Gårdagen var trevlig.

Gårdagen blev ganska lyckad bara det att det kom litte för mycket folk.

Jag millan och micaela drog till lokalen vid fyra och hjälpte till litte, käkade McDonalds och började smått göra oss iordning. Det tog tid att fixa mina och micaelas kläder (vi var mumier) och när vi lindat trasbitarna ända upp tll magen ungefär så fick vi ett problem, hur ska vi kunna kissa under kvällen? ;p vi fick tipset att vi skulle klippa hål i legginsarna och sen bara dra undan trosorna och kissa i hålet haha men vi tyckte inte att det var en så bra ideé så vi löste det på ett smidigare sätt :) Först tyckte vi att mumier var en jättebra ideé men fan asså ;p vi fick gå och dra upp trasorna runt benen hela kvällen så tillslut så åkte allt av. Jaja kvällen blev som sagt ganska lyckad i alla fall fast jag grinade som en idiot för att jag trodde min mobil var borta men det var det ju så klart inte, daniel hittade den i min jackficka -.- Sen kom det alldeles för mycket folk och polisen kom även en sväng också. När alla hade dragit så var det bara jag, millan, micaela, erik och malin kvar eftersom att vi skulle sova där men malin och erik drog tidigt på morgonen. Och jag säger bara det att hur fan beter sej folk? det var verkligen hur mycket som helst att städa undan och folk hade haft sönder saker. 

Imorse blir vi väckta klockan sex på morgonen av att den tant står och skriker på oss att detta var katastof och att vi måste upp och städa och sen kommer en gubbe in och börjar ta massa kort på lokalen och utanför. Så vi orkade inte med och vi hade ju faktist städat så mycke vi kunnat så millans mamma kom och hämtade oss. Så micaela gick hem till sej och jag och millan till millan och gick och la oss och sov färdigt. Sen blev det hem och käka och sen iväg med mormor, mamma och syster till kyrkogården och sen hem och duscha! tog ett tag att få ur den svarta färgen ur håret och blodet på kroppen :p

Ikväll blir det att bara mysa själv hemma med pizza, chips och film :D

blev inga kort från min sida igår men här kommer några kort som andra tagit ;)
















Trevlig kväll med skönt folk..

Sitter i köket och myser och pratar med millan och micaela men vi ska snart gå ut och lägga oss och sova för nu är vi så jävla trötta. Jag och micaela somnade vid typ 4 igår och så gick ci upp klockan halv 8 för att göra rent badtunnan och städa. Det blev en lyckad och mysig kväll och maten blev faktist riktigt bra och man blev välldigt mätt, eller i alla fall jag, killarna drog hem med ettbussen

nä nu ska vi gå och soova. Längtar till imorgon, det kommer bli sjukt kul och jag och micaela kommer va snyggast ;)

GodNatt

Torsdagen den tjugonionde november ☮

nu sitter jag här med micaela och lyssnar på volbeat :p Idag har vi vart jätteflitiga, vi gick upp halv 8 och gick ut i morronrockar och tömde ur badtunnan och när det var gjort så var det bara att börja städa den. Det tog oss cirka två timmar totalt att få den urtömd och städad, ren och sen nu så håller den på att tömma i vattnet. Köttet är också marinerat och klart så sen ska vi bara in och greja det sista sen så kommer folket runt halv 8 :)

             
                

Natti

nu har bloggen blivit lite mörkare, får se om jag ska ha kvar det så eller om det ändrar litte mer men det får va så nu så länge :)

Imorgon så ska jag och micaela bege oss in till staden och köpa mat och så för torsdagen då det kommer massa skönt folk ut till mej och vi ska käka, bada badtunna och ha det mysigt :)
Ska väl även köpa det sista som behövs inför fredagen nu när vi äntligen vet vad vi ska ha på os :D

jaja men nu ska jag gå ut och ringa micaela eftersom att hon e så trög och inte fattar när jag skriver på msn så får ta det via telefonen i stället ;)

puss gonatt

27 Oktober

då sitter man här själv igen nudå som så många kvällar och nätter förr och det finns typ inget att göra men det struntar man i man sitter kvar ändå och bara kollar runt för att ha något att göra. Även fast man sitter och i princip drömmer om att få gå ut och gosa ner sej i sin sköna säng så sitter man kvar ändå... ja man kan ju missa nått?

HAHAH som nu till exempel XD frida skrev nyss att hon skaffat sej en blogg som hon inte fattar ett piss av så jag fick ringa henne och ge henne lite hjälp på traven ;) inte för att jag är något proffs men hon fattade inte ens hur man skrev ett inlägg. När jag skaffade min blogg så satt jag uppe ända till klockan 4 på morgonen (det var skola den dagen) och jag fattade absolut ingenting men jag SKULLE få den som jag ville ;p. Sen så har jag ju lite konstigt för mej när jag ska upp på morgonen jag ställer nämligen tre stycken alarm. Jag ska oftast gå upp halv sju, då gör jag så att första alarmet ringer klockan 5 men den är bara till för att stänga av och somna om sen nästa alarm klockan kvart över 6 och sen den sista klockan halv 7 ( men sen blir det alltid så att jag går upp klockan 7 i alla fall). Så då den här natten/morgonen så satt jag där och hade helt gett upp eller ah egentligen hade jag kunnat sitta tills jag skulle iväg till skolan men kände att jag var tvungen att sova lite i alla fall. Så då när jag skulle ställa mina alarm så inser jag ju att det bara är en timme kvar tills första larmet ska ringa :O så den fick jag ju ta och skippa haha.. den natten sov jag 2 och en halv timme, jag var pigg i skolan men när jag kom hem somnade jag i soffan :p

det här blev ett ganska långt inlägg men glöm inte nu att ta en titt på Fritzels blogg ;) www.fridaelmefjall.blogg.se

bye


vad ska man ha på sej?

Jag blir snart galen, vi kommer inte på vad vi ska ha på oss på fredag vi har haft massa ideér men dom försvinner lika fort som dom kommer. Vi var och kollade på massa kläder förut idag men inget som passade eller var bra eller så var det för alldeles dyrt..
jaja vi får se hur det blir, kommer väl på nått.

LÄS INTE.

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ  (första och sista gången jag bloggar)

jag, anna micaela linnea hedin tänkte gästblogga lite. det lät som en bra ide först, sen gjorde det inte det men sen gjorde det det igen, men nu gör det inte det igen, men jag gör det ändå, för jag råkade nämligen googla "roliga skämt korta" och hittade två skämt

jag har SJUKT rolig humor och jag hittade först ett SJUKT roligt skämt:
- I går vann jag fyra hundra meter häck.- Jaså, var ska du plantera den då?

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

sen hittade jag också ett jävligt DÅLIGT "skämt" som någon 40-årig stockholms politiker måste ha skrivit för jag förstår inte vitsen:
- Ni får sluta som chaufför hos mej. Idag var det andra gången på två
veckor som ni varit nära att köra ihjäl mej.


jag ber, SNÄLLA kan någon förklara detta för mig?




mimmi <3 micaela



haha

hahah asså jag kan inte göra annat än att skratta åt dej, du är så patetisk. varför ljuga när du ändå vet att jag vet, bara ta och erkänn i stället att du gjorde fel så är jag nöjd sen. och visst tyck att jag är töntig och tro att jag är sur och allt vad du tror men i slutändan har jag ju dej att tacka att allt blev så mycket bättre så varför skulle jag vara sur. haha du skulle bara veta!


en människas bästa vän!

tråkig dag!

idag har jag haft såå tråkigt så jag vet inte vad.. och kvällen blev ju inte heller vad man hade tänkt sej så nu sitter jag här hemma och käkar macka med kräftstjärtsröra som det är bland det godaste jag vet (y)
ska gå och mysa ner mej i soffan och se på film snart i stället.

..

kom på en grej att säga. Vi fick våra skolkort idag.... jag ser helt förjävlig ut på gruppkortet!

synd att man ska bli så ful på kort som man inte vill bli ful på. alltid missnöjd.
men ändå vem ska bry sej? det är ju ändå bara ett kort och folk som känner mej och vet vem jag är vet ju också hur jag ser ut egentligen och dom som inte känner mej behöver väl inte heller veta.. dom kan väl få tro att jag ser ut så.

gonatt

.

har inget vettigt å skriva bara att jag har vart med Lois hela dagen idag och det har vart mycket trevligt! nu ska jag gå och lägga mej och drömma hade jag tänkt.

puss


Idag

dagen har vart rätt lugn inte gjort så mycket, slutade tidigare eftersom att vi hade sista lektionen inställd. Drog in till stan och köpte mej en sallad och gick upp till syster och var där tills dansen började. Vi hade en annan danslärare idag eftersom att anna var på semester så vi testade på litte annat och det var skitkul :)

Imorgon är det fredag coh sista dagen innan lovet och det ska bli så himla skönt men hade gärna stannat hemma eftersom att det är rätt ovärd dag i skolan imorgon. Börjar klockan 10 med teater som vi ändå bara ska vara med dansarna och sjunga på och efter det är det lunch plus håltimme som är tre timmar. Efter det är det naturkunskap och så slutar vi halv fem. Vilken onödig dag!

men nu ska jag sova!

tre sööta bilder


Gårdagen

igår var det yreksinformation hela dagen, för er som inte vet vad det är så gick det ut på att man skulle välja tre stycken yrkan som man skulle gå och lyssna på. Det var folk att lyssna på på sundsta, älvkullen, tingvalla och UNO. Jag valde att först föja med micha på hotell och resturang på sundsta, det verkade ganska kul. Efter det bar det iväg till UNO för att lyssna på polis, riktigt intressant! kanske mitt framtida yrket ;) och jag som klagat så på poliser. Efter det var det lunch men det var sån kö på tingvalla så det fick bli BK och Crispy Chicken♥. Sen fick jag gå själv och lyssna på idrottslärare och det är ju det som jag ska bli så det vara bara bra men det visste jag ju redan. Sen åkte vi in till sundsta igen och lyssnade på reseledare/guide och ja vad ska man säga om det.. det var nog inte riktigt vad folk hade tänk dej om man säger så ;p

Vi slutade 13:40 när allt var slut så jag och Lois drog in till stan och kollade runt litte på jackor och mössor ochvi  hittade en bra vinterjacka som det blev att köpa sen när mamma kom in till stan. Tur att man är så litten så man kan köpa barnstorlek och spara 500:-

JAG HITTADE OCKSÅ EN GRÖN SNOWBOARDJACKA!!! enda gröna jackan i hela stan och den kostade inte 2500 som den jag kollat ut på internet utan bara 1000 kr! Men då med min vanliga otur så fanns inte den jackan i xs som jag skulle ha behövt och inte på bergvik heller men då sa dom faktist att dom kanske kunde försöka specialbeställa en i xs till mej och det skulle bara kosta 150 kr extra! så det skulle ju va skitbra om den passar och är snygg till brädan och byxorna :D glad


naturkunskapen gör en knäpp..!

Idag hade vi en kneepig lektion som fick oss alla att tänke en hel del och bli litte halvt knäppa. Det var en naturkunskapslektion och vi pratade om allt detta med jorden och hur den kom till och blabla. Och då började vi tänka att tänk om vi egentligen inte finns, vi kanske bara drömmer om allt som händer och sen vaknar upp någon dag, eller så kanske jorden är innuti en sån där kula som man har på jul som man skakar på (och det kommer snö). Så tänkte vi också att om man nu kommer "upp till himlen" vad tråkigt det ska vara där, allt måste vara så lungt och fridfullt och man får inte stöka och bråka, men "där nere" får man tjoa, festa och göra precis som man vill. Hahah så då kom jag och klara-lovisa på en lösning. Man gör helt enkelt så att man bosätter sej där nere och så kan man ju ta semester dit uppe och vila sej och bara ta det lungt och sen så tar man och stannar till och hälsar på en snabbis på dom som fortfarande lever här.
Kan tala om också att vi hade faktist lite ont i huvet när vi gick ifrån lektionen på grund av allt vårt flitiga tänkande

En till sak som var litte rolig idag var att när vi kom till den nya mattegruppen så är det min gamla friidrottstränare som sitter där och som ska vara våran mattelärare framöver :p litte lustigt.

..

har verkligen inget vettigt å skriva så jag borde inte skriva över huvud taget men nu blev det så i alla fall.
ni får njuta av en bild på världens goaste gris i stället.

godnatt




17 oktober

Gårdagen var sjukt trevlig och maten va asgod! och alla som vad där är hur härliga som helst allihopa :)
Vi pratade även litte om sälen så nu längtar jag ju bara ännu mer! det är sjukt va kul det kommer bli!


jag i branäs i vintras


idag så vaknade vi hos daniel och jag patricia och viktoria drog in till stan och käkade på McDonalds och sen blev det hem och bara ta det lungt.


asså jag vet inte vart jag ska ta vägen jag är bara så sjukt jävla glad!

godnatt





bakdag

idag har jag och syster bakat. Det blev några konstiga chokladmuffins med saffransklet i och bullar. Fast bullarna blev lite konstiga för vi hade inge pärlsocker kvar.






Ikväll blir det hem till daniel med massa folk och käka och ha det trevligt. Så nu ska jag göra mej iordning.

hej

gårdagen

Efter skolan och naturkunskapsprovet (som inte gick som jag hoppats) så drog jag till skåre till viktor. Vi satt och snackade och lyssnade på musik som det brukar bli när vi är och sen så såg vi även på Never Back Down igen. Skit bra film som ni måste se om ni inte har gjort det! Tog bussen in till stan vid 12:00 och fick traska runt i stan en stund innan min buss hem. När jag kom hem hade dom sparat smörgårtårta åt mej :D

Trevlig dag!

.

ne nu måste jag sova!

Naturkunskapsprov..

jag lyckas ju alltid skjuta upp saker och ting till sista minuten och nu sitter jag här och har suttit sen typ klockan sex med naturkunskapen och svarat på alla dessa frågor och jag kommer att sitta här ett tag till för jag har ungefär 20 frågor kvar och det värsta är att det nästan börjar bli lite kul nu.

ååh vad sur jag blir..

Nyss kommit hem, har vart och kollat på vinterjacka med mamma. Och jag hittade en jättebra Helly Hansen som både satt snyggt och var skön men då finns den ju så klart inte i rätt färg och den är slut i hela sverige. Hur kan man ha sån otur?


Nu blir det att sura framför TV:n med kvällsmacka! och sen plugga litte naturkunskap (Y)

hejdå

13 oktober

Finns inte så mycket att berätta om dagen, hade kulturhistorieprov idag och det gick sådär annars inget. Bilder från helgen finns ute på facebook nu, ta en titt vettja

pusshej


ojoj

Nu var det dåligt uppdaterat men jag har haft fullt upp ska berätta om helgen snart men först en jätteviktig sak att berätta...

VI HAR INGET MATTEPROV!!! och jag är huur glad som helst och det känns så jävla gött haha jag och klara-lovisa bara kollade på varandra och fick typ skrattattack och var hur lyckliga som helst när lois är trög som vanligt och fattar det typ fem min senare ;p

jaja helgen har i alla fall vart trevlig, på fredagen drog vi till amanda lindahl på herrhagen och det var väl ganska trevligt men senare typ innan vi skulle dra hem så var det väldans dystert tycker jag och nån blev jämt litte för full och det var inte jag som tur va haha men det var underhållande ;)

Och så på lördagen så bar det iväg till Hanne med lois och annielle och så kom även amanda, amanda och avan men sen var vi tvungna att dra därifrån vid 10 så då blev det in till stan och annielle, amanda och dom drog vidare och jag och lois hittade albin och marcus så vi drog hem till marcus och såg på film. Tog tvåbussen hem med micaela.

Söndagen blev slappisdag med mamma och Bengt framför TV:n

Och idag så var det först skolan och sen en sväng på stan med syster tills det blev att möta upp Frida och dra till gymmet. Det blev aerobic och det var både roligt och jobbigt så nu sitter jag här hos susanne och har nyss duschat och käkat asgod soppa (Y) men nu ska jag plugga litte kulturhistoria för provet imorgon.

ha de bra!

:)

typ nyss kommit hem från skolan och senare blir det att umgås med massa sköna människor! :) och kameran kommer såklart att vara med (Y) men nu ska jag in och käka tacos.


trött.

jag är trött och vill bara gå ut och sova men jag orkar inte plus att det regnar ute! dansen var i alla fall lika rolig som den brukar va.

jag hade tänkt att lägga in bilder från teatern idag så ni får se va snygga vi va ;) men det kan jag inte göra nu för jag har inte inne på min dator utan den står där ute, men det kommer imorgon. så ni en annan fiin bild att glo på



sov sött!

dans..

nu ska jag snart iväg på dans!


7 oktober

Sitter och har nyss skrivit och gjort klart ett arbeta om modet på 60-talet som vi hade som läxa i teatern. Vi ska även imorgon göra en "modevisning"och visa upp hur man var klädd då. Det är faktist ganska kul och jag och mamma har letat runt bland hennes gammla kläder så det kommer nog bli bra (:


Twiggy (60-talet)



Idag då så var jag och Frida i alla fall och tränade och det var väldigt skönt ska jag säga, så nu är det bara för oss att köra igång ordentligt! Men nu ska jag sova

hej


I can't do this all on my own..


SCRUBS ♥





Dagen har vart lungt och imorgon blir det iväg och träna med Fritzel, äntligen!
Nu kan inget stoppa oss.

sovgott



gonatt

nu måste jag gå ut och sova så jag orkar upp i tid imorgon bitti och hinner käka frukost, för mamma ska göra äggröra till mej :U

gonatt


fräscha tjejer.

Ursäkta du menar väl fräsch tjej. haha jag är precis så fräsch som jag själv vill, du har säkert vart i samma situation du också!

Jaja var bara tvungen att skriva det men ja vad ska man säga om dagen egentligen.. haha jag och daniel skulle ju baka idag eftersom att det inta hanns med sist och daniel hade bestämt att vi skulle baka Napoleonbakelser så det fick väl bli så fast jag egentligen ville göra kladdkaka!

Det började med att daniel blandade marsankrämen fel och gjorde sås i stället för kräm så han tog till en massa knep för att få den tjock och jag tänker inte ens säga vad han gjorde ;p men tillslut blev det i alla fall krämig. Senfick vi i alla fall ihop det men det smakade lite skumt tack vare daniels små ingredienser men annars var det faktis helt okej men nästa gång blir det kladdkaka!

Så alltså en trevlig dag och nu sitter jag här och försöker få micaela att förstå att jag inte tänker berätta vad jag köpt till henne i födelsedagspressent men jag lovar er att det är något hon vill ha ;)


så här ska alltså en riktig napoleonbakelse se ut men det kan jag säga att det gjorde inte våra :p

 


00:48

Nu ska jag sova. Imorgon blir det först skolan och sen baka!

Godnatt


Fredan och lördan

Förlåt för en dålig uppdatering men de senaste dagarna har jag inte hunnit eller haft ork.

I fredags så blev det i alla fall utgång med brudarna. Vi började hemma hos Annielle och det blev Lips och mycke skoj, sen tog vi bussen in till stan och gick bort till Vågmästaren. Sen tog jag och micha bussen hem till henne.

Lördag morgon va väl litte sådär ;p blev att hoppa in i duschen så fort ja kom hem och sen försöka få lite mat i magen. Sen på grund av det dåliga vädret så åkta jag, mamma och bengt in till stan och handlade och hyrde film så senare på kvällen blev det macka med kräftstjärtsröra och film (Y)

Här nera kommer några bilder från fredagen mer finns att se på facebook. Nu ska jag gå in och käka våfflor och senare blir det iväg och sola med Fritzel! 















1 oktober

Dagen har varit mycket trevlig dock blev det inget bak denna gång heller men det blir det minsan på måndag! och då skaa det bakas!! 

dansen var superkul som vanligt och imorgon kommer det också att bli superkul..förhoppningsvis!

gött som faan jag börjar 12:40 och slutar 15:30 imorgon och senare ska jag va med brudarna :) och så är det idrott imorgon! :D men nu ska jag sova så..

godnatt

p.s. mitt hår luktar fortfarande knepigt av den där hårinpackningen men de luktar rätt gott men knepigt!

Glad dag, glad Mimmi!

bilden är från maj 2008


skolan

sitter i bibloteket och har engelska lektion men slutar snart och då ska jag leka med daniel och senare ikväll blir det dans! :D

bye