Hälsopedagogik..

..är en jobbig kurs! vi var på KMTI med hälsopedagogiksklassen idag och körde två 1timmars-pass. Det första passet var sumba vilket inte var så värst roligt men det andra var boxning och det var så sjukt jobbigt! han verkligen pumpade skiten ur oss och svetten bara rann och rann men jag och emilia kämpade på ändå.

Det var så jobbigt att vi bestämde för att belöna oss med McDonalds i stan. Efter en god lunch så drog jag och emilia till IKEA och la oss och sussa på sängavdelningen en halvtimme innan det var dags att dra till skolan för att labba på naturkunskapen... 4 bussen hem.

träningsverken kommer kännas!!




igår föresten efter jobbet så drog jag och daniel på bio :) Vi såg "Himlen är oskyldigt blå"


24 oktober 2010

sitter och försöker plugga naturkunskap och sen ska jag iväg och jobba *suck*

hahah fredagen blev nog inte riktigt som vi hade tänkt oss tror jag eller vad säger ni frida och emilia? ;)

http://ffffirre.blogg.se/2010/october/entry-98528909.html   <------  hahahah här kan ni läsa om hur frida mådde på lördagen och emilia mådde likadant ;)

Vi drog i alla fall in med 5 bussen till stan (jag, frida, emilia och krasse) och gick till blue moon bar och käkade och kollade på när Farbror Fläsk spelade. Efter det skulle vi dra till score var det tänkt men frida mådde inge bra och det slutade med att vi hamnade inne i biskopsgården där frida blev omhändertagen tills hennes mamma kom. Sen drog jag och emilia och krasse till score och där blev det emilia som började känna sig dålig så även hon var tvungen att åka hem. Och när jag kom tillbaka till score igen efter att ha följt emilia till busssen så var även krasse borta så då fick min kära pojkvän komma dit och göra mej sällskap ett tag tills vi tillslut drog hem till han och sov.

på lördagen hade faktist även jag ont i huvet vilket aldrig brukar hända menmen det är sånt man får stå ut med.


ons 20 okt

Har nyss vart och tränat och sitter nu hemma hos susanne och väntar på att ta 8 bussen hem för att hämta lite saker. Sen kommer älskling efter jobbet och hämtar mej så åker vi till Viken och myser.

Idag så tog jag, frida och emilia oss i kragen och ringde runt till olika skolor och frågade om vårat projekt arbete. Men det var ju inte en jävel som kunde ge oss något bra svar utan vi skulle ringa upp...

Jag och susanne ringde också och beställde tid för våran "systertatuering" som vi ska göra tillsammans :D

Imorgon då så är det gymnasieforum i Tingvallahallarna hela morgonen och sen tillbaka till skolan för Nutida Konst *suck. Senare på kvällen är det dans ♥

Myshelg ♥

I fredags åkte jag in till susanne och vi åkte och handlade. Det blev pitabröd med massa gott i och så hyrde vi filmen Familjen Jones.



Hyfsad film men blev lite seg



Lördag blev det badtunna och mys med älskling ♥



Söndag blev det in till bibloteket på morgonen och berätta saga för småbarn, sen till syster och käka och sen till jobbet!

15 oktober

Ikväll blir det fredagsmys med syster ♥


Bild från när vi var i prag i somras


14 oktober

dagen: inget speciellt
just nu: hemkommen från dansen och ska mysa med älsklingen! ♥
natti

13 oktober

ha ha jaa vad ska man säga.... bloggtorka tror jag nog.

jag känner ofta att jag vill skriva men har ingen ork och jag har inte vart inne alls mycket på datorn senaste tiden men nu hade jag tänkt att börja lite lätt igen.

Idag då började med skitmatte med skitlärare, sen samhällsprov som gick sådär. Sen blev det lunch och ett snabbt snack med våran handledare Mats i projektarbete och sen hjälpa frida med hennes CV. drog sen hem och bara slappa.

Meen nu ska jag ta och sova och lyssna på nya favvolåten ♥