe. Efter träningen åkte vi hem och gjorde oss iordning och sen gick vi in till Alfie där Daniel bjöd mig på middag <3 Sen gick vi hem igen och tog oss en varsin drink och såg på serie. 

Idag är det även min älskade pappas födelsedag!

En bild på "Mufflan" som krupit in i garderoben i husbilen haha