Tårtkalas

Jag är helt slut efter dagens bravader. Jag och Anna vaknade vid 10 imorse och slängde i oss lite frulle innan vi drog till affären och handlade inför vårat storbak. Idag skulle nämligen min och Susannes sista dag på dieten ha vart och då hade jag lovat att bjuda mamma, Bengt, Susanne och mormor på tårta och så fick det bli ändå även fast vi la ner dieten (ch eftersom att Anna var här så fick hon också vara med på "kalaset"). Så vi började baka och sen drog vi in till stan och käkade lunch på Vero och sen hem igen för att göra klart tårtan innan alla kom. Tårtan blev dock inte riktigt som den skulle men den blev good ändå! Chokladtårta med jordgubbar och grädde i.

Igår var jag och hjälpte till och jobbade på Pasha och efter det cyklade jag direkt in till gymmet och tillsista tabatapasset någonsin med Carro :( Det kändes inte alls kul. Hon är ju så himla duktig och det är det bästa passet på hela veckan. Jaja, vi får försöka klara oss ändå. Efter träningen kom Anna och hämtade mej och vi åkte till Klara-Lovisa som var hemma i Karlstad och bara myste hela kvällen med henne, Angelica, Maria, Amanda, Fanny och Micha.

Just nu sitter jag helt själv i soffan och väntar på att Big Brother ska börja. Jag vill att Daniel ska vara här men han är på festival och har roligt :( och jag saknar honom. Jag är fan kär på nytt. Jag känner mej helt nykär och är så glad att jag vet inte vart jag ska ta vägen ♥

 


Tupplur

Gud va jag är seg! Jag har ganska nyss vaknad upp efter en eftermiddagslur. Jag var så himla trött, sliten och MÄTT när jag kom hem förut efter att ha vart med mamma, Bengt och mormor och kollat på lägenhet och käkat lunch att jag gick raka vägen in och la mej i sängen. Nu sitter jag på en pall i hallen och väntar på att få cykla iväg till gymmet. Förhoppningsvis piggnar jag till på vägen. Mensvärk har jag också.

Bilder från båtturen med Daniel, Johan och Chrille:


00:20

Igår stannade jag ute i Kärne ända till kvällen eftersom att det var så underbart väder och Daniel ändå inte var hemma.

Just nu ligger jag och myser i nybäddad säng och är på väg att somna vilken sekund som helst. Daniel sitter såklart ute och spelar "Diablo" -.- Vid lunchtid idag kom mamma och Bengt till lägenheten med min säng och ny soffklädsel. Vi har nu nämligen bytt ut så att vi kanske blir av med lite katthår. Efter det så bjöd dom oss på lunch på Pasha. Sen har jag och Daniel vart en sväng och handlar idag och så har jag hunnit med träning på det hela. Combat och cx blev det som vanligt.

Jag glömde också berätta om hur glad mamma blev för presenten hon fick av oss på mors dag. Det var alltså en "fylla i bok" om henne själv där vi hade fyllt i och klistrat in bilder. Och hon blev så himla glad. Jag tror först inte att hon fattade riktigt vad det var men så fort hon öppnade boken och läste första sidan så började hon att gråta :') Hon är allt för söt våran mamma. När hon och Bengt sedan dagen efter satte sig och läste den tillsammans så började även Bengt att gråta.


Fredag, lördag

Fredagen var braa. Jag åkte hem till Susanne och vi fixade klart boken som vi skulle ge till mamma i morsdagpresent och efter det drog jag till systemet och sen hem för att invänta brudarna. Anna och Micha kom till mej och vi drog till parken och grillade med Daniel och massa folk. Sedan fortsatte festen inne hos oss och då kom även Emelie en stund. Rolig kväll med bra folk.

Igår gick jag och Daniel upp tidigt för att gå till Combihörnan och fixa bilderna (till mammaboken). På eftermiddagen åkte jag ut till mamma och Bengt där även mormor fanns på plats. Senare kom även Daniel, Susanne och Tobias och vi grillade och hade det mysigt. På kvällen bänkade vi oss framför tvn och melodifestivalen och fyfan va dåligt det var. Asså helt seriöst, Sverige var ju den enda bra låten av alla som var med så det var inte mer än rätt att hon vann.

Just nu sitter jag ute i solen och ska snart fika. Dagen får bli som den blir.


00:13

Dagen fortsatte lika bra som den började. Jag fick tummen ur och sökte lite jobb och sen när Daniel kom hem från jobbet så käkade vi mat och sen drog vi ut med båten, jag, Daniel, Johan och Chrille. Det var jättetrevligt och mysigt. Dock fick vi ingen fisk men det var så skönt att bara vara ute i det fina, underbara vädret. När jag och Daniel sen skulle gå hem från stan mötte vi Robin och alla vid sandgrund så vi stannade där en liten stund och bara chilla innan vi fortsatte hem.

Ni ligger jag i sängen och ska sova. Imorgon ska nog jag och Susanne åka in till stan och sätta oss någonstans och fixa klart mammas morsdagpresent. Sen blir det Zumba och gym.
Nattinatti


12.05.24

Kommit hem från en skön men dock så varm springtur med syster. 5 km och det hick riktigt bra! Nu sitter jag ute på balkongen och tittar på svalorna och väntar på att solen ska komma runt hörnet och till vår balkong så man kan sola lite.

Igår åkte jag son sagt ut till Kärne på morgonen och stannade där tills det var dags att bege sig in till stan och gymmet. Mamma hjälpte mej att plantera mina fina blommor som jag fick och jag blev nöjd. På kvällen efter träningen åkte jag och Susanne ut till mamma och Bengt ingen för att umgås lite och fixa inför våran morsdagpresent. Vi bestämde oss också igår jag och Susanne att vi struntar i dieten. Ingen av oss har knappt märkt någon skillnad och vi är trötta på att inte kunna laga vanlig god mat. Dock ska vi fortsätta ned hårdträningen perioden ut och sen köra på som innan. Vi ska även försöka att tänka mycket mer på vad vi äter och hur mycket än vad vi gjorde innan vi började med dieten.


Tisdag

Nu är fan sommaren här. Gud vilket skönt väder det vart de senaste dagarna och speciellt idag! Vid lunch kom mamma och hämtade mej och vi och mormor åkte och handlade blommor till mormors balkong. Även jag fick några blommor av mamma som jag ska ha på min balkong. Sen tog vi en sväng förbi kyrkogården och planterade lite blommor hos morfar och sen åkte vi och fiskade. Dagens träning blev Body Jam och gym. Nu sitter jag ensam hemma och ser på film :)

Igår vaknade jag ute hos mamma och åkte in till stan strax efter lunch gör då kom Anna och hälsade på. Vi tog oss en promenix in till stan och tillbaka innan det var dags för henne att åka hem och för mej att dra till gymmet. Det blev Body Combat och Cx.

Imorgon ska jag åka ut till mamma på morgonen och få hjälp med att plantera dom fina blommorna som jag fick. På kvällen blir det Tabata.


Sköna söndag!

Igår var ju jag, Anna och Jessica ute och käkade på Alfie och det var hur mysigt och trevligt som helst! Dom är allt bra dom där tjejerna!

Idag drog jag, Daniel, Chrille och Ahlbäck ut och spelade frisbeegolf (som vanligt). Och sen kom Micha till mej och vi drog alla ut till Hammarö och "Fiskvik" och fiskade och bara njöt i solen och det underbara vädret. Sen tog vi även en sväng förbi gamla sommarstugan och gud va mycket minnen som kom upp när jag åkte där på vägarna. Nästan lite sorgligt :/

Just nu ligger jag ute i sängen hemma hos mamma. Skönt att vara hemma och bli lite ompysslad. Nu ska jag sova, god natt!

 


Idag mår jag bra!

Sitter ute på balkongen med ett stoort glas iskallt vatten. Har nämligen nyss kommit tillbaka efter en springtur och det var så jävla varmt. Såg ärligt talat ut som att jag hade duschat, svetten bara rann. Det blev en runda på inte mindre än 7 km och nu i efterhand är jag glad att jag pallrade mej ut.

Idag mår jag mycket bättre än igår och efter ett snack med Susanne så känns det bättre. Vi vet dock inte huruvida vi ska fortsätta med dieten eller inte. Både jag och Susanne känner att vi inte orkar med det men vi får se till veckan.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen börja göra mej i ordning för kvällen. Vi ska nämligen till sundsta och kolla på när Emelie dansar och sen ska vi ut och käka på Alfie. Och ja jag ska faktiskt också äta, det är jag värd ;)



...

Idag har inte vart någon bra dag! Har inte satt min fot utanför dörren och har bara varit ledsen. Bröt ihop en sväng förut men som tur va har jag Daniel som försökte trösta mej. Men det är svårt när jag knappt själv vet vad jag är ledsen för. Jag orkar inte ned nått, allt suger och jag vill bara hem till mamma men som sagt är dom ju inte hemma och inte min kära syster heller. Ingen träning blev det heller...
God Natt!


18 maj

Sitter på en stol vid köksbordet och stirrar. Dagen har jag inga planer för. Hade egentligen velat åka ut till mamma och Bengt meen dom är inte hemma på hela helgen. Susanne och Tobbe åker också bort så då blir det träning på egen hand. Hade tänkt att ta mej en springtur senare.

Igår blev jag jättegrinig när jag kom upp vid 8 och tittade ut genom fönstret.. Spöregn! Men sen vid 10 så var det fint väder igen så vi bestämde oss att vi skulle dra ut och spela frisbeegolf. Det gick faktiskt rätt bra för mej igår, bästa omgången hittills iaf och jag slog till och med Daniel. Efter golfen drog jag in till gymmet och bytte om och så stack vi ut och sprang en liten sväng :) På kvällen satt jag, Daniel och Chrille och kollade på skräckis. Sjukt bra film som jag inte kommer ihåg vad den hette.


"Prinsessan Och Grodan"

Åh vad jag är trött! Sitter ensam i soffan och har nyss sett på Prinsessan och Grodan. Äntligen fick jag se den filmen, har tjatat på Daniel jättelänge att han ska ladda ner den till nej så jag får se men han har vägrat men nu så! Det var mysig och bra så nu är jag glad.
Vid lunch idag åkte jag ut till mamma och Bengt och käkade lunch med dom och passade på att mysa lite i solen. Sen tog jag bussen hem och stack in till gymmet. Vi körde i vanlig ordning tabata och sen tog vi oss en springtur efter det. Nu är jag så trött att jag stupar så Gid Natt!


Halva tiden kvar.

Imorse när jag gick upp så blev jag sur flash att även denna dag skulle bestå av skitväder så jag gick och la mej igen. Men när jag väl gick upp för att göra lunch så såg jag att det helt plötsligt var sol och fint ute så nu är min dag räddad. Fint och glatt väder = glad Mimmi! Igår blev det Body Combat och Cx och idag Body Jam kl halv 6.

Nu ska jag göra mej iordning lite snabbt och sen cykla in till stan och möta upp Frida och Micaela.


Det var visst dag 13 idag!

17:40, om 50min ska jag vara på gymmet. Måndag, då är det alltså Body Combat som står på schemat. Asså fyfan det är verkligen storm ute och har vart det hela dagen. En dag som denna vill/ska man bara stanna inne men ändå trotsade jag vädret och följde med mamma och Bengt in till stan förut. Nu är jag trött och längtar tills träningen är slut så jag får komma hem igen. En chipspåse skulle INTE sitta fel kan jag säga men nej det går jag ju inte -.-


16:59

Hemma från gymmet och sitter nu på ballen och käkar mellanmål. Om en stund kommer Susanne och Tobias och plockar upp mej för att åka ut till Kärne.


Dag 13

Igår blev det tidig träning med gym, spinning och cx och sen cyklade jag hem och käkade lunch. På kvällen var tjejerna bortbjudna hem till Klara-Lovisa för att hon fyller år och ska flytta till Norge idag :( Det var supertrevligt och mysigt och senare på kvällen så drog vi till Märta och Gustavs fest inne i stan. Det var som värsta klassträffen där med alla från vätan kära klass så det var superkul att träffa alla igen.

Nu ska jag ta cykeln in till gymmet och sen åka ut till mamma och Bengt för ikväll ska det grillas :)

Fin efterrätt hemma hos K-L. Som jag tyvärr inte fick smaka på -.-


Couscous och Rallybrudar!

Mumsmums! Sitter ensam hemma och myser med räksallad och couscous och gud va gott det var med couscous!! Hehe kanske tog liite mer än jag skulle ^^
Älsklingen är ute och roar sig men jag är inte avundsjuk. Däremot är jag avundsjuk på Susanne och Tobias som ska och se nya Johnny Depp filmen ikväll. Vill också se den! Men men för mej blir det Rallybrudar istället. Antar att jag får leka lite taxi senare också.


Fight Circuits

Det blev i ger vårruset för Susanne så vi gick på Fight Circuits istället och jag gillade det! Det var jobbigt och roligt :) Imorgon blir det zumba.
Just nu ligger jag i sängen och har nyss käkar upp min mat samtidigt som jag ser på "Den där Mary". En gammal klassiker som man kan se hur många gånger som helst. Sen blir det boken innan jag somnar.


Regn

Regn regn regn, vatten vatten vatten... Jag är så sjukt törstig hela tiden. Jag vet inte vad det beror på, kanske är dieten som gör det? Asså ååh att det ska vara så himla svårt att få fram lite fint väder!
Idag har jag egentligen inte heller någon lust att göra nått. Men det måste jag ändå. Hade tänkt att dra på cxen senare idag och kanske springa eller gå en stund på löpbandet efter. Just nu sitter jag i soffan och läser en bok som jag började läsa igår kväll, "Mossvikenfruar" heter den.


Pissväder

Idag är jag jätteseg och det beror på det fula tråkiga vädret. En dag som denna hade det inte suttit fel med chips eller något annat onyttigt.. Glass kanske. Men nej sånt får jag inte käka!
En dag som denna är det så skönt att vara hemma hos mamma och älsklingen Mitzy. Imorgon hoppas jag verkligen på bättre väder så jag blir glad och så att Susanne och alla andra som ska springa vårruset får fint.

Bästa vännen!


.

Bra dag!


Hårfrissan

Sitter hos hårfrissan nyklippt och fräsch och väntar på att Susanne ska bli klar så att vi kan dra in till gymmet sen :) Det var på tiden att jag klippte mej kan jag lova men nu är det gjort och det lär säkert dröja ett år till innan nästa gång.
Imorse var jag och Susanne en sväng till Willys och sen kom kära Johanna och hälsade på i lägenheten.

Igår blev det både tabata och cx och sen unnade vi oss båda tacos och det var så gott!


Måndag

Igår var vi ju och spelade frisbeegolf och jag kan lova att vi fick oss en del goda skratt. Efter golfen åkte jag och Susanne och tränade och sen bara hem och myste!

Idag har jag och Daniel vart och handlat mat så ikväll blir det tacos! :D Daniel har precis dragit iväg till jobbet och jag sitter i soffan och käkar mellanmål och om två timmar ska jag till gymmet. Imorgon har vi hållit på med "dieten" i en vecka och det har gått bra men det enda som gör det svårt är att det blir dyrt att bara få äta viss mat men jag ska kämpa på. Bara tre veckor kvar.

Slänger in en bild på bästa bleka huset!!


Äntligen fint väder

Sitter i köket och har precis skrivit ut lite cv:n som jag måste lämna! Hade tänkt att ta och börja med maten snart och sen vid 2 så ska jag och Daniel ivägoch spela discgolf med mamma, Bengt, Susanne och Tobias. Efter golfen blir det gymmet med susamme.

igår så åkte jag hem till Micha där vi hade lite grillmys. Det var jag, Micha, Frida, Evelina, Cathrin och Hanna och det var hur trevligt som helst att prata gamla minnen :)

Lördag (dag 4)

Trots att jag var så trött igår så lyckades jag ta mej iväg till gymmet och vi provade att köra vårt lilla program. Det gick bra men var bajsjobbigt. När jag kom hem satt Daniel och Kim och drack öl och sen kom även Krook och Chrille. Vi satt och spelade spel och hade det trevligt och bär dom äntligen åkts så hoppade jag in i duschen och tog mitt sista mål mat och satte mej och såg på Hysteria.

Idag vaknade jag kl 7 och tänkte att kag lika gärna kunde gå upp och äta frukost innan jag somnade om igen. Då när jag vaknade var det ljust och soligt ute så då tänkte jag att jag skulle åka ut till mamma och springa men när jag vaknade igen vid 10 så var det så klart grått och regnade! Så då åkte jag och Susanne in till gymmet och sprang och nu sitter vi ute hos mamma och har nyss käkat.


Tröött!

Idag är jag trött! Det märks så stor skillnad på humöret när det är soligt eller grått ute. Och idag är det grått ute och jag skulle bara vilja ligga i soffan hela dagen.
Imorse gick jag upp kl 8 och käkade frukost och gick sen och la mej och sov igen, gick upp vid 10 och käkade mellanmål och gick och la mej i sängen och såg på tv (jag somnade). Sen vaknade jag kl 1 och gjorde lunch och nu ligger jag i soffan och ser på tv.

Igår var jag och Susanne ute och sprang i stan i 30 min och sen gick vi till gymmet och körde 30 min på rullbandet. Idag blir det nog bara gymmet.


Torsdag

Nu sitter jag och Daniel hemma i lägenheten och myser. Vi har varit iväg och fiskat med Micaela och Frida och snart ska jag cykla iväg och möts upp Susanne för en springtur. Idag hade vi tänkt att köra vårruset rundan så att Susanne får känna på lite i för nästa vecka. Idag var jag duktig och gick upp kl 8 och käkade frukost och sen gick jag och la mej igen för tydligen är det viktigt att komma igång med frukosten tidigt på morgonen. Igår var jag förresten en sväng inne i stan med Susanne och köpte ett jättefint tvålset till badrummet.


Lördag t.o.m onsdag

Haha som Emilia skrev i inlägget på Valborg så har jag inte uppdaterat på fleera dagar så jag drar en snabb resumé på dagarna dom gått.

I lördags så kom ju Erica och William till Karlstad och vi var och käkade och lekte runt på leklandet tills vi blev alldeles svettiga! På kvällen åkte vi till Malin och grillade och sen drog vi hem till Adam och efter det hem till Ahlbäck innan jag och Daniel åkte hem och sov.

På söndagen åkte vi hem till mej och grillade med hela familjen eftersom art Bengt fyllde år. Vi plockade även med oss massa flyttsaker och åkte till Norrstrands och började ställa i ordning i lägenheten. På måndagen vaknade vi i våran lägenhet och så åkte vi till Ikea och handlade lite. På kvällen kom massa skönt folk hit och vi grillade och hade en mysig Valborg.

I tisdags vaknade vi upp och jag och Emilia beställde hem pizza och räkpita, sp jäävla gött!! Senare på dagen åkte jag hem en sväng och hämtade mer saker och på kvällen blev det mer grill.

Igår började jag och Susanne med ett 30 dagars program och jävlar vad vi ska käka meen jag hoppas verkligen att det ger resultat! Vi var även på en lite annorlunda tabata igår. Den var nämligen utomhus på gräsplätten utanför sats på Färjestad och det var nära 300 personer som var med och tränade. Det var faktiskt himla skönt att vara ute och träna i det fina vädret :) såå nu tror jag att jag fått med hela helgen.


Valborg!

Tji! Gästinblogg här!
Mimmi har inte skrivit på ett tag.
Idag är det Valborg och jag fick skriva.
och alla andra är på "maskinen" och jag skäms över det ;-)
Mimmi och Daniel har nu flyttat och de har det jättefint, så vi är här ikväll och har det gött med cheesechruncherz och alko! Nu var musiken lite hög så vi höjde mer. Micha är facerapead av oss..
Planerar sovplats nu. Kanske blir en sömn på norren. Mimmi och Daniel är asschyssta som låter oss och främlingar vara hos dem. snart ska vi åka till stan och äta kanske sibylla eller bk kanske mimmi? Ska sova i bilen eller hos Mimmi inatt, beror på var det finns plats! Nu ringde Frida och sa vara "hallå..." och la på. Ska ringa upp nu. Hejråååå & tack! Puss på Mimmi (L)
Med vänlig hälsning, emilia