Gårdagen och dagen

Igår vaknade jag ute i Kärne och käkade lunch med mamma och Bengt innan jag åkte in till stan för att hämta ut ett recept på Apoteket innan det stängde. Sen åkte jag, Daniel och Robin till Ö&B och köpte lite "billigt och bra att ha" saker.

Sen åkte vi och plockade upp Nagy och lite senare kom Wendela och vi satt och drack och hade det trevligt. Sen skulle vi åka iväg på en hemmafest. Det var verkligen hur längesen som jag var på hemmafest och jag tyckte att det skulle bli kul. Såklart så drog alla när vi kom dit -.- så det var bara att åka hem igen. Men men det var supermysigt och trevligt att umgås med Amanda och Wendela.

Idag var det bara att gå upp och få i sig lite mat och senare drog jag och Susanne och sprang. Dock blev det inte det långa spåret idag på grund av att Susanne fortfarande hade ont i knät och att det var lite sent och vi ville vara säkra art bli klara innan det blev mörkt.
Nu ska jag sova! God natt


Grillkväll på Hönsberget

Idag hängde jag med ut till Kärne på förmiddagen och käkade lunch och mådde gött. Senare på kvällen kom Daniel, Susanne, Tobbe och Jim och vi satt nere i grillkåtan och åt och drack gott. Himla mysigt! Jag älskar att bara vara här ute och umgås med familjen och äta massa god mat.

Susanne, Tobbe, Jim och Daniel åkte hem och nu ligger jag och ska sova.
Natti natti!


Lärdom

Jag har en konstig känsla.. jag känner för att plugga! Jag vill läsa och lära mig saker, jag vill leta upp och hitta svar på olika frågor. Jag vill känna känslan när man äntligen vet svaret och den känslan man får när man känner att man verkligen är duktig och kan. Jag har ju alltid vart den som inte gillar skolan särskilt mycket och absolut inte att plugga. Men när jag verkligen hittar något som jag tycker är intressant och spännande så blir det plötsligt hur kul som helst. Och det är den känslan jag vill uppleva igen meen jag antar att det kommer dröja ett tag innan jag sätter mig i skolbänken igen. Och när jag väl gör det igen så är det förhoppningsvis på polishögskolan.

Nu ska jag sova efter en bra och supertrevlig dag!


01:58

Jag är hopplös! Jag säger alltid till mig själv att jag inte ska gå och lägga mig så sent men det blir alltid så ändå. Lägger mig i sängen och kollar runt på internet och olika bloggar och VIPS så är klockan mycket.

Idag följde jag med mamma och Bengt och handlade lite. Var förbi biltema också och fick mig äntligen en ny sadel + "sadelpuff". Sen kom jag hem och slängde på mig träningskläderna och trampade iväg till gymmet och Combat. När jag kom hem hoppade jag in i duschen och sen blev det härlig kvällsmat i sängen framför "En shopaholics bekännelser"

Godnatt!


Söndag den 21 oktober

Det blev ingen löpning igår tack vare det dumma vädret. Istället så stannade jag kvar ute hos mamma lite längre och åkte med dom in till stan senare. Jag och Daniel drog iväg och såg Taken 2 på bio. Den var himla bra!

"Imorse" gick jag upp för att gå ner till tvättstugan och slänga lite tvätt. Sen gick jag upp igen och käkade mat och väntade på att Susanne skulle komma och hämta mig för att åka iväg och springa. Meen regnet bara öste ner så vi bestämde oss för att vänta ett tag och se om det lugnade ner sig. Så fort det började gå över skyndade vi oss på med kläderna och drog iväg till skutberget. Och vi hade ta mig fan uppehåll hela rundan runt. Dock var det så jäkla grisigt och lerigt i spåret att jag fick duscha både mig, byxorna och skorna när jag kom hem.
Sen gjorde jag och Daniel tacos och myste framför tvn.

Nu blir släcker jag. Nattinatti


Godnatt

Nu ligger jag ute i Kärne och ska sova. Imorgon blir det löpning om det är uppehåll i vädret.
Hittade en söt bild:


Mysdag med Mitzy

Idag har det vart en supermysig dag med Mitzy på besök. Hon kom tidigt imorse och vi gick och la oss en stund till innan vi gick upp. Lagade mat och sen gick vi ut på en promenad. Vi traskade upp på svinbäcksberget och utforskade lite där i det regniga höstvädret. Sen gick vi hem och myste framför tvn innan jag drog till gymmet och Daniel kom hem. Resten av kvällen har vi bara sett på tv och film och nu ligger vi i sängen, hon sover och jag ska precis till att släcka.
Godnatt


17/10-12

Kommit hem från gymmet och hunnit diska undan lite och ska snart hoppa in i duschen. Onsdagar och torsdagar är härliga, dom är effektiva med dubbelpass och man är klar tidig och har hela kvällen ledig.

Igår var jag med mamma och Bengt till Solareturen en sväng och köpte mej bland annat en sockerströare som jag behövde (Y) och ännu bättre var att den var halva priset på ALLT. På kvällen blev det som vanligt Body Jam.

Imorgon bitti får vi besök av Mitzy! Mamma och Bengt ska iväg så dom lämnar henne här tidigt imorgon och hämtar henne på fredag någon gång! Myspys! Hoppas också att det blir fint väder så vi kan ta en härlig promenad :)


Min helg!

Har inte skrivit sen i torsdags, dåligt av mej. Men här kommer en liten uppdatering av helgen:
• I fredags så ringer Susanne mej och frågar om jag inte kan hjälpa henne att åka och handla eftersom att hon sträckt ryggen och inte kan köra bil själv (Tobbe är bortrest och kommer hem på tisdag). Självklart kunde jag det, jag behövde ändå handla jag med så jag cyklade in till herrhagen och så tog vi bilen till Maxi. Efter handlingen svängde vi förbi här hemma och lämnade maten och sen hängde jag med till Susanne. Senare på kvällen drog jag till Klara-Lovisa och var där med henne, Anna, Niklas och Per. Vi käkade mat, såg på skräckfilm och drack vin.

Runt två någon gång så åkte jag hem till Susanne igen och sov där eftersom att Daniel skulle ut i skogen och "tälta", vilket han dock inte gjorde ändå.

• På lördag vaknade vi upp och segade runt en bra stund innan vi tog bilen och åkte it till mamma och Bengt. Sen när vi åkte hem igen så svängde vi förbi kvantum och handlade massa gott och hyrde film. Så satt vi hela kvällen hemma hos Susanne och myste med film och god mat. Sen gick vi och la oss (jag sov där igen).

• Igår kom Marie och Alexandra hem till Susanne och dukade och vi hade bakat muffins. Efter att dom åkt satt vi och kollade på tv och gjorde hemmagjord pizza. Senare kom Daniel och hämtade mig.

• Nu sitter jag hemma och har nyss käkat mat. Ställde mig och gjorde enchiladas med köttfärs i och bär jag precis ska sätta in dom i ugnen så inser jag att vi inte har någon crème fraiche. Det är ett måste! Eftersom att inte min cykel är hemma så skulle jag låna Daniels och cykla och handla på macken men så klart så hade han inte heller sin cykel hemma så jag fick helt enkelt gå. Kommer in på Schell och där har dom ingen crème fraiche. Då var det bara att traska vidare till Wallinders.
Ahja ikväll är det i alla fall Combat och det ser jag fram emot!





Hårfärgsmodell

Ligger i sängen och har sett på bonde söker fru som jag missade. Dagen har varit lång och nu är så himla trött och har ont i huvudet. Idag så åkte jag nämligen in till Clipodrom i stan för att vara hårmodell för Wellas nya färgkollektion.
Vi var tre stycken modeller, en mörkhårig, en koppar och så jag som var blond. Och dom började med att färga håret sen stylade och sminkade dom oss. När allt det var klart så begav vi oss till Plaza där själva "informationsträffen" skulle hållas. Vi fick kläder och skor och piffade till oss lite mer och sen var det bara att vänta tills vi fick gå in. Det var cirka 50 stycken frisörer som var där och kollade och efteråt kom alla fram och kände och kollade på våra hår.

Min färg är ganska svår att förklara så man måste se den i verkligheten för att fatta men den är lite champagne och guldaktig. Jag var inte jättenöjd med den först eftersom att jag tyckte det var för rött men när jag kom hem och fick fixa till lite själv så kändes det mycket bättre.


Tisdag

Sitter nu hemma hos mormor och käkar tårta. Hon har nämligen några tanter på besök så jag är här och hjälper till och då bjuds det på massa gott.
Ikväll blir det Body Jam och innan det blir det gym.

Igår btw så tappade jag en parfymflaska inne i badrummet vilket resulterade i en väldigt stark vaniljlukt. Men vanilj är ju gott så det är väl positivt :)


Idag är det måndag

Igår var jag till mormor med mamma och bengt och fikade. Sen på kvällen så cyklade jag och Anna till Klara-Lovisa och såg på Solsidan och myste ända till sent in på kvällen. 
Idag har jag vart iväg på intervju och jag hoppas som bara den att jag får det där jobbet nu nån gång så jag kan börja leva lite igen. Har verkligen inga pengar och det börjar bli lite törligt. Nu sitter jag hemma och bara väntar på att klockan ska bli så mycket att jag kan åka till gymmet för idag är det BODY COMBAT!!
 

Lördagen

Ligger i soffan och ser på tv. Gick faktiskt upp i tid både igår och idag och käkade god frukost.
Igår var vi också som sagt ute och sprang och det blev 7,5 km spåret igen som för övrigt blev närmare 8 km. På kvällen köpte jag och Daniel tacos och myste framför tvn.
Idag får vi se vad som händer.

Frukostbild



Bullbakardag!

Imorse lämnade vi in min cykel på lagning och sen åkte vi ut till Kärne. Mamma gjorde jättegod mat och efter den gick jag ut och tvättade husbilen åt Bengt :) Det blev även en fika i solen innan Susanne kom ut och vi satte igång med bullbak. Underbart härlig dag och mysig kväll med familjen!
Imorgon ska vi ut och springa om vädret är bra och om jag inte har sån träningsvärk i ryggen.

God natt!


Bra träningstorsdag

Typiskt! Nu är klockan sådär mycket ingen även fast jag la mig vid 11.
För ett tag sen tyckte jag att allt gick emot mig och jag hade otur med allt. Men så typ igår och idag tänkte jag att nu kanske turen vänder men jag vette tusan hur det blev med det... när jag kom ut från gymmet var det punka på min cykel -.-

Såå imorgon kommer mamma och Bengt och hämtar mig för att åka iväg och skaffa ny slang till cykeln. Efter det följer jag med dom ut och förhoppningsvis så kommer Susanne också och vi ska baka bullar (en dag för sent).
Träningen idag gick förresten superbra! Vi ökade vikterna på Kettlebellsen och fick (även fast biljetterna var slut) plats på Corebollen efteråt.

Nu ska jag sova!


Mina oskrivna dagar

Hoppsan! Nu var det några dagar sen jag skrev sist men jag har inte gjort något speciellt ändå så det är lugnt.
Här kommer en snabb resumé på mina dagar:
• På lördag kväll åkte jag gen igen och jag och Daniel bara myste hela kvällen med film och gott.
• Söndag så var jag ute och sprang med Susanne och Tobbe och vi uppgraderar oss till 7,5 spåret. Efter det åkte jag ut till Kärne igen och för att äntligen måla min spegel. Det bjöds även på pannkakor.
• Måndag: Jag var med Micha innan träningen
• Tisdag (igår): jag och Daniel åkte in till stan efter lunchen för att jag skulle hjälpa honom att kolla ut ett par vinterskor till honom och jag må säga att det blev riktigt snyggt! Efter det, träning och sen hem och myste framför tvn med bästa SHF!

Idag kom mamma och Bengt på en fika och jag hjälpte Bengt med hans nya mobil. Träningen blev som vanligt Tabata + Cx. Unna mig även en sushimiddag med Anna så klart ;)