Norrköping

I tisdags så var första dagen för utbildningen och det var väldigt mycket som man skulle försöka komma ihåg och lära sig. Jag jobbade 10-19 och under buffén fick jag stå i kassan och lära mig den och sen fick jag hjälpa till att "rodda" alltså plocka av och göra rent på borden. 

Dagen efter jobbade jag också 10-19 och fick under buffén rodda och hålla koll på buffén och fylla på där. Efter min rast fick jag sitta med ett utbildningsprogram på datorn i några timmar innan jag åkte hem. 

På torsdagen var jag ledig så jag och farfar gick in till stan och käkade lunchbuffé på ett mysigt ställe med utsikt över stan. Efter lunchen gick jag hem och bytte om och gick sedan ut och sprang längs efter vattnet i det fina vädret. Jag har alltid tyckt att Norrköping vart en fin stad och det är det verkligen! 

Igår jobbade jag 15-23:30 och skulle för första gången ta ett eget bort. I början var det nervöst och en delngrejer blev fel osv men ju mer tiden gick desto bättre gick det och tillslut hade jag tre stycken bort helt själv! :) När kvällen var slut hade jag till och med skrapat ihop 145kr i dricks. Min allra första dricks!! :D

Idag så börjar jag inte för ens kl 17 så idag har jag vart ute och gått och gick även förbi och tog med kinamat hem till mig och farfar. Återigen så beundras jag över hur fin denna staden är! 

Bild från igår och idag








Husbilsresa

Här har det vart torka i två veckor. Men ska berätta lite vad som har hänt. 
 
På tisdagen den 18 så var jag in till Norrstrand och skrev på mitt anställningsavtal och träffade hela jobbteamet och jag kan ju konstatera en sak: att detta kommer bli SUPERBRA!! Alla verkar jättetrevliga och gulliga! Efter all information och med påskrivna papper i handen gick jag in på jobbet (McDonalds) för att prata med min chef och säga upp mig men han var så klart inte där den dagen. På kvällen åkte jag tillbaka till donken och jobbade mitt allra sista pass och efter det direkt hem och packa väskorna för att vara borta i tre veckor! Sen åkte jag och Daniel ut till Kärne och gick raka vägen ut till husbilen och la oss och sov. 
 
Tidigt på morgonen kom mamma, Bengt och Mitzy in i husbilen och vi brummade iväg neråt i Sverige. Första stoppet blev Ullared där vi käkade lunch och shoppade lite. Sedan fortsatte vi ner till Barsebäck där vi låg över natten. 
 
Torsdag: åkte över till Tyskland och stannade vid Border Shop för att köpa med oss lite drickbart under resan ;) Ställde oss i Heiligenhafen och gick ut och tog oss en öl och glass i det fina vädret. Satt även ute och grillade på kvällen. 
 
På fredagen så åkte vi och kollade i massa affärer. Vi åkte förbi en gammal ubåt som man fick gå in och kika i så det gjorde vi. Jättecool att se hur dom har det nere och hur jäkla trängt allt var. Vi åkte även till Border Shop igen och handlade resten som vi skulle ha innan vi åkte till Grossenbrode där vi sov. 
 
Lördagen kom och vi packade ihop oss och for över till Sverige igen. Letade upp Hjularöds slott (greveholms slott) i Skåne och styrde ditåt. Kom fram sent på kvällen så satte oss och käkade innan vi gick och la oss. På morgonen på söndag gick vi upp tidigt och gick runt slottet och kollade. Kändes så overkligt att få se det som man suttit och sett på tv när man var liten. Hur fint som helst var det och jag hade kunnat döda för att få bo där ;)
 
Såå vidare till ett annat gammalt hus, nämligen Anni-Frids Yangtorp. Det var också en upplevelse att få se, vilket jäkla palats! Och allt står bara och förfaller. Dock läste vi att det äntligen har blivit uppköpt och att dom håller på att försöka bygga klart det och få igång på stället igen. Men som sagt coolt att se! Efter det så brassade vi vidare till Norrköping där jag skulle bo hos farfar i två veckor då jag skulle ha min utbildning på Pizza Hut. Eftersom att vi kom dit så sent så ville vi inte störa farfar utan ställde oss på en parkering i närheten. Vi gick till Sibylla, köpte mat, spelade spel och gick och la oss. 
 
På måndag morgon (min födelsedag) gick jag och Daniel till parken och körde eb runda discgolf innan vi gick till farfar. Hade då också fått reda på att eftersom att det hade krånglat lite med grejer innan så skulle jag bara vara på utbildning i en vecka med start på tisdagen och det är typ där vi är nu med det skriver jag om i nästa inlägg för detta är redan föör långt. 
 
Lite bilder:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Min födelsedagsfrukost :)


















 

Lyckorus!

I måndags kom Dante på morgonen och så tog vi en promenad innan jag käkade lunch. Lämnade Dante vid fyra och cyklade sen in till gymmet och körde bröst/axlar/triceps som vanligt. Efter träningen så åkte jag och Daniel ut till Kärne och käkade mat och såg på tv. Daniel åkte sen hem ich jag stannade kvar och sov där till tisdagen. 

Igår då så följde jag med mamma och Bengt till Örebro för att lämna in husbilen på service. Efter att vi lämnat husbilen så strosade vi runt lite på Marieberg köpcentrum och så käkade vi lunch innan vi åkte hemåt igen. Inte nog med att det var underbart fint väder jag fick också underbart goda nyheter som gjorde hela min dag!! Så för att fira bjöd jag på kvällen hem mamma, Bengt, Susanne och Tobbe till oss på smörgåstårta och bubbel!! 

Idag så kom Guido till oss vid lunch och vi satte oss ute i solen mot väggen och bara njöt. Nu sitter jag i sängen och grejar med lite uppgifter och väntar på att få dra iväg till gymmet för ryggpass och Grit Cardio. 

Finns inget som kan beskriva hur lycklig jag är just nu! 



Bild från i somras! 


Jobb jobb

Veckan har både gått långsamt och snabbt. I onsdags så åkte jag och Daniel ut till Kärne på kvällen och bara åt och myste. På torsdagen så jobbade jag en sväng och sen hem och byta om för att dra till Koriander. Hade egentligen inte tänkt att dricka något men eftersom att jag började sen på fredagen så blev det så ändå. 

Vaknade upp hos Eide på fredagen och sen en sväng till bergvik innan jag åkte hem och bäddade ner mig i soffan i väntan på jobb. Fick för mig att kolla vilka jag skulle jobba med och insåg att jag inte alls jobbade 00-04 som jag trodde utan skulle jobbat 16:30-21:00. HERREGUD! Jaja inget att göra åt så eftersom att jag var så jävla trött så då gick jag och la mig istället. 

Igår i alla fall så gick jag upp vid 09 för att möta upp mamma och Susanne på stan. Vi kollade runt lite i affärer och både käkade lunch och fikade. Kl 18 började jag att jobba och skulle egentligen jobba till 03 men slutade 04:30 alltså blev det tio och en halv timmes jobb igår och idag är jag så jääkla trött! Så nu ligger jag i soffan och halvsover men så klä på mig för att åka till jobbet och jobba 16:30-23:00.
Hej så länge!

Jobb

Förra veckan jobbade jag typ hela veckan så därför inger roligt att uppdatera. I söndags var vi i och för sig på Boba Borg och det var superkul! En superduperbra dag men bra människor. 

Igår var jag faktiskt på två stucken jobbintervjuer som jag hoppas hoppas leder vidare till något bra!! Sen så körde vi bröst igår och det gick huur bra som helst! Gjorde nytt personbästa i både bänkpress och i bröstpress. Hur gött som helst, och ändå var jag hut trött som helst innan träningen. Efter träningen i alla fall så gick jag hem och då hade Daniel gjort paella. Hur gott som helst! 

Idag har jag bara tagit det lugnt, drog till gymmet och körde ett nytt pass som dom hade på prov och efter det körde jag lite rygg med Michelle. Nu sitter jag hemma och har sett på film med Daniel och Chrille :)
Godnatt!

En liten bild på Felix!