Dagen före julafton

Just nu är det egentligen julafton och jag har inte skrivit på nästan en vecka. Det beror på att jag haft fullt upp med så mycket annat och med jobb. Jag har verkligen vart jättetrött den här veckan tack vare dom sena nattpassen på jobbet.

Ikväll i alla fall så har vi vart ute hos mamma och Bengt på uppesittarkväll med Bingolotto och mys. Nu ligger jag i sängen som ett litet barn och vill somna så det fortare blir morgon och julafton med massa god mat, julklappar och Kalle Anka.
God Natt och God Jul!


I väntan på jobb

Sitter och bara väntar på att få gå iväg till jobbet, en timme kvar. " I morse" försökte jag sova länge så att jag orkat vara vaken till 04 inatt då jag slutar jobbet. Sen kom Susanne och plockade upp mig till boxningen. Kände inte riktigt att jag hade flyt idag men det kan bero på att jag var lite seg från combaten igår.

I går kom mamma och Bengt och plockade upp mig kvart över 9 på morgonen och vi åkte in till stan och fixade med julklappar. Efter stan plockade vi upp Susanne på vägen och åkte ut till Kärne för att klä julgranen. Haha mamma och Bengt hade vart ute på söndagskvällen när det var mörkt och hämtat in en gran så därför såg dom ju inte riktigt hur den såg ut och haha den var så himla ful. Jag och Susanne protesterade på att ha den så vi hämtade en annan jättefin gran.


Lördag som en lördag ska va

Oj tänka sig.. det är redan lördag. Tabatan i onsdags var jätterolig och jobbig och nästa vecka har Carro sitt sista tabatapass någonsin :( Hela nästa år så ska hon bara ha kettlebell. Typiskt också!
I torsdags i alla fall så jobbade jag 11:00-15:30 och när jag sen kom hem så var jag helt slut. Trött och ont i huvudet och Susanne kände sig likadan så vi skippade träningen. Daniel drog på bio med Thomas så jag blev ensam kvar hemma men det var faktiskt skönt eftersom att jag var så sliten. Såg på "Eva och Adam, fyra födelsedagar och ett fiasko", "Hannah med h" och "In time" Alla mycket bra filmer och jag fick en glad överraskning när jag märkte även att Joel Kinnaman var med i "Hannah med h". Såå snygg!

I går var det "dansmaraton" på sats så jag slängde på mig träningskläderna och åkte in och dansade i hela 90 minuter. Efter det hem och fixa i ordning sig lite innan Daniel och killarna kom hem. Satt och drack lite och hade det trevligt. Slutade med att vi hamnade på Tempel och sen hem igen. Jag och Daniel somnade inte för ens vid 5 på morgonen -.-

Idag då var man ju lite seg och trött! Så jag, Daniel, Chrille, Robin och Jimmy satte på en film och bara tog det lugnt. Sedan så åkte datorerna på och det började spelas dataspel och då kände jag att jag lika gärna kunde följa med mamma och Bengt hem till Kärne. Hahah så som vanligt ligger nu ute hos mamma och Bengt och ska sova för imorgon ska jag upp till julkalendern ;)
Godnatt!


Min helg

Blohg.se appen har varit knäpp och inte gått att använda därav ingen uppdatering.

I lördags så var vi som sagt på julmarknad och det var hur mysigt som helst.
På söndagen blev det slapp dag och tvkväll med tacos!
I måndags så var vi på Combat på kvällen annars inget speciellt.
Och i går var jag på stan men Anna och käkade lunch och köpte lite julklappar. Efter det blev det fort hem och byta om innan Susanne kom och hämtade mig till gymmet och boxningen.

Om en liten stund så ska jag ta bussen in till gymmet och Tabatan.


Julmarknad

Igår väckte mamma mig lagom till adventskalendern men jag tyckte allt att det var lite förtidigt att gå upp på riktigt då så efter att den var slut så gick jag och lamig igen. När jag kom upp igen senare så blev det lunch och sen satte jag igång och bakade kakor. Eftermiddagen bestod av skidskytte och mitt favoritspel Rack-o. Kvällen kom och jag bestämde mig för att stanna här en natt till eftersom att daniel gjort hela vår lägenhet till ett "lanhouse".
 
Imorse gick jag upp strax efter 8 och bakade scones med Bengt och sen satte vi oss framför tvn. Nu snart är det lunch och sen ska vi till Mariebergsskogen på julmarknad med Susanne och Tobbe.
 
Fin bild på soluppgången imorse

Lat.

Idag har jag vart lat! Vaknade alldeles för sent och slängde ihop nått enkelt till lunch och sen gjorde jag ingenting. Jag hade faktiskt tänkt att dra in och träna men när Susanne inte skulle med och jag fick se att det snöade nått så in i bomben så blev det inget av det :/ Jag vägrade att ens försöka att cykla in till stan igen och buss är både jobbigt och dyrt så nej, ingen träning idag för Mimmi.

Daniel skulle ut med grabbarna och typ spela biljard och dricka öl s istället för att sitta ensam hemma så satte jag mig på bussen ut till Kärne och här ligger jag nu. Vad morgondagen har att erbjuda får vi se imorgon.


Cykeltur i snöstorm

Idag har jag fixat och donat hemma och jag har sprungit upp och ner till tvättstugan med tvätt. När klockan väl var dags så tog jag på mig alla kläder jag hade och slängde mig på cykeln in till gymmet och jag kan säga att det var rena självmordsförsöket. Inga vinterdäck på cykeln och cykeln levde sitt egna liv på den oplogade snötäckta vägen. Det var ett rent under att jag inte ramlade och slog ihjäl mig. Och någon dunjacka hade jag ju inte behövt (även om det va jättekallt) för jag satt på helspänn och hade fullt sjå att hålla mig kvar på cykeln att jag blev alldeles svettig. Självklart så kom jag sent MEN som tur va så fanns det biljett kvar till mig. Tabatan var i alla fall jättekul och hur jobbig som helst! Det gillar vi!

När jag skulle cykla hem igen så hade dom visserligen plogat vägen men då var det istället snöstorm och det tog betydligt längre tid att komma hem än vad det brukar göra. In genom dörren och snabbt in i duschen innan Susanne kom och plockade upp mig och vi åkte till Bergvik. Hon skulle handla och jag följde med som sällskap. Var inne en snabbis på Stadium också för att jag tänkte utnyttja mina 100:- som jag fick för att jag är Stadiummedlem. Hittade en fin rosa underställströja från Everest som kostade 99:-. Perfekt , det fick det bli.

Hem igen och käkade macka med skagenröra och sen kom Daniel, Adam, Alsterbo och Kim och vi såg på film och babblade. NU ligger jag i sängen och ska sova. Natti natti.



Jobbdag

Och så blev klockan sådär mycket igen.. jaja, hinner jag bara somna innan kl 3 så får jag ju i alla fall typ fyra timmars sömn innan tvn sätts på. Jag och Daniel hat nämligen satt tvn i sovrummet på timer så att den sätts på automatiskt kl 07:15 varje vardag och gissa varför? Jo för att vi ska se på adventskalendern :D sen när den är slut stänger vi av och somnar om.

Hur som helst så fick jag ett tråkigt sms i morse av Susanne där det stod att hon var jätteförkyld och inte kunde gå på boxningen idag. Typiskt också! Jag som hade längtat sen förra tisdagen. Senare när jag satt och funderade på hur jag skulle lägga upp dagens träning så ringer dom från jobbet och frågar om jag kan jobba. Ja visst! Så det blev jobb istället 17-23.

Imorgon jobbar Susanne så jag åker nog in och går på Tabatan. Längesen vi var på det nu så det ska bli kul.
Oj nu är klockan redan kvart i... måste sova. God natt!


1:a advent

Igår var det söndag och första advent, hur mysigt som helst. Eftersom att det var så förbaskat kallt ute så blev det ingen löpning. Istället åkte jag hem och bara myste framför tvn hela kvällen med advetntsljus.

Idag har jag och Daniel, mamma och Bengt vart och kollat på en lägenhet som ligger här på Norrstrand. Det var så himla fin och helt perfekt så nu får vi bara hoppas hoppas att vi får den. I så fall blir det inflyttning 1februari. Efter att vi kollat på lägenheten åkte Daniel till jobbet och jag, mamma och Bengt åkte hem till lägenheten och fikade.
Senare blir det Body Combat.


Ett långt och ganska tråkigt inlägg.

Ja i torsdags då så åkte jag och Susanne in till stamning käkade lunchbuffe på Nya Peking. SÅ GOTT! Jag verkligen älskar kinamat och har gjort enda sen jag var liten. Alltid när vi var i Norrköping och hälsade på farmor och farfar eller när dom var här i stan så åt vi alltid på kinarestaurang.
Efter lunchen så cyklade vi till mormor och fikade och hjälpte även att julpynta lite. Sen så var det ju tänkt att vi skulle träna men det drog ut på tiden hos mormor och vi båda var så ruskigt trötta. Så alltså ingen träning.

Istället så åkte jag och Daniel (och Kim) och handlade på Willys och rusta. Sen åkte vi och hämtade upp Chrille och sen till Tables och spelade lite biljard. Biljard är himla kul! Dock är jag inte så bra på det men jag vill gärna lära mig.
När killarna tröttnat på att spela och bara ville koncentrera sig på öldrickandet så gick vi till O'learys och träffade Adam och hans vänner. Efter några till öl (för dom, inte för mig) så åkte jag och Daniel hem medan dom andra drog in på krogen.
Jag och Daniel åkte förbi Max och sen hem och la oss.

Igår lagade jag jättegod mat! Det blev makaronigratäng med korv, tomat, mozzarella och pesto. Nom nom! Senare cyklade jag in till gymmet och vi körde bröst, biceps, axlar och mage. När jag kom hem var Daniel och Chrille och vi satt och hade det gött och såg på tv. Senare på kvällen/natten hade vi tråkigt och drog tog en sväng med bilen till bl.a. Forshaga och Kil. Haha och när vi kom hem satte vi på Yrrol tills vi somnade i soffan.

Idag hade jag tänkt att bara vara hemma och ta det lugnt för att senare åka ut till Kärne med då ringer dom från jobbet och vill ha hjälp inne i stan. Ja vad gör man inte för teamet.... och pengar. Så jag åkte in och jobbade 12:30-18:00 Efter det kom Daniel och plockade upp mig och sen kom mamma och Bengt och hämtade mig och jag följde med ut till Kärne. Vi badade badtunna, åt tacos och såg på film.

Nu ska jag sova innan jag kommer på mer saker att skriva om så att detta inlägget blir ännu längre och ännu tråkigare än vad det redan är! Godnatt

Psst.. bilden är på min alkoholfria drink i torsdags