Godnatt!!

Daniel Wennberg jag älskar dej!
Du är bäst!


...

jag har trååkigt och har haft tråkigt heela dagen!! för frida är sjuk så henne har jag inte vart med :(

men ikväll blir det bio i alla fall (Y)

Veckan

I söndags åkte mamma och bengt till stockholm så jag var ensam hemma tills idag (fredag). så daniel har sovit hos mej hela veckan :)

I tisdags kom det hem massa skönt folk från klassen till mej och vi söp, grillade och splelade spel och hade det jättetrevligt. Anna Kyrk är min brud!

I onsdags kom först Emilia och frida ♥ och emilia målade våran brevlåda :) sen senare möt kvällen kom det massa folk hem till mej för att prata om kusten. Av någon andledning så hade dom fått för sej att det skulle grillas här så alla hade med sej käk och började grilla men jag millan, frida, jimmy och vallin drog och köpte mat från pizzerian istället. Och när vi kom tillbaka hem så drog alla, alla utom chrille, robin, vallin, emilia, frida och daniel. Vi hade kul med min abtronic och lekte t.e.n.s. :p frida cyklade hem när det började ljusna och chrille, vallin och robin fick skjuts hem och jag millan och daniel gick och la oss :)

Vaknade på tidigt på tordagen och satte ihop våran brevlåda som emilia hade målat jättefin!! sen drog daniel för att jobba och millan och jag gick ut och sov i solen en stund. Vaknade och gjorde good firre till lunch :) senare så kom daniel tillbaka och hade chrille med sej och vi såg på film. Emila åkte hem vid hal ett och senare gick jag daniel och chrille ut och sov, sen hände en läskig sak. Ungefär klockan 4 på natten så tvärvaknade vi alla tre av att det small som faan och skakade i hela huset och sen kom en störtskur! Asså det var inen vanlig åska utan det kändes som om det slog ner precis brevid huset :s men det gjorde det ju inte som tur va men läskigt var det i alla fall.

Danie och Chrille drog hem på morgonen. Jag har vart jättetrött hela dagen och legat och sovit och är fortfarande trött så borde egentligen gå och sova men micaela har hittat massa nya spel på fb som måste spelas :) plus att jag inte vill gå och lägga mej för inatt måste jag sova själv :(

jaja nu ska jag nog försöka att gå ut och sova i alla fall
puss 

p.s. imorgon ska mimmi leka med Frida (Fritte) Elmefjäll


Studenten i Eskilstuna

På lördag morgon bar det av till Eskilstuna med daniel och hans familj för att fira Victor när han tog studenten. Det var helt sjukt vilken student dom hade där nere, våran här i karlstad är ingenting jämfört med deras. När vi kom till skolan så var det hur jävla mycket folk som helst och på deras flak så typ tävlade dom om vem som hade högst ljud och starkast bas. Victor och hans klass hade betalat 8000 för bara ljudet på flaket. HELT SICK! så ja det var pampigt att se! :)

Sen gick vi hem till Victor och väntade på att han skulle åka klart så att vi kunde börja käka men det tog flera timmar och jag var utsvulten. Men tillslut så kom han hem och vi fick god mat och efterrätt :) Senare bar det iväg hemåt mot karlstad igen och jag coh daniel åkte hem till mej och myste! :) men kan säga att jag somnade tidigt efter en lång och jobbig men rolig dag!

tyvärr fick jag inga bilder på victor :/


Skolavslutningen!

Dagen efter studenten var det våran skolavslutning. Den började som vanligt i aulan och sedan gick vi upp till ett klassrum med klassen och fick våra betyg och pratade lite. Sen var det hem och käka mat och jordgubbstårta med mamma, bengt, susanne och daniel.

På kvällen var några i klassen bjudna hem till Sofie Eklund ute på hammarö och vi var där och drack och spelade spel och hade det kul. Senare drog vi till alster där sofies kusin bodde i en stor gammal herrgård från 1850- talet. Där var vi bara en liten stund tills det var dags för oss (mej, sofie ericson, jessica och josefin) att gå och ta bussen in till stan men det var lättare sagt än gjort... vi sprang i spöregn och hade ingen aning om vart vägen och busshållplatsen var och när vi väl kom fram så hade ju bussen såklart redan gått och nästa skulle gå om två och en halv timme. Så vi satt där i busskuren och var genomblöta och då kommer det en bil som vi bestömde oss för att försöka lifta med så vi springer ut och viftar och lyser med mobilderna och bilen stanade. Och i bilen sitter Viktor Svensson, Johan Warg och Joakim Nordling :D haha hur stor är chansen liksom att just dom kommer där mitt ute i ingenstans. Vi fick i alla fall skjuts av dom in till stan och då blev att möta upp daniel och sedan käka på bk!

Så alltså en mycket trevlig kväll om man bortser från springandet i spöregn och allt det blöta.

och här kommer några bilder :)


här sitter vi i herrgården :)





hahah skön bild på mej och Anna xp