FReDaG

Sitter ute på altan i solen med datorn och försöker skriva samtidigt som jag leker med Mitzy. Dagen idag ser ut som så att efter lunchen så ska jag och mamma in till mormor en sväng och sedan ska vi in till stan och kolla på löparskor. Jag känner att det inte längre går att springa i mina platta adidas sneakers så det blir att investera i ett par Asics skor!

Senare ikväll så ska jag va med Frida och Micaela vilket var typ hur längesen som jag var så det ska bli mysigt.

så jäävla bra låt!!
Radical Face – Welcome Home, Son


22:22

Nu sitter jag här och har nyss duschat och käkat. Det blev ett besök hos mormor och sedan sprang vi och sedan drog vi till gymmet och körde mage. Skulle egentligen ha sovit hos Daniel men han ska upp tidigt och iväg till Karlskoga imorgon och greja med husvagnen så jag får helt enkalt sova själv inatt också. Men det är rätt så skönt det med ibland ;)

Good night sleep tight, don't let the bedbugs bite!


2012.03.29

Torsdag. Jag och Susanne har utsett torsdagar till våran springdag. Vi började förra veckan och åkte ut till skutberget och sprang 5 km och jag kan säga att det var min första springtur på ja jag vet inte hur länge. Jag blev dock rositivt överraskad över att jag först och främst kom runt och sen att det inte alls var så jobbigt som jag hade trott. I vilket fall så ska vi alltså ut och springa idag också efter vi vart och hälsat på mormor på sjukhuset. Efter springturen så blir det antingen en sväng till gymmet eller så åker jag direkt hem till Daniel.

Just nu så sitter jag och käkar semla och längtar mig bort till sommaren. Sitter och klickar runt på weheartit och får massa inspiration och sommarkänslor. Det låter alltid likadant men denna sommaren kommer (ska) verkligen bli annorlunda och jag ska göra så himla mycket.


weheartit


Onsdag

Igår gick jag upp ganska sent eftersom att det var så tråkigt väder och senare åkte jag in till stan och tränade med susanne. Det blav Tabata och varje gång jag står där tänker jag alltid vad jag gett mej in på för det är så jävla jobbigt men efteråt är det skönt. Efter träningen åkte jag, susanne och mamma på ett Perfect Home homeparty hos Agneta. Det var mycket fina grejer men allt var svindyrt så jag beställde inget.


sommarkänslor


Då hade jag tänkt att börja blogga igen!

Som rubriken säger så har jag tänk att börja blogga igen, vi får se hur länge det håller denna gången. Idag var jag först till Solareturen en sväng med mamma och bengt och sen så blev det lunch inne i stan med Sofie och Anna.

Fun. – We Are Young - feat. Janelle Monáe