Dåligt uppdaterat... igen

Nu har det gått lång tid igen... Jag måste skärpa mej. Jag har tänkt att skriva flera gånger medans jag kommer ihåg vad jag gör men det har ändå inte blivit av... fy på mej!

Jag kan i alla fall berätta att jag har vart på två kalas i helgen. I fredags så var jag, Klara-Lovisa och Anna och firade Sofie på Kasernhöjden. Det var lika mysigt och trevligt som alltid när vi umgås. Blev även en sväng till stan och uteservering. 

På lördagen var det kalaj igen men denna gången ute i mitt kära Alster för att fira Angelica :) Också supertrevligt att träffa alla gamla människor som man inte sett på länge.

Sen har jag vart lite ute på sjön med Susanne och Tobbe och även träffar pappa och Mari. Och idag var vi på en liten utflykt till Tossebeegsklättenoch käkade räkmacka.
Kan också meddela att vi kört igång med träningen igen nu på allvar. Nya höstschemat har dragit igång och det är så mycket braa.

 

 


En tripp med husbilen!

I fredags så åkts jag, mamma och Bengt iväg med husbilen. Vårt första stopp blev (enligt mina önskemål) High Chaparall där vi skulle ligga över på parkeringen under natten för att tidigt nästa morgon åka vidare några mil till Sjönevad. Tack vare detta så fick jag träffa Emma!!! Wiie! Det var typ 5 månader sen vi träffades sist så det var på tiden kan man säga. Vi gick och satte oss och tog några öl (och cider) och bara pratade tills klockan blev typ halv 2 och "puben" stängde.

På lördag morgon gick vi till Emmas jobb och sa hej då och fortsatte mot Sjönevad där vi skulle på marknad. Vi parkerade bilden och strosade runt en sväng tills vi kände oss nöjda och åkte vidare till Ullareds camping. Väl där käkade vi kvällsmat och spelade spel innan vi gick och la oss för att ladda batterierna inför nästkommande dag.

Upp tidigt på söndag morgon och iväg till Gekås för shopping. Det var inte alls mycket folk men vi började ändå med klädadelningen för att slippa trängsel och köer i provhytterna. När kläderna var köpta och vi fått mat i magen gick vi hem igen och vilade upp oss inför nästa vända och resterande avdelningar på köpcentret.
När också den rundan var avklarad så fick det bli en kall på det innan vi tog bussen tillbaka. Efter kvällsmaten spelade vi två rundor med minigolf och sen var det läggdags med ny bra bok.

Måndagmorgon kom och vi satte riktning mot Gränna! Detta kan nog vara i alla fall en av dom mysigaste och finaste städerna i Sverige! I alla fall så gick vi runt en sväng i stan och så klart köpte vi en massa polkagrissränger i olika smaker. En fika jan vi också med innan vi fortsatte vår tripp.
Egentligen skulle vi åka hem efter vi vart i Gränna men vi bestämde oss för att stanna en natt till och hittade det perfekta övernattningsstället... "Hammarsundet" Hur vackert som helst och med jättefin utsikt och solnedgång. Vi satt ute och åt nyrökt röding, drack vin och spelade spel medans vi såg solen gå ner.

Imorse åkte vi hem och nu ligger jag här i min säng. Vilken underbar helg! <3

 


Torsdagen den 9 augusti

Ojojoj nu var det längesen igen!

Förra veckan så hände det inte så mycket men på Torsdagen så va jag, Susanne, Tobbe, pappa och Mari ute med båten. Vi åkte till "Rävön" och grillade och hade det gött. Vi fick också besök av just en räv som var väldigt hungrig och inte det minsta rädd. Han fick så mycket korv, räksallad och potatissallad att han säkert fick jätteont i magen efteråt den stackarn.


Bröllop

När jag skrev inlägget igår visste jag inte vad jag vad jag hade att vänta. Kvällen blev himla rolig med massa bra folk (och lite obra folk) och goda drycker ;) Idag var det bara att ta tag i sej själv och pallra sig upp för att göra sig i ordning för bröllop. Det var nämligen Daniels faster som gifte sig. En fin och mysig vigsel vid vattnet följt av härlig och god mat. Efter festligheterna åkte jag hem och bytte om till något "mer bekvämt" och fot iväg till Emilia. Där har vi suttit tills nu och tjötat jag, Emilia och Micaela. Fick även smakprov på den berömda räk och broccolisoppan som Emilia gjort.

 


7-kamp och svamp

I onsdags blev det som sagt jobb i några timmar och sen drog jag och Daniel ut till mamma och Bengt igen för lunch :) Vi stannade kvar hela dagen gick även ut och plockade lite svamp och senare på kvällen kom Susanne och Tobbe och vi ordnade en liten 7-kamp. Vi lekte som bara den och kastade stövel, körde skottkärrerace, sköt prick med luftgevär och sköt lerduvor med hagelgevär m.m. Efter att sjukampen var klar så begav vi oss in och käkade mat och spelade spel. En jätteroligt och trevlig kväll.

 

Igår vaknade jag och Daniel ute hos mamma och sen åkte vi in till stan och en sväng förbi hos Daniels föräldrar som vart bortresa. Sen åkte vi hem och plockade upp Kim och en stund senare så drog vi till Ahlbeck. Där var vi en stund innan vi sen gick hem.