myskväll med flickorna

Igår kväll kom anna, sofie, klara-lovisa och emelie till mej och vi åt fondue, badabe badtunna och såg på sunes jul och bara myste och prata!


Puss på er ♥


Imorgon är det julafton! :)

GODKÄND!

I tisdags fick jag reda på att jag fick godkänt på matten!!! så jävla glad så jag vet inte vart jag ska ta vägen och inte nog med det så fick jag också reda på att jag får VG i slutbetyg i Svenska B!

Dessa  glada besked firades med ett jobbpass med anna. Efter jobbet hyrde jag och älskling film och köpte godis och åkte hem och myste.

Helgen har varit lugn! I fredags så satt jag och älskling hemma och myste och såg på film.
På lördagen kom farbror Ulf från sthlm och hälsade på och käkade lunch innan han skulle vidare. Senare åkte jag in till susanne och hjälpte henna att flyttpacka lite :)
 
Idag - Söndag: sov läänge och sen plugga hela dagen

fredag den 10 december

Hela veckan har jag pluggat inför nationella provet som var idag! Det gick skit för det var så jävla svårt eller så är det jag som är så jävla korkad. Faan!



Nu är jag ute hos mej med mitzy och ska försöka att städa upp det som jag började på för typ två veckor sen..


fyfaan vad jag hatar matte!

plugg plugg heela veckan för på fredag är det nationellt prov i matteB. Fyfan jag hatar det verkligen, ingen lust alls att sätta mej och plugga men jag MÅATE verkligen få godkänt!! annars vet jag inte vad jag ska ta mej till för aldrig i livet att jag tänker gå i sommarskola och plugga upp det. Aldrig. åååh

julmarknad In my as

idag var jag och älsklingen på julmarknaden i mariebergsskogen.... VILKEN SKIT! vi betalade 50 jävla kronor var för att få komma in där och det fanns inte ett skit! det var uruselt. Jag minns när man var liten och gick runt där och då var det fullt med stånd och roliga saker på gång men fan inte längre! vi får ta och åka till Liseberg någon helg istället och gå på riktig julmarknad

så istället fick jag ta bussen direkt hem och sätta igång med pluggandet... inte kul men tyvärr ett måste. Men nu orkar jag inte plugga mer så nu ska jag gå ut till mej och lägga mej och så får det bli tidigare upp imorgon istället och plugga innan jobbet kl 4.



Natti


Vill ha, ska ha!

   

1 december 2010

pluggpluggplugg...! sitter och pluggar om storbritanniens historia urtråkigt! men där emot något som är roligt är att det går framåt för vårt projektarbete! :D ååh hoppas bara nu att vi får fram pengar så att vi kan åka för i så fall så drar jag, frida och emilia till Polen och Auschwitz! hoppas hoppas!


 
Igår så hade vi 50 års firande på skolan och då bjöds det på massa bra uppträdanden bland annat sofie som gjorde ett jättefit modernt solo och så körde hon även sitt discosolo och det är helt sjukt vad hon är duktig den tösen!! Efter skolan så drog jag och jobbade och sen kom älsklingen och mötte mej och vi gick till Frost och åt, han är allt go den pojken :) ♥
och
imorgon är det dans!!