Igår var en alldeles perfekt dag! ♥

  • Måndag: Var på stan och lunchade och fikade med Anna, Klara-Lovisa och Angelica. Hur mysigt och välbehövt som helstoch vi bara pratade och pratade. Kom hem och åkte iväg tilltippen med lite grejer och sen så var det storstädning inför fotograferingen som var på tisdag.
  • Tisdag: Fotograferingen gick bra och det blev himla fina bilder.
  • Onsdag: Skulle egentligen vart på tabatan men jag vaknade upp och var helt tät i näsan så det blev gymmet bara och ben!
  • Torsdag: Igår var det alla hjärtans dag och jag smög upp i tid och bakade scones som gav min älskling på sängen tillsammans med en liten present. Senare på kvällen när jag kommer hem från gymmet så möts jag av levande ljus i hallen och rosenblad på golvet som leder in till vardagsrummet där min fina pojk sitter med rosor och smörgåstårta som han köpt! ♥ Han är världens bästa!

  • Fredag: Såå idag så var det iväg till gymmet igen och det bästa passet på veckan: kettlebell! Jobbigt, jobbigt och ännu mer jobbigt. Så himla bra! 
    Just nu sitter jag hemma själv och tråkar medans alla andra är iväg och festar meen ska man jobba så ska man.. börjar 01:00 och slutar 05:00
  • Lördag: Imorgon ska jag först iväg till gymmet och då blir det framsida alltså bröst, armar o axlar och efter det ska jag raka vägen till Sundstagymnasiet med Klara-Lovisa på hemvändardag och träffa lite folk från klassen och se på musikalen. Kvällen får vi se hur den slutar men den blir nog asbra! :)

     

Helga

I fredags så var jag ensam hemma när jag kom hem från gymmet eftersom att Daniel hade åkt till charlottenberg för att hämta Chrille. Var så himla trätt när jag kom hem att jag somnade pladask i soffan men senare så kom Micaela och gjorde mig sällskap och vi såg på film och myste innan vi gick och la oss.

Micaela stannade till typ sex på lördagen och senare så kom Daniel hem och vi började röka undan lite i lägenheten och åkte ut till Kärne med några möbler. Vi plockade upp Krook och så kom Viktor, Robin, Ahlbeck och Vallin och vi satt hemma i lägenheten och tog det lugnt och spelade tv-spel.

Idag hat Susanne, Tobbe, mamma och Bengt vart här och fixar och ställt i ordning i lägenheten inför fotograferingen som är på tisdag. NU ska jag sova! Puss



Oops

Nu var det sådär länge sen jag skrev igen haha typiskt. Förra veckan blev det gym på torsdagen och kettlebell på fredagen. På lördagen kom Robin hem till oss och vi käkade tacos och hade det mysigt. På söndagen drog vi ut och sprang och senare på kvällen åkte jag, Susanne och Tobbe hem till Kärne och käkade gott med mamma och Bengt.

I måndags jobbade jag 15-19 och sen gick jag och Bengt på bio (Hobbit). Himla bra och "mysig" film! I tisdags var det boxning och igår var det tabata + gymma rygg.

Idag blev det lite knasigt med allt så blev en vilodag och så kör vi hårt på kettlebell imorgon. Nu ska jag sova för imorgon ska jag, mamma och Bengt gå på stan och käka lunch :) Godnatt!