Älskade Mitzy ♥

Hittade några gamla bilder på Mitzy när hon var liten ♥

 
 
 
och så några foton när hon är vuxen :)
 


Och med dessa bilder på min vackra hund och bästa vän säger jag godnatt!

 


fredag 00:17

efter dansen så blev det mys med bad med älskling och nu ska vi lägga oss och se på The Social Network :) ♥
imorgon blir det upp lite tidigare än vanligt för att vara i skolan en halvtimme innan vi egentligen börjar för att förbereda överraskning för Hans som fyller 50 år :D

tröttt

trötttrötttrötttrött..... sitter och försöker bestämma vad det ska stå på min studentmössa men nu kan jag snart inte hålla ögonen öppna så jag ska gå ut och sova. Imorgon blir det dans.


"Hey man, look at me rocking out
I'm on the radio..."


JOHNOSSI ♥

HÄR KOMMER KLIPP FRÅN I FREDAGS!




Maria Rickmann

Här kommer bilder för att hylla maria rickmann som fyllde 18 år den 17 november! (kilcka på bilderna för större)

                         

...

Det blir inte alls sälen till helgen! det var bara fyra backar öppna i hela sälen så vi struntar i det... faaan! jag som var så taggad på att äntligen få komma iväg och åka! jaja nu får man ta och tagga till Johnossi ♥ imorgon istället.
igår så fyllde min gamle tokiga friend Maria Rickmann 18 feta år så det firades med smörgåstårta och massa andra tårtor. trevligt trevligt och även hon ska med till Johnossi imorgon och känna på hur det känns att vara 18år på riktigt! Igår hade vi också nationellt prov i svenska b.
så vad har hänt annars denna veckan... inte mycket. I söndags så pluggade jag naturkunskap heela dagen för på måndag var det prov och nu sitter jag hemma hos Susanne och väntar på att gå iväg till dansen.
Försökte få med Felix på en bild

glaad mimmi

Jag som har längtat sååå mycket och nu är det äntligen dags :D fick reda på när jag vaknade imorse att vi antagligen ska till Sälen nästa helg :D fy fan va skönt det ska bli att äntligen få komma iväg och ställa sig på brädan igen!!


Igår var jag med Johanna Larsson efter skolan. Det var jättelänge sen vi sist så det var jättekul att vi äntligen sågs igen och vi hade det lika roligt som vanligt :) ♥


Idag då så jobbade jag 11-4 och sen blev det hemoch käka och nu sitter jag och försöker plugga lite Naturkunskap. Rena jävla skiten!!

Vill se!



Den är baserad på en verkliga berättelsen om Aron Ralston, som 2003 fastnade under ett stenblock med sin arm och satt fast i nästan fem dagar.

nygaddad

oj nu var det en vecka sen jag skrev sist och det sista inlägget avslutade jag med att skriva att jag längtade till dagen efter och här får ni svaret varför jag längtade så mycket...



..jag och min syster åkte gjorde en varsin sån här på insidan av biceps,
jag på höger och susanne på vänster. Hjärtat är ifyllt med rött och för er
som inte ser vad det står så står det: Futurum nobis est sorores i Aeternum
Det betyder: Framtiden är vår systrar för Alltid ♥

så detta gjorde jag alltså på torsdagen

Fredagen morgonen så åkte jag, micaela och frida in till stan och grejade lite inför lördagen då vi skulle till molkom. Och på fredagen så fyllde ju också min gosiga Maria Schyllander år så på kvällen blev det att fira henne i Alster med en massa skönt folk och mysig plockmat.

Lördag så gick jag upp, käkade lunch och drog sen direkt till micaela för att göra oss iordning för kvällen då vi skulle ha våran "Halloweenfest" i Molkom med gänget. Jag och micaela körde liksom förra året på Mumier, emilia och frida var "döda turkar", någon var kärring och några var bara allmänt fula/läskiga :) Det var kul att träffa Fredrik igen och också Victor som kom ändå från Oslo för att festa med oss.

asså det är helt sjukt vad jag gillar alla dessa människor och nu vill jag bara ha jul och nyår i branäs! det kommer bli hur awesome som helst!

Söndagen blev det en lugn myskväll hos syster med EMA och god mat ♥


nu ska jag plugga så
pussshej

Höstlov!

Idag är min första riktiga lediga dag av höstlovet. Jag har jobbar tre kvällar i rad och det är jävligt jobbigt men nu ska jag inte jobba förens på tisdag igen GÖTT!

idag blir det kanske bio med folk,vi får se :)

I helgen blir det massa party med start hos Maria Schyllander på fredag och sen på lördag bär det iväg till Molkom för Halloweenfirande. Det ska bli riktigt kul att få träffa och umgås med hela gänget igen och speciellt Fredrik som kommer hem från sthlm och även ......

LÄNGTAR TILLS IMORGON! ;)




slänger in en mysbild på mej och micaela från i somras :)