Superbra kväll igår!

I torsdags så jobbade jag 06:30-15:00 och efter det drog jag hem och vilade lite innan Susanne kom och plockade upp mig på vägen till gymmet. Körde ett hårt pass med bröst och axlar. Sen hem igen och såg på tv men var så trött så somnade i soffan innan kl 10.

I fredags så var det som vanligt kettlebells och det var himla jobbigt och tungt. Sen åkte jag hem och laddade upp mig för fyra timmars nattjobb 00-04. Jag var hur trött som helst och eftersom att det var så jäkla lugnt så fick jag gå hem lite tidigare och sova :)

Igår så var det dags för utgång. Vi började hemma hos Anna med lite smått och gott innan vi drog in till stan och Koriander. Så himla kul att vara samlade tjejerna igen! Dom är bara bäst!

Nu ska jag och Daniel snart åka ut till mamma och Bengt och käka lunch och byta däck på bilen.


Jobbar

I söndags så tog vi det lungt. På kvällen åkte jag och Anna iväg till affären och köpte mat, sen satt vi hemma his henne och bara tjötade ända till kl 3 på natten.
På måndagen blev det sushilunch med Anna och Sofie. Det var så himla kul att se Sofie igen efter 7 månader. Sen åkte jag iväg till gymmet och gymmade rygg.

I går så jobbade jag 08-15 och sen blev det boxning på kvällen!

Och när jag skrev detta så satt jag egentligen på jobbet och skulle ha en timmes lång skön rast... men det blev mycket folk så jag var tvungen att hjälpa till. Jag började i alla fall kl 05:00 imorse och jobbade till 14:00. Huur trött var jag inte när klockan ringde kl 04:00. Imorgon jobbar jag 06:30-15:00.

Nu ligger jag bara i soffan och slappar och laddar upp inför tabatan.


löördag

Hmm alltså inte skrivit någon sen i måndags... dålig stil. Jag kan börja med att säga att jag gick tidigare till jobbet och käkade frukost där. Sen efter jobbet i måndags så gick jag hem och tog igen mig en stund innan jag cyklade in till gymmet och Tabata denna gång. Har ju gått på grit på måndagar annars men det var annat schema eftersom att det var annandag påsk.
Tisdagen så var jag in till stan och käkade lunch med Anna och senare på kvällen så jobbade jag. Så tyvärr ingen träning då. Onsdag Var det väl tabata igen och sen gymmade vi rygg. Torsdags körde vi kettlebells eftersom att det inte skulle vara andreas som hade passet på fredagen. Efteråt körde vi en snabb omgång ben. 
 
Igår så körde vi ett tufft pass där vi gymmade framsida följt av 20 cardio. Sen åkte jag hem och gjorde mig i ordning för på kvällen skulle vi hem till Anna-Lena och Thomas på middag och lita kalas för Daniels mormor. Det bjöds på massa god mat och efterrätt och även goda drycker... så vi fick lämna kvar bilen i Viken.
 
Idag vaknade jag egentligen lite för sent och fick skynda mig iväg till gymmet och Body Jam. Har inte gått på det på jättelänge men just idag var det release för det nya passet så vi tänkte varför inte testa det. Det var i alla fall hur kul som helst så vi får se när vi ska försöka lägga in det. Efter gymmet fick jag ta mig förbi Viken och hämta bilen och sen åkte jag, Susanne och Tobias ut till mamma och Bengt och grillade och såg på hockey. Passade även på att tvätta bilen innan jag åkte hem och la mig själv i soffan och såg på film. Och nu sitter jag här och har presic sett klart på Thor. Så nu blir det sängen förmin del, har så sjukt ont i huvet :(
 
God natt!!

Jobb, jobb och jobb

Igår trodde jag att det var söndag heela dagen eftersom att vi var ute i torsdags. Sjukt jobbigt och irriterande när fet blir så.
Jobbpasset i fredags gick bra men jag var sjukt sliten hela lördagen. Jag och Daniel gjorde lite påskmat med Janssons, köttbullar och ägghalvor. Senare kom Robin hit och jo satt och bara degade innan vi drog iväg till affären och handlade massa gott. Vi skjutsade hem Robin och så skulle vi åka hem men Daniel hamnade hos Elin och Johan så då fick jag åka hem själv. Men det gjorde inget, hur mysigt som helst att vara själv och bara mysa ner sig i soffan med massa gott och se på vilken film man vill ;)

Igår då så jobbade jag 13-20 och när jag kom hem så var Victor och Matilda här och efter en stund så kom Krook och Chrille. Trevligt och mysigt.

Just nu ligger jag i sängen och funderar på om jag inte ska gå lite tidigare till jobbet och käka frukost där innan jag börjar. Jobbar 09-14:30 idag och efter det blir det tabata!