dumma förkylning

jag blir ju inte alls bättre som jag skrev i fredags :( Jag är i alla fall inte så tät i näsan och jag nyser inte heller stup i kvarten längre men jag låter som en kråka och hostar. Plus att jag har sån träningsvärk i magen sen styrketräningen igår så det gör jätteont när jag hostar. Och just ja igår, asså jag hade så jäävla ont i mina arma,det var helt sjukt. Det var liksom inte som vanlig träningsvärk utan det gjorde så onte så jag fick till och med ta mej en tablett framåt kvällen.

Men som plåster på såren så var jag ledig idag! :D och imorgon så blir det träning på kvällen om jag inte har ont i halsen och efter det blir det middag hos susannes kompis magdalena :)

nu blir det tv (:

puss

hurtigt!

dagen började då som sagt klockan 10 med teater, sen lunch (Chili con carne ♥) sen idrott då jag och lois var de enda som var inne och kämpade, vi tränade inför våran uppvärmning :) Sen direkt iväg in till stan och möta upp syster på SATS. Vi körde armar och lite rygg och jag kan ju säga det att jag kommer inte kunna rööra mina armar alls imorgon. Det var nog den jobbigaste och effektivaste armträningen jag någonsin har kört. Men det är bara bra, för nu jävlar har ska jag komma igång!

och nått mer som är bra, jag blir bättre och bättre från min förkylning (Y) och en till sak som är bra är att jag är väldigt glad! (:


slänger in en bild på denna hetingen också
Jake Gyllenhaal!


slapp vecka!

veckan har som sagt vart slapp!

måndag: åker in till skolan för att sitta i aulan och sen få närvaro och ut och dricka varm choklad med grädde (det var miljödag och alltså inga lektioner) sen hem med 11bussen

tisdag: rätt softa lektioner och hade en lektion inställd så ja slutade 14:05 istället för 16:30 GÖÖT! så jag och frida drog in till stan och gick runt och sen iväg till bergvik och köpte väskor och sen till IKEA och käkade korv och kladdkaka för endast 42:- sammanlagt :D budget (Y)

Onsdagen: jag var hemma och var sjuk, kände att jag behövde ta igen mej lite och det resulterade ju också i ingen träning på kvällen. Men det var skönt att ta igen sej

Torsdag (idag): åkte in till skolan för att vara med på första lektionen då vi skulle provsminka folk inför musikalen och tog sen 12bussen hem. Alltså ingen träning idag heller

Fredag (imorgon): börjar 10 med röst och rörelse sen lunch och avslutar dagen med idrott fram till klockan 2. ÄNTLIGEN! säger jag bara att vi har idrott igen efter en hel läsperiod utan. Sen får vi se om det blir in och köra lite styrka med syster.

Helgen = oplanerad!


här får ni en härlig bild att gotta er i!

heelgen!

Fredagen, drog in till skolan klockan 10 för att ha en teaterlektion i 1½ timme som jag trodde var viktig att jag gick på men nej! under den en 1½ timmen så satt jag på golvet och skulle låtsas sova -.- Sen blev det hem med 12bussen och hem och käka och sova och senare mot kvällen så drog jag och micaela in till stan till daniel, johan och robin och grejade lite.

Lördagen blev det upp tidigt och in till skolan till klockan 10 för en heldag i skolan med rep för musikalen. slutade klockan 5 och då blev det att dra hem och skynda sej att plocka iordning kläder och käka innan för att sen dra in till norrstrand till sofie och brudarna i klassen. Var hos sofie och hade det trevliga och drog sedan vidare till en lokalfest ute vid kanikänäsen, stannade där ett tag och drog in till stan igen strax efter 2. Blev en skagenbagge inne i stan innan jag gick upp till syster och sov där. Kul kväll med rockiga brudar!

och så idag har jag bara suttit hemma och kollat på Desperate Housewives och nu sitter jag här och tänker och har mej, saker som måste göras och saker jag så gärna vill och blablabla

imorgon är det "städdag" i skolan, vad det nu egentligen innebär mer än att bara gå runt och städa vet jag inte men jag har hört att det bjuds på varm choklad med grädda utomhus :D och att vi slutar tidigt! Till kvällen blir det nog iväg och träna skulle jag tippa på!

såå det var min helg.


kväll hos mej

Jättetrevlig kväll igår hemma hos mej med sälengänget. Det blev fettomat från pizzerian, badtunna och spel :) och nu längtar man bara ännu mer till Sälen och det kommer verkligen bli galet kul varje dag där borta :D


Året som gått

Detta året har det hänt en jävla massa saker både bra och dåliga, men mest bra saker faktist! När året började var jag väl fortfarande lite lessen över saker som hänt när skolan började på hösten och jag var också hur trött och sur som helst på den där jävla teaterskiten jag valt som linje. Jag var så sur och arg och tyckte att allt kunde dra åt helvete och jag ångrade hela tiden mitt beslut om att ha börjat på sundsta i stället för i forshaga. Sen kom dagen då vi skulle ha friluftsdag med klassen i bryngfjordsbacken och man kan väl säga att det var då jag och Hanne "träffades". Vi hade gått i samma klass redan en termin men vi hade nästan aldrig pratat med varandra utan det blev först då när vi båda skulle lära oss att åka snowboard. Vilken tur att jag tog med mej snowboarden dit och inte åkte längdskidor som dom flesta andra för vem vet hur lång tid det hade tagit innan jag och hanne började va.

I april tog jag också en tripp till pappa i Brasilien och dom veckorna var hur sköna som helst och det var bara pappa och jag. Även fast vi hade lite otur med vädret så hade vi dagar och stunder med skön värme och mycket sol och det blev sköna trevliga utflykter. Sen kom Valborg och jag skulle komma få många nya goda vänner, för det var nämligen då jag träffade en urgullig och snygg kille som hette daniel och hela hans sköna gäng!

Vårterminen fortsätter och det går mot sommar och när sommarlovet kom var jag fast besluten om att jag ville söka in igen till hundsport i forshaga och gå där i stället. Så jag skickade in men när jag väl fick beskedet att jag kommit in så kunde jag bara inte tacka ja utan det blev ett nej den här gången också.

Somaren var underbar! Jag och hanne drog till arvika och skönt folk och sköna band och bara mådde skönt. Somaren drog mot sitt slut och det blev dags för PIP som var sommarens höjdpunkt. Och dit drog jag ju förstås med mina tjejer och grabbgänget. Det var roliga dagar med ja vad ska man säga.. mycket lera, fulla typer xp och regn. Jag är glad i alla fall för att jag stannade och såg de band jag ville se... till skillnad från vissa andra ;) Under sommaren blev faktist inte så mycket bad och heller inga fester men många härliga stunder och minnen men kompisarna.

Sen drog skolan igång igen och jag återvände tillbaka till sundsta där många var glada att jag inte hade bytt men det var någon annan som hade bytt i stället. Hanne som hade tjatat på mej att inte jag fick byta till forshaga hade bytt till Walther, fan! :( Men skolan rullade på ändå och det började äntligen hända lite saker och min linje hade bytt från att vara ett jävla dagis till nått lite mer vettigt. Hösten vet jag inte riktigt vad jag ska säga om, blev mest fester och mysiga hemmakvällar med skönt folk.

Och nu när jag sitter här och tänker tillbaka på året som gått så blir jag bara så jävla glad. Detta året har varit det bästa på länge och jag har lärt känna massa nya mässiskor och vet äntligen vilka jag kan lita på och vilka som jag vill vara med. Så vad skulle inte passa bättre än att avsluta året och fira nyåret med just alla dessa människor som har gjort mitt 2009 till det bästa det kunnat bli. Tack till alla er, jag är så glad! <3


.

jag hade tänkt att jag skulle skriva lite om allt möjligt och om hur året och nyår vart men det får blir nån annan dag för just nu är jag bara rätt död efter en heldag i branäs. åh jag vet inte hur jag ska göra med allt, allt är bara krångligt och jag blir förvirrad! så hejdå så länge