Blogga blogga blogga...

... ja det här med att blogga är inte alltid så lätt. Nu var det en vecka sen jag skrev sist men denna gången har jag faktiskt en ursäkt. I onsdags så var jag på jobbet och städade då Daniel ringde och sa att vi skulle åka till Öland, och så fick det bli också! Jag lyckades få mitt pass på fredagen bortbytt så klockan halv 4 när jag kom hem från jobbet så åkte vi, jag, Daniel, Nathalie, Ahlbäck och Kim. Vi stannade där till söndag och vi hade det så jävla bra! Supervarmt väder alla dagar och framför allt inga mygg! Riktigt kul med sånna spontanresor och speciellt denna eftersom att jag aldrig vart på Öland förut.

 

Igår var jag på Body Combat på första gången på typ 5 veckor och det var skönt och jobbigt. Träningsvärken är rätt skön idag. Idag skulle jag egentligen följt med på body balance men jag drog ut till mamma och Bengt istället såå nu ligger jag här och ska sova. Imorgon ska jag hjälpa till med städning.


Sömnig

Igår var det måndag och jag var ledig så jag och Daniel tig tag i oss själva och åkte och "stor"handlade. Annars var vi bara hemma och myste :)

 

Idag jobbade jag till 4 och sen åkte jag direkt hem och lagade mat och somnade i soffan... vilket resulterade i ingen träning -.- Jag börjar tröttna på det här, att jag somnar ifrån träningen. Jaja nu ska jag gå och lägga mej i alla fall. Godnatt!


Lördag, söndag

Lördagen fortsatte med att jag och Anna satt och degade i soffan framför DH hela dagen tills vi tillslut tog tag i oss själva och drog ut på en liten cykeltur :) Köpte med oss sallad och satte oss vid ccc bryggan och myste i kvällssolen. Hon är allt för braa den där Anna!

 

Igår kom ju även min älskade älskling hem och jag kunde inte vara gladare!


Herregud..

..vilken kväll det var igår! Det slår aldrig fel när ligan är ute. Nu ligger jag och myser i sängen och väntar på att Anna (räddaren i nöden) ska komma med mat till lilla mej. Vi kör på sushi såklart! Vi får se hur dagen fortsätter.

 

Imorgon kommer äntligen min älskling hem! <3


Sovdags

Nu ska det bli skönt att gå och lägga sig, kallt och skönt är det i sovrummet också! Idag så var jag först med Johanna en sväng och sen åkte jag och Micha in till stan för lite ärenden och sen åkte jag hem en stund innan jag drog till gymmet. Jag kan säga att det var nära på att jag stannade hemma från gymmet, jag var trött och ville bara lägga mej i soffan och mysa meen som tur va så tog jag tag i mej själv och slängde mej iväg på cykeln. Tur hade jag också, det var mörkt på himlen när jag cyklade in till stan och sen när jag var klar och skulle cykla hem så såg jag att det hade regnat.

Imorgon blir det upp med tuppen för jobb igen och sen direkt till gymmet för att sen direkt efter bege sig hem och göra sig iordning innan brudarna kommer. Imorgon blir det nämligen utgång med bästa bästa!

 

Nu ska jag sova och drömma och min pojk som jag saknar så mycket. Kom hem nu då!!


Hatar spinning!

Typiskt! Så klart så stod det fel på nätet så det var inte alls någon Shabam på gymmet idag och jag hade heller inga löparskor med mej så jag kunde inte springa på bandet heller OCH gymma orkade jag inte. Då fanns det bara ett alternativ kvar om jag inte skulle åka hem igen utan någon träning och det var spinning.. Jag hatar spinning men va fan, det gick bli det ändå plus core efteråt. Det var skönt efteråt och nu sitter jag ute hos mamma och käkar grillat. Imorgon skakat då vara med Johanna och även träffa upp Micha en sväng på stan. På kvällen blir det då Shabam istället för idag. Bild från Peace And Love:


Onsdag (dagen före torsdag)

Det är ju klart att bara för att jag för första gången på flera dagar tog på mej långbyxor imorse (för att det spöötegnade) så ska det bli superfint och megavarm så att jag har fått gå runt och svettats ihjäl på jobbet. Typiskt. Nu har jag i alla fall nyss käkat upp mon lunch och sett på ett avsnitt av DH och har himla lust att lägga mej ner men då vet jag hur det blir. Då kommer jag bara att somna och missa träningen idag igen och det ska inte ske! Efter träningen så åket jag ut till mamma och myser för imorgon är jag ju som sagt LEDIG! Jag ska även träffa Johanna imorgon vilket var år och dar sen.. eller ah inte år då men jättemånga dagar sen. Kulkul!


Tröttare än någonsin.

Jag förstår inte hur jag kan vara så himla trött! Kom hem från jobbet runt 3 och käkade mat sen somnade jag i soffan framför DH och missade då också träningen. Så nu sitter jag bara och väntar på att få gå och lägga mej, ett avsnitt till av DH och sen får det bli sängen. Imorgon har jag ett ganska lugnt schema och ganska tidig träning plus att jag är ledig på torsdag så då får vi se vad jag hittar på. Godnatt!


Ensam igen!

Igår kväll var jag och Daniel hemma och myste hela kvällen med tacos, film och The Sims för idag åkte han nämligen ifrån mej igen :( En hela jävla vecka i Finland men efter detta hoppas jag att han tänkt stanna hemma.

 

Har ganska nyss kommit hem efter att ha vart och hjälpt till med mormors flytt och snart ska jag cykla iväg upp till Färjestad och träna (ÄNTLIGEN!) Helt ärligt! Jag har inte tränat på tre jävla veckor! Och jag känner mej äcklad av mej själv. Först så var det P&L en vecka och efter det var det PIP och jobb hela veckan och förra veckan hade jag fortfarande för ont i kroppen för att träna.. Men nu är det inga undanflykter. Efter träningen ska jag även va med Anna och Klara-Lovisa <3


Hej igen

Ojojoj nu var det riktigt längesen som jag skrev. Jag vet inte vad som hände men jag har haft så fullt upp hela tiden att jag inte ens har tänkt på att blogga. Men nu tar vi nya tag och börjar uppdatera igen. Slänger upp bilder från bröllopet som vi var på jag och Susanne.