Dagar som gått

Nationaldagen i torsdags: vi drog ut med båten till en ö och grillade, solade och hade det bara jävligt gött! Helt perfekt väder och sköna människor. På fredagen så jobbade jag 22-05:30 så var helt slut och sov läänge på lördagen.

Mamma och Bengt kom förbi och hjälpte till lite i lägenheten. På kvällen så kom kom Anna och Sofie hit med sina kompisar och vi satt och drack och pratade innan vi drog in till Koriander.
Igår var jag trött och sliten men jag och Daniel drog ändå iväg och handlade massa saker och basmat till lägenheten sen på kvällen var vi bortbjudna till Anna-Lena och Thomas. Efter det åkte jag, Daniel och Chrille ut och fiskade.


Nyinflyttade

Nu har vi fått lägenheten och har flyttat in. Har bott här sen i måndags och har även börjat få i ordning lite men det är mycket kvar. Igår jobbade jag och idag är jag ledig! Ska snart åka ut till Kärne och hämta lite med saker samtidigt som jag slänger i en tvätt. Idag är det ju nationaldagen också så ikväll ska vi dra ut och grilla någonstans. Ikväll kommer även mamma, Bengt och Mitzy hem! Ska bli så skönt att se dom.
Det var det. Slänger in några bilder på lägenheten när vi fått i ordning mer :)