12.04.27

Idag har jag vart inne i stan med mamma, Bengt och mormor. Vi strosade runt och gjorde lite ärenden åt mormor och käkade supergod bakpotatis på Mat och Muffins. Annars har jag faktist inte gjort något mer utan bara suttit inne och myst i soffan. Det börjar faktist bli lite segt det här med att vara arbetslös. Det var skönt i början men nu när det inte ens är fint väder längre så finns det ju liksom inget att göra. Jag vill ha ett jobb NU så jag kan få lite rutin på mitt liv igen och inte bara söla omkring på dagarna. Jag fick dock reda på idag att jag inte fick jobbet på Maxi men hoppas hoppas....

Imorgon så kommer Erica ner till Karlstad med William och vi ska till leklandet och sen kika runt lite på stan. Det ska bli mysigt och roligt att få se jäntan igen. 


Ice Age

Jag kom inte alls upp i tid imorse.. Jag hade även tänkt att dra ut och springa meen eftersom att det var så fult och tråkigt väder så blev det inget av det heller. Istället drog jag, mamma och Bengt först till välsviken och kollade lite på Lager 157 och Stadium, sen tog vi oss en sväng förbi solareturen och sen ut till Hammarö och kikade på husbilar. När vi ändå var där ute på Hammarö gick vi in på den stora Coopbutiken som ligger där och då hittade jag fina olja och vinäger flaskor som det var halva priset på (Y).
Nu sitter vi framför tvn och ser på Ice Age 3. Jag längtar så tills 4:an kommer den 27 juni

Tänkte även jag skulle visa min grymt snygga tröja som jag fick av Emilia, Frida och Micaela när jag fyllde år.



Onsdag

Idag gick jag in till stan för att möta upp Johanna. Vi köpte med lunch och satte oss vid älven och njöt av det fina vädret och sen strosade vi runt på stan en sväng innan jag skulle träna.
Nu sitter jag i soffan och har klott på tv men imorgon hade jag tänkt att komma upp hyfsat i tid så därför blir det sängen nu.


01:21

Idag har jag hjälpt till hemma med att snickra fast brädor och målat, passade även på att sola lite när jag ändå låg där uppe på taket. Sen bar det in till stan och skutberget för att spela frisbeegolf igen med Daniel, Daniel, Robin, Wallin och Johanna.

Imorgon får jag gå på tabatan själv eftersom att Susanne ligger hemma och är sjuk :( om jag har tur kanske jag får med mej Lisa :)
God Natt!


Springaspringa

Det blev inget gym idag, istället tog jag på mej löparskorna och sprang en sväng. Nästan 7km blev det och det var faktiskt skönt. Det var mycket skönare och framför allt lättare än när jag och Susanne springer tillsammans på skutberget och då springer vi 5km. Jag tror att det beror på att jag sprang själv med musik och sen för att det är helt annan runda att springa och utan mördarbackar.






Frisbeegolf

Sitter just nu på bussen på väg hem ifrån stan. Det blev ingen springning igår eftersom att Susanne inte var hemma så istället följde jag med Daniel, Daniel, Robin och Lisa ut och spelade frisbeegolf. Jag har spelat det någon gång förut och tycker faktiskt att det är väldigt kul även fast jag inte är så bra på det.
När jag kommer hem ska jag käka och sen får vi se om jag ger mej ut på en springrunda. Ikväll blir det i alla fall Combat och Cx.


Värd kväll!

Har jag precis kommit hem från Micha och ligger nu däckad i sängen. Det var jättetrevligt ikväll och det var roligt att träffa både Micha och Evelina igen och vi hade massa att prata och skvallra om! Vi åkte till kvantum och köpte lite godsaker och hyrde en film och det var så himla skönt att bara ta det lugnt efter dessa suparhelger. Tack för kvällen! Nu tar jag natten.


Myskväll!

Just nu sitter jag hemma och har nyss slängt i mej en räkmacka och ska snart bege mej till Skattkärr. Ikväll ska jag nämligen umgås med Michelle och Evelina, vilket var år och dar sen. Det ska bli mysigt och framför allt skönt att ta det lugnt och inte göra något som har med alkohol att göra för det har det blivit alldeles för mycket av den senaste månaden.

Idag åkte jag, mamma och Bengt in till bergvik och handlade lite och sen tog vi även en sväng förbi i2 marten där jag fick med mej en liten kompis hem ;)

Morgondagens träning blir att springa intervaller på gymmet. Kan för övrigt säga också att jag har jordens träningsvärk i triceps idag.


 


Hemmakväll

Har kommit hem från gymmet och nyss käkat mat, ska snart hoppa in i duschen. Det blev även ett zumbapass på gymmet idag och sedan triceps, rygg och axlar. Ikväll hade jag tänkt att vara med Daniel och dom men jag känner fan att jag inte orkar såå det får bli hemmakväll framför teven istället.

Hej hopp!


Braa dag idag!

Idag så begav jag mej ju som sagt in till stan till Susanne. Eftersom att vädret var mycket bättre än förväntat så åkte vi till skutberget och sprang, efter det åkte vi hem till Susanne och duschade och gjorde oss i ordning för att gå och käka lunch. Det blev ju då sushi och det var faktiskt godare än förra gången, dock kom jag fram till att jag verkligen inte tycker om wasabi!

Efter lunchen som dessutom min kära syster bjöd mej på så åkte vi till gymmet gör att köpa ett varsitt linne och sedan åkte vi ut till mej. Sen åkte vi med mamma och Bengt in till stan för dom skulle gå på Filip och Fredrik och jag åkte hem till Daniel så länge. Vid klockan 7 kom Susanne och Tobias och hämtade upp mej, mamma och Bengt och vi drog ut till Philipsson som hade VIP-kväll. Där bjöds det på mat och dryck och underhållning.

Sen åkte vi hem och plockade upp Emilia och Micaela på vägen hem och nu har jag nyss skjutsat hem dom igen.

Med andra ord en mycket braig dag! Imorgon blir det gymmet och styrketräning. Nattinatti

 


Trött!

Herregud vad jag är trött, jag orkar knappt hålla ögonen öppna. Idag var jag och mamma i alla fall in till stan och fixade lite, bland annat hämtade vi mitt armband som jag fick när jag fyllde 20. Jag hade lämnat in det för att få det kortare. Sen drog jag till gymmet med Susanne (det blev tabata i vanlig ordning).

Imorgon ska jag in till stan och käka lunch med Susanne, det blir sushi. Även fast jag inte tycker om det så mycket så blev jag himla sugen på det så får helt enkelt se till att börja gilla det :) Efter lunchen ska vi springa och jag antar att det blir inomhus eftersom att det ska bli pissväder.

Just ja, igår morse blev jag lite grinig på Daniel och för att gottgöra mej kom han hit på kvällen med en bra film och Ben and Jerrys. Han är allt världens underbaraste och tänk att om bara två veckor bor vi tillsammans!!


Helgen som gått

Idag är jag helt slut! Har legat i soffan och sovit typ hela dagen. Det tär fan på kroppen att supa så här hårt flera dagar i rad och speciellt på mej som inte brukar festa så ofta. Jaja helgen har i alla fall vart mycket bra men det blev jobbigare än jag trodde att säga hej då till vännerna, speciellt Emma. Förra gången jag åkte så visste jag ju att jag skulle åka tillbaka och träffa henne igen men nu ses vi inte för ens förhoppningsvis till sommaren.

I söndags var det ju avslutningsfesten med tema charter och vi kom på idéen att klä ut oss till olika väder. Jag fick äran att vara regn :p Tyvärr fick vi inte någon bild på alla oss men ska slänga upp en bild på hur jag såg ut i alla fall. Efter att ha blivit nerstänkt med öl så att färgen i ansiktet började rinna och att jag insåg hur jäkla ful jag var så gick jag hem och fixade till mej lite. Och jag må säga att det blev mycket snyggare.

Igår efter brunchen och ett godkänt alkoholtest så åkte jag hem och jag var så himla trött att jag var tvungen att stanna till på en rastplats (tossebergsklätten) och ta lite luft, annars hade jag somnat framför ratten. Senare på kvällen hade Klara-Lovisa bjudit med oss till O'Learys där Lager 157 bjöd på mat. Mycket gott och trevligt.








image description


12.04.14

I skrivande stund sitter jag ute på brants och solar med Maria.P. Gårdagen var bra och det var roligt att träffa alla igen men så klart så skulle den där fega jävla tjockisen hålla på och fjanta sig. Och jag kan säga att det är tur för henne att jag inte är lika omogen som henne för hon är inte ens värd att lägga energi på.

Jaja ikväll blir det åka av och det ska supas som aldrig förr.


Fredag 13

Typiskt, nu är klockan tjugo över ett och jag ligger fortfarande i sängen. Daniel sover till och med fortfarande. Jag förstår inte hur det alltid kommer sig att vi sover så länge när vi är hos Daniel. Jag hade ju tänkt att komma upp i tid idag och åka iväg till Branäs men icke. Ne nu ska jag försöka ta mej upp och käka lunch och sen bege mej till stan en snabbis innan jag åker.

Bilder från igår


Morgon

Ligger fortfarande kvar i sängen och vill inte gå upp. Skulle vilja ligga kvar här hela dagen helst men det har jag inte samvete till.

Igår var vi som sagt till gymmet och körde armar, bröst och mage. Det var längesen sist men det kändes bra ändå.

Idag ska det springas men vi får se om det blir ute eller inne och ikväll blir det utgång med massa brabra brudar som jag inte sett på länge! :) Och imorgon drar jag upp till Branäs och mitt folk där för att festa hela helgen!


Ännu en ny dag.

Jag kan börja med att säga att jag har världens träningsvärk. Den där jäkla Tabatan satte sina spår.
Bion igår var bra men inte överdrivet. Men däremot så började vi kolla på en serie igår som egentligen har premiär på tv på fredag, New Girl. En jätteroligt och mysig serie som är värd att se!

Idag blev det Body Jam och den nya koreografi vilken gjorde mej besviken. Inte alls roligt :( så vi går se om jag ger det någon mer chans.

Imorgon blir det iväg till gymmet vid halv 10 och senare på eftermiddagen ska jag på arbetsintervju på Maxi. Jag hoppas verkligen att det går bra så jag får det där jobbet! :)

Jag såg även första avsnittet av Wermland Forever och jag säger bara vilket skämt! Haha undrar vad folk kommer tro om oss i Värmland egentligen. Jaja nu sitter jag i alla fall och ser på det bästa som finns: Scrubs <3


Tabata och bio.

Tabatan idag var mycket jobbigare än vanligt och jag kände mej nästan yr och illamående när jag var klar. Jag vet inte vad det berodde på men Susanne kände likadant och när vi kom ut i omklädningsrummet så var det en tjej som sa att hon känt detsamma. Så jag vet inte om det beror på all jävla påskmat eller bara ovanligt jobbiga övningar. Även idag fick vi prova på Kettlebells.

För dom son inte vet vad Tabata är så är det korta maximalintensiva 20 sekunders intervaller som följs av 10 sekunders vila. intervallerna upprepas 8 gånger. Intervallerna kan innehålla såväl rena konditionsövningar som styrkeövningar.

Klockan är nu 19:17 och om typ två timmar ska jag och Daniel på bio. Vi ska se Wrath Of The Titans som jag tror är riktigt bra! Vi såg Clash Of The Titans när den gick och den tyckte vi om så jag hoppas denna är lika bra! :)


14:53

Idag vaknade jag inte för ens kl 1 och nu har jag nyss käkat lunch och har nu placerat mej framför tv för att ta ikapp de avsnitt av 30 grader i februari som jag missat. Idag är det nämligen sista avsnittet.

Igår skulle jag och Daniel vart på bio men det får bli ikväll istället. Senare så blir det även Tabata med Susanne :)


Vad sysslar svenska folket med!?

Fyfaan va sur jag blir nu! Hur fan kan dom rösta ut Marcel!? Han va ju den roligaste i huset! Varför röstade dom inte ut typ Hanna? Hon kom ju in bland dom sista och har inte gjort ett skit och är inte rolig för fem öre! Ååh

God natt!


Påskafton 🐤

Igår kom Daniel ut och vi käkade påsklunch och åt tårta. Senare på eftermiddagen så kom Björn och Helena (och Svea) och på kvällen gick vi ner i grillkåtan och grillade.

Kvällen slutade med att jag och Daniel gick ut och såg på Men In Black innan vi somnade.


Hmm

Ja först kan jag ju börja med att tala om att det inte alls blev någon träning igår. Precis innan jag skulle åka så fick jag sms av Susanne att hon mådde dåligt så då åkte jag hem istället. Jag blev direkt satt i arbete när jag kon hem och det blev att klättra upp på taket och sätta fast nya plankor. När jag sitter och käkar fruktsallad så får jag sms av Anna om att jag skulle med ut så så fick det bli också! :)

Vi drog hem till Annielle där också Hanna var och sedan åkte vi in till stan och Koriander! Det blev en rolig och lyckad kväll och det var kul att träffa Annielle igen efter att inte ha setts på hut länge som helst.

Idag har jag gjort absolut ingenting. Nu blir det Snabba Cash och dräggla lite över Joel Kinnaman ;)

 

image description

image description


God morgon!

Just nu sitter jag själv henne hos Daniel och har käkat lunch och ska snart iväg till gymmet och möta upp Susanne. Egentligen är det ju våran springdag idag men eftersom att jag har ont i halsen så bestämde vi oss för att gymma idag och springa i helgen istället. Igår var det ju som sagt Tabata och vi fick då prova på kettlebells, jag har aldrig provat det förut med det var faktiskt kul och jobbigt så det hoppas jag att som sätter in ett pass med.


Jävla Teliabutik

Igår gick jag in till stan och mötte upp mamma och Bengt på Telia för att fixa med mitt abonnemang och skaffa micro-sim till mobilen. Dom öppnade butiken kl 10 men när vi kom dit någon minut innan så hade dom redan öppnat och vi fick nummer 6 i kön. När det hade gått en timme så var mamma och Bengt tvungna att åka för dom skulle hämta hem mormor från sjukhuset. En kort stund efter det så var det äntligen min tur och jag lämnar fram lappen som mamma har skrivit under om att överlåta abonnemanget till mej och säger att jag skulle vilja lägga till lite saker på abonnemanget. Då säger hon i kassan att dom inte kan göra något om inte mamma är med eftersom att det tar cirka 5 arbetsdagar innan abonnemanget står på mej. MEN VA FAN!? Vi har ju suttit här och väntat i en timme nu. Det är väl inte vårt fel att ni inte har tillräckligt med personal!
Då var det bara att gå därifrån utan att fått något gjort.

Vi åkte till mormor och käkade lunch och sen åkte Bengt hem medans jag och mamma åkte in till stan och Telia igen. Eftersom att mamma var med så gick allt bra och jag kan nu använda iPhonen.

Igår blev det ingen träning för min del eftersom att jag kände mej krasslig i halsen och seg i kroppen efter måndagens jävulspass! Asså det där jävla bootcamp passet var det jobbigaste jag gjort på länge, kanske i hela mitt liv. Med det blir nya tag med Tabata ikväll.


iPhone

Nu sitter jag här hos Daniel och skriver på min blivande mobil. Tillslut så har även jag skaffat mej en iPhone. Jag vet att jag alltid har sagt att jag inte vill ha någon men sen så kom jag fram till att jag vill ha 5:an men eftersom att det inte är någon som vet när den kommer så får det bli en 4:a så länge. Så nu är det dags att säga hejdå till min kära gamla mobil som varit en trogen vän i över 3 och 1/2 år.

Idag var jag in till stan och skulle bland annat fixa mitt abonnemang och byta skor m.m. När jag väl kom fram till disken efter suttit och väntat på Telia i typ en halvtimme så kan dom inte hjälpa mej med nått eftersom att min mamma står på abonnemanget. Så jäkla drygt så nu blir det att dra in till stan imorgon igen. Sen så skulle jag vara smart och dra till stadium och köpa mina löparskor där istället och spara 400 kr men så klart så fanns dom inte i rätt storlek -.- men men.


sovdags

Nu får det allt bli sängen. Efter en stund i badtunnan så är man rätt så mör i kroppen och kommer somna gott! Imorgon har jag mycket att göra!


gårdagen

Först kan jag börja med att säga att Frida och Micaela inte alls kom till mej i fredags för att när dom var på väg hem från jobbet så var det tydligen en spindel i bilen och dom blev helt till sig och sprang ut ur bilen. Lite senare när dom väl vågade sätta sig i bilen igen så hittade dom en till och efter alla denna dramatik så orkade dom inte komma hit utan dom åkte hem till sig själva. Så det blev en ensam hemmakväll framför tvn


Igår var det då Anna, Sara och Sofias 20års fest i Grums! Det var verkligen hur trevligt som helst och det var så kul att vara ute med ligan och festa som aldrig förr! ♥ Enda som var dåligt var att mitt kära halsband gick sönder IGEN och det tack vara att en del folk blir alldeles för jävla fulla! Så nu blir det att lämna in det.


Snyggaste Anna!!