10:38

Sitter i skolan och drygar framför datorn medans dom andra repar.
Ikväll ska jag jobba... helt själv. DRYGT!


11.01.23

Sitter och försöker göra lite läxa men som vanligt så går det ju sådär...

Igår så var vi ju hos johan och åt och såg på film. Det blev "Life as we know it" och den var faktist riktigt bra :) senare kom robin och filip och skulle lana men precis då dog johans internet såå ja det blev inte så mycket lan och jag satt och spelade spindelharpan :p men jaja det var trevligt i alla fall!


Bra film, se den! :)


Lördag 22

Sitter nu hos daniel och vi har nyss varit på willys och handlat för senare blir det tacos och film hos johan! Var och jobbade imorse också och anna var inte med så det var ganska drygt och ensamt men vad gör man inte för pengar.

Igår föresten så skulle jag och daniel gå ut och äta så vi drog med micaela, johan, robin och filip till score och käkade och spelade biljard, supertrevligt och mysigt. Sen drog vi till jimmy som just för tillfället bor i en kompis lägenhet medans hon är i sthlm. Var där en stund innan jag, daniel och micaela drog hem till daniel igen och spelade spel....som micaela fuskade på!!

hejsvejs

Tatuering

Jag och susanne var till Kristinehamn och fyllda i våra tatueringer idag. Först trodde vi att vi bara skulle fylla lite på de ställen där det försvunnit och var svagt men sen när susanne ligger där på båren så säger han "Äh vi fyller i hela för det blev så fint"..... åhnej! Det gick som tur va ganska fort men det gjorde ont som fan, susanne tycker att det kändes mindre denna gång men jag vet inte ja.... ont gjorde det i alla fal det vet jag säkert!!


Nyifylld, blodig och inplastad


plugg

pluggpluggpluggplugg... Sitter och pluggar för fulla muggar och bara väntar på att min älskling ska komma ♥

imorgon ska jag och syster bege oss till Kristinehamn och fylla i våra tatueringer. ONT




Söndag


IGÅR
Jobbade 11:00 - 14:00
Åkte hem
Älskling kom
Såg den efterlängtade filmen 127 hours ♥

IDAG
Blev ingen middag hos susanne så..
..Gick upp vid 2 
Pluggat hela dagen
Drar till Daniel senare, sover där inatt

IMORGON
Börjar kl 2...


Fredag14 Januari

Idag hade jag bara idrott och sen slutade jag så nu sitter jag och daniel och spelar Rollercoaster tycoon 3 :D Ikväll ska vi gå på bio, vi ska se Meet the little Fockers!

Imorgon blir det jobb med Anna.

Söndag blir det middag med mamma, Bengt och mormor hemma hos Susanne i hennes nya lägenhet :)

Något som är skönt är att nästa vecka börjar läsperiod 3 och vi får nytt schema och vårat nya är hur skönt som helst, förutom måndagar då. Mångadar 08:30-16:30 Tisdagar 10:00-15:20 Onsdagar 10:00-... Torsdagar 12:00-15:00 Fredagar 09:15-14:00. Jag får även några nya ämnen som: Religionskunskap och Hotellkunskap och det ska bli intressant :)