produktiv dag

Käkat mat och ska fixa iordning mig för att dra in till stan och försöka söka lite jobb, så får vi se hur det går :) Senare idag blir det kettlebell och efter det blir det gymma rygg, är taggad till tusen och hoppas på ett bra pass! Som vanligt som det alltid är på fredagsnätter så jobbar jag även inatt 00-04 så efter träningen blir det att åka hem och bara mysa ner mig i soffan och kanske sova en stund innan jobbdags.
Hej så länge!
 
Några bilder på älskade Mitzy från julafton när hon låg och myste i en balja xD




 

Fast

Hahah japp efter två och ett halv år med körkort så körde jag nyss fast med bilen för första gången. Inte ens när jag bodde i Branäs så hände det men nu hände det mitt på herrhagen. Jag älskar snön men Karlstad kommun är så himla dåliga på att röja undan den och det finns närsan ingenstans att parkera bilarna utan att köra fast. Som tur är finns det underbara hjälpsamma människor. Det var tillslut fyra stycken som hjälpte till att trycka på min bil så att jag tillslut kom loss och nu är bilen parkerad på en för hoppningsvis bättre ställe. Jaja så kan det gå.
 
Annars då. Idag har jag haft Dante här och vi gick (försökte gå) på en promenad men det snöade nått så in i bomben och det var inte plogat någonstans men tillslut kom vi i alla fall runt. Stack upp till Konsum en snabbis och sen in i värmen igen och lagade fläskkorv med mos. Aldrig käkat fläskkorv men det var helt okej dock inte i närheten så gott som värmlandskorv.
Just nu sitter jag ensam hemma och ser på sista avsnitten av The Dudesons och bara mår så jävla gött. Jag är så jäävla sugen på tatuering så att jag tror jag spricker och det blir ju inte bättre när daniel kom hem nygaddad förut. Nä nu ska jag se på Mulan :)
 
Här kommer en liten bild på lilla Dante
 

Nä nu jäklar!

Nu blir det ändring på detta! Jag har lovat min kära far att börja blogga igen så att han vet vad som händer och står på här hemma i Sverige. Såå... förra veckans träningen gick så jäkla bra! På bröst, axlar och tricepspasset i måndags hade jag ett bra flyt och ökade i varje övning! Allt bara flöt på och jag blev aldrig trött, jag hade hur mycket ork som helst. och sen bara flöt det på resten av veckan med löpning på tisdagen, Grit Cardio på onsdagen, Grit Strength och rygg på fredagen. En jäkligt lyckad och bra träningsvecka med andra ord.
Helgen var också bra med trevligt folk och "födelsedagsfirande".
 
Nu till denna veckan. Bröstpasset i måndags gick till coh med ännu bättre! Helt otroligt att jag har sån energi och bara ökar och ökar. Känner mig starkare än någonsin och det känns som om det bara kommer att fortsätta. Blir så himla lycklig. Igår skippade jag löpningen då jag efter förra veckan kände av knät men idag drog jag iväg på Tabatan.
 
Slänger in lite bilder från förra veckan