fräsch igen..

Nu har jag nyss gått ut till mej och sitter och ser på SCRUBS ♥ nyduschad och fräsch, lyxade även till med en hårinpackning som luktar lite skumt men rätt gott (Y)

Träningspasset förut med syster var inte så värst kul, det var krångligt och mer krångligt! men det var ju första gången så man får väl ge det en chans till tills man fått in stegen ordenkligt. Jag saknar KMTI och vill dit men nu får jag ta och hålla mej till SATS och andledningen är att det är så centralt och bra och nära skolan och buss hem. Jaja nu är kortet skaffat i alla fall och jag väntar bara på att Fritzel ska skaffa sitt så vi kan köra igång på riktigt.

Idag var det ju också kick off för UF på nöjesfabriken hade inte tänkt å gå egentligen eftersom jag hade annan lektion men jag slutade tidigare så jag hann dit och det var faktist kul :) vi trodde att det bara skulle vara massa prat och information men det var inget sånt alls.

jaja hej så länge!

.

Nu blire träning med sis! ♥

Sovdax

Nu ska jag gå ut till mej och sova.

måste bara lägga in en bild på världens sötaste unge!!


Melvin

Tisdag!

Jag hatar tisdagar! men denna har vart ganska bra ändå :)

Först skolan med kulturhistorian och sen teater då vi läste i genom hela manuset på Peter Pan med dom rollerna vi ska ha och för er som inte redan vet så ska jag vara Mikael (minstingen) :D Sen var det engelska, fast det var jobbigt så jag halvsov hela lektionen och efter det arbetsmiljö.

Slutade litte tidigare från arbetsmiljön så jag hann med tidigare bussen hem, käkade och greja litte sen iväg till det som gör mina tisdagar till pina och pest... teatern. Men som tur va så kunde jag bara vara med till kvart i sju för sen bar det iväg till skolan igen för att sälja fika på ettornas föräldrarmöte (Y) det var kul och jag måste bara säga att jag älskar folk i min klass! blir bara så himla glad av dom och man skrattar så man grinar och det är dom som får mej att gå till skolan! och på fredag tjejer blir det grejer!! ;)

Imorgon blir det att dra in till stan till syster och iväg och träna och fixa SATS kort (äntligen) men nu blir det kvällsmacka och om en timme SCRUBS

pusshej!


Äntligen klar!!

Nu har jag suttit och gjort klart det som jag satt och kämpade med ända till klockan fem inatt/imorse så jag fick mej bara en och en halv timmes sömn "inatt" men det funkar rätt bra när man sover till fyra på dagen ;)

Jaja nu får designen vara som det är nu ett tag så får vi se hur jag gör senare.

Dagen har i alla fall vart slapp och jag slutade tidigt så det blev direkt hem och börja med Kulturhistorieläxan som var att rita av något i barockstil och dålig fantasi som man har så valde jag att rita ev en fiol ;p mycket fint blev det, kanske slänger in en bild på den senare.

Nu blir det att käka räkmacka med mamma, bengt och mormor som är på besök :)

Hej så länge!


Då har man skaffat sej en blogg då.

Fråga mej inte varför jag börjar blogga för det vet jag nog inte riktigt själv men det kändes som ett bra sätt om man vill skriva om vad man gjort men inte vill lägga upp en bild varje gång (bilddagboken) fast man vill ändå skriva såpass ofta så att "loggen" blir för full i facebook

Känner att jag egentligen borde gå och lägga mej när klockan snart är tre på natten så jag får väl göra det nu. Imoron blir det skolan med UF som första lektion och efter det lunch med Klara-Louisa och sedan matte (N) och sen slutar jag alltså 13:20 (Y)

natti


Välkommen till min nya blogg!