träna, festa och jobba

I tisdags så åkte jag, mamma och bengt och fixade nytt pass till mig och vi hann även med att handla och käka lunch. Efter det så åkte jag hem och vilade mig en liten stund innan jag och susanne cyklade in till gymmet och gymmade bröst, axlar. Sen hem igen och ladda upp sig inför boxningspasset på kvällen.
 
På onsdagen hade jag sån jäkla träningsvärk i underarmarna och i händerna från boxningen. Blir så när vi inte kärt box på ett tag men det hindrade inte oss från att gåpå tabatan och sen gymma rygg efteråt.
 
Igår gymmade vi först ben och sen drog vi direkt ut och sprang 5km i det fina vårvädret. Hur skönt som helst. Efter gymmet cyklade jag hem igen och gjorde mig iordning innan alla männsikor kom. Vi blev ett gäng och så kom även Viktor och en kompis till han från norge. Riktigt kul att se han när man inte sett han på så länge. Vi satt ett gäng här hemma och drack innan vi åkte in till stan och Koriander.
 
Idag skulle jag först och främst gått på kettlebellsen men jag känner att nog inte min kropp skulle tycka om det efter allt drickande igår, sen så skulle jag jobba 01-05 inatt men det blev istället 21:00-05:00
 
 

Födelsedagsfirande!

Lördagskvällen var hur mysig som helst! Det var jag, Anna, Klara-Lovisa och Angelica och vi satt här hemma och käkade tacos, drack vin och pratade om allt. Vi hann även med lite god efterrätt innan dom runt 2 gick hem. Fick också ett jättefint sushiset av dom <3

Min födelsedag (gårdagen) spenderades hemma i Kärne med smörgåstårta och den traditionella blåbärstårtan. Synd att inte du var med pappa som älskar smörgåstårta så ;) Fick mycket fina och bra presenter. 21 år, vilken tråkig ålder egentligen och inte känns det något annorlunda än när jag var 20 ;)

Idag då så fyllde min vapendragare och kumpan Anna år så vi sågs inne i stan för en lunch och sen strosade jag runt själv på stan i jakt på något att spendera mina födelsedagspengar på. Det blev två sportbhar (stavar man så?), ett träningslinne, en träningströja och ett flerpack strumpor.

Meen det var nära att det inte blev något handlat alls för Mimmi idag. För när jag skulle cykla in till stan och nästan precis hade kommit iväg så hör jag något bakom mig, jag vänder mig om och ser något svart ligga på backen men tänker inte mer på det utan cyklar vidare. När jag kommer in till stan och ska till att ringa Anna så ser jag att jag fått ett mail på Facebook från någon okänd person där det står något i stil med att personen har hittat en plånbok med mitt körkort. Först fattar jag ingenting men sen känner jag att min plånbok är borta! Då var det ju den som jag tappade när jag cyklade.
Som tur var så var denna underbara tjej så snäll att hon plockade upp den och kontaktade mig direkt och så snäll som hon var så stod hon kvar där jag tappat den så att jag kunde cykla dit och hämta den. Tänk att det finns så snälla människor. Och när jag insisterade på att ge henne 200:- av pengarna som låg i så vägrade hon. Det hade lika gärna kunnat vart någon oärlig människa som tog mina 1200:- och sen bara lämnat in den och sagt att det inte fanns något i. Så TACK så himla mycket du fina människa!

Så Nu ska jag sova! Slänger in en bild på min tårta ;) några mer kort blev det tyvärr inte med mobilen.


Bra dagar

I torsdags då så kom Mitzy och jag tänkte att det skulle vara kul att hitta på något så jag hörde av mig till min gamle vän Angelica, som jag inte sett på flera flera år för att fråga om vi skulle ses med hundarna. Det ville hon jättegärna så jag och Mitzy slängde oss iväg med bussen till Wåxnäs och hem till Angelica och Malva. Där var vi i typ 3 timmar och pratade om allt möjligt medan hundarna lekte.
Det är lustigt det där att trots att jag och Angelica inte setts på närmare 6år så kändes det inte konstigt eller jobbigt utan vi pratade på som om vi alltid har gjort. Det är skönt med sånna människor. Vi bestämde också att vi inte ska vänta sex år till innan vi ses nästa gång utan försöka ses snart igen!

Det var torsdagen det och igår då så gjorde jag inte mycket, tränade på dagen och jobbade på kvällen/natten.

Ikväll ska jag och Anna ha lite mysmiddag här hemma i lägenheten med våra fina vänner :)


Bioonsdag!

Lunchen med Anna igår var mycket trevlig, som alltid när man är med henne. Och under tiden så ringde chefen och frågade om jag kunde och börja jobba lite tidigare än planerat så det gjorde jag. Jobbade då alltså 17-23. Jag har kommit på att det spelar så stor roll vem man jobbar med. Man kan ha så himla kul och få tiden att gå så mycket fortare om man jobbar med rätt människor. Det var nästan så att jag inte ville gå hem när klockan väl blev 11. Men men, nästa jobbpass är på fredag!

Idag då så sov jag länge och gick upp och käkade lunch och såg på Filip och Fredrik innan jag slängde mig iväg till gymmet. Denna vecka så har vi en "lugn" vecka (vilket betyder: ingen styrketräning) för att låta kroppen vila och återhämta sig för att sen köra järnet igen på måndag och några veckor fram tills nästa "lugna vecka" kommer. Så dagens träning blev tabata... bara tabata.
Jag och Daniel var på bio också idag och såg Hansel & Gretel: Witch Hunters, alltså den nya råa versionen av Hans & Greta. Den var riktigt bra faktiskt och många coola 3D-effekter. Annars tycker jag inte så mycket om att se på 3D men den funkade bra denna gång.

Tidigt imorgon så kommer Mitzy på besök <3 Ska passa henne tills på fredag kväll. Och så blir det in till gymmet och för att cykla lite.
Nattinatti


Geocatching och träning

Igår åkte jag och Daniel ut till skutberget med Tobias för att ta några geocatch. När vi kom ut dit så var det svinkallt! Det blåste så in i bomben och även fast det var typ -1 så länder det typ som -10. Jaja, vi fick i alla fall tag på 4 st innan vi åkte hem igen.

När vi kom hem så åkte jag nästan direkt in till träningen och det var nära på att jag inte fick någon biljett eftersom att jag var lite sen men det fick bra.
Var på Grit Plyo som är ett högintensivt pass som bara är 30 min så efter det kändes det så fel att åka hem så jag Sture mig och cyklade i 30 min till. Det är roligt att se att Gritpasset ger utveckling, första gången var jag helt slut och jag tyckte det var så för jävla jobbigt att jag inte ville gå ingen. Nu hänger jag med hela passet utan problem och ger järnet.

Nu ska jag gå upp och göra mig i ordning för lunch i stan med Anna :)

Ena "catchen" satt långt upp i ett träd ;)


Myskväll i grillkåtan och St. Patrick's Day

Att jobba i fredags gick bra och jag var trött och somnade som en stock när jag kom hem.

Igår så sov vi läänge och sen åkte vi ut till Kärne och grillade i grillkåtan med mamma, Bengt och två grannar till dom. Hur mysigt som helst och dom hade gjort egen potatissallad, inlagd gurka, coleslaw och bröd och så hade vi kött och korv till. Och så klart en massa god alkohol ;)
Jag och Daniel stannade kvar och när mamma och Bengt gått och lagt sig så satt ute i mitt rum och spelade spel tills klockan blev 04 på natten/morgonen. Vaknade upp i morse och käkade lunch innan vi åkte hem igen.

Eftersom att det var 17 mars idag och därmed St. Patrick's Day så drog jag, Daniel, Chrille och Viktor in till Leprechaun och lyssnade på irländsk folkmusik och hade det trevligt.
Nu ska jag sova så får vi se vad morgondagen har att bjuda på :)


Ensam mysfredag

Igår så var vi med Jimmy och Elin och vi hade det hur trevligt som helst! Först så var vi här hemma och sen drog vi in till Koriander. Gillar dom där två himla mycket och det ska bli såå kul i sommar när vi drar iväg på våran roadtripp!
 
Idag då så försökte jag sova sålänge som möljigt eftersom att jag ska jobba inatt men det gick inte så bra. Var inte ett dugg trött så det var bara att gå upp och göra mat, för att sen åka in till gymmet och Kettlebells. Idag var det riktigt jobbigt men jag höll ut ;) Tyvärr så var inte Susanne med eftersom att hon hade ont i ryggen. Efter träningen blev det hem och städa, diska lite och sen gjorde jag mat och satte mig vid tvn. Daniel är ute idag och det är skönt att vara hemma själv för en gång skull. Så nu ligger jag i soffan mätt (lite för mätt) och belåten och ser på American Pie 2 och käkar Frozen yoghurt (även fast jag är mätt). SÅ där har ni min dag och kl 01:00 ska jag iväg att jobba till 05:00
 
Imorgon ska jag och Daniel hem till Mamma och Bengt och grilla! <3
 
Idag var det också sista avsnittet av Farmen! Dom bästa Erik och Janikke var i final och jag hade blivit lika glad vem som än vann men Erik var det som tog hem det. Jag och Daniel kommer sakna att se på Farmen på kvällarna :(

Nu gör vi ett nytt försök

ååh jag är så dålig på detta. Jag fattar inte att det kan vara så svårt att bara skriva litegrann varje dag. Men alltid när jag ligger där i min säng på kvällen/natten när jag ska sova så tänker jag bara "Jag orkar inte, jag tar det imorgon".
Men nu gör vi ett nytt försök. Såå vart ska jag börja? Kan börja med att säga att jag är så jäkla proppmätt! Vi har nämligen käkat tacos och det är som att jag inte har någon gräns, jag bara möljer i mig. Så nu vet ni det.
 
Har typ inte skrivit på en månad men det finns inte så mycket att skriva om den tiden heller förutom att jag var nere i Strömstad och jobbade en hel vecka! Roligt, himla sköna människor och mycket pengar kan summera den veckan.
Förra veckan så var jag och Susanne till Hovfjället och åkte bräda och det var så kul efter att inte ha åkt på ett år. Kändes lite nervigt i början men man kom snabbt in i det och då gick det hur bra som helst. Dock lite synd att det är så himla korta backar där. I helgen så var jag, Daniel, Mathilda, Daniel, Viktor, Hannah och Bobbo till Branäs och hade det gött. Vi åkte snowboard/skidor och festade.
 
Jag och Daniel firade 3 år tillsammans den 1 mars 
 
 
Jag och Susanne var i Hovfjället
 
Softar i backen med fint väder