NU JÄVLAR!

imorgon åker vi! kan inte fatta att det redan är dags :D kommer bli så sjukt kul och galet. Sitter här nu och har nyss packat det mesta som ska med och fixat med ny musik till iPoden och jag har faktist lite ont i magen, tror att det är för att jag är nervös ^^

kommer ta med datorn upp men kanske inte kommer uppdatera så mycket men på www.baconost.se kan ni hålla koll på oss och se vad vi gör!

 Sälen 10 - Mimmi, Frida, Daniel, Adam, Robin, Johan, Filip, Fredrik, Sondre och Viktor


Alla ♥ dag

alla hjärtans dag blev trevlig med roligt folk. Dagen började med att åka in till skolan till klockan 10 för att öva på musikalen. Blav klara någon gång vid sju och då drog jag,dan och hanna till wallinders och köpte lite mat. Det blev kyckling och potatissallad till mej och dan och lax till hanna. Sen hyrde vi film och drog hem till hanna och bara myste och hade det roligt med julia som kom sen också.

längtar så jävla mycket till sälen, det kommer bli galet kul!! bara 11 dagar kvar :D


Björn Starin ♥

Idag då så hade vi filmdag på skolan som började med att Björn Starrin (han som spelar Pölsa i Smala Sussie och Robin i Bröllopsfotografen) kom och pratade. Han pratade om hur viktigt det är att vara sej själv och att vara närvarande och väl förberedd. Han pratade ju också om hur det var när han spelade in sina filmer och hur det gick till och en massa andra roliga saker som hänt under filminspelningarna. Han visade också massa klipp ur filmerna och berättade. Och han var bara hur rolig och skön som helst och man kunde inte annat än att skratta! Vilken stjärna! Som vanligt då så räkade jag ju somna till en stund men bara en liten.

Sen var det lunch och efter det så var det tillbaka i aulan för att se på Smala Sussie. Och det var mycket roligare att kolla på filmen när man visste om massa saker som björn hade berättat om som man annars inte har märkt eller visste. Men även under filmen lyckades jag slumra till för en stund och vaknade av att emilia sitter och tar kort på mej med mobilen ;p

Som sagt en välldigt slapp och rolig dag!



9 februari

hmm ja vad ska man säga om helgen? Kaos! är ett rätt bra ord för helgen men fredagen myys och början på lördan kul! :D

och igår så tänkte vi (vårt företag) att vi skulle vara lite effektiva och sy hemma hon emilia, så jag tog med mej min symaskin till emilia och hon hade sin. Men när vi skulle börja sy (efter en jävla massa porr och sjuka grejer) så krånglade min symaskin och emilias fick vi inte ens igång! :@ blev alltså inget sytt!

idag då så blev det hem lite tidigare från skolan för att plugga och tro det eller ej men det har jag faktist gjort :D lita i alla fall.

Och imorgon är det filmdag i aulan hela dan i skolan! SOFT


här får ni en sjukt vacker bild på nog det vackraste djuret som finns!


American History X

Har inte så mycket att skriva förutom att jag har vart och fikat idag! så här kommer en påminnelse om en av de bästa filmerna jag vet. Så om ni inte har sett den SE DEN!


American History X


seg vecka

ojoj det var en vecka sen som jag uppdaterade, men har som sagt vart lite seg. Min heshet gick i alla fall över typ igår så jag har alltså vart hes i över en vecka, knasigt men så kan det va. Så i veckan har det inte blivit så mycket träning var väl och körde lite styrka i tisdags. Var också och unnade mej en fika två gånger också under veckan, ena gången en snabbfika med lois, hanna och emmy och sen dagen efter med sofie :)

Fredagen blev det stan och semla och glass med syster och sen till daniel.
Lördagen var slapp och jag och susanne var och kollade på en katt som hon skulle köpa (Pölsa 2år Numera Felix) sen blev det till hanne med millan och frida! :D rätt misslyckad kväll men ändå trevlig (:
Söndagen blev det först upp tidigt och iväg till gymmet och gå en halvtimme, sen en massa rännande i olika affärer för att köpa kattsaker och sen hem för en god middag :)

Så de var min vecka i stora drag och denna vecka blir det mycket plugg och tråkigheter plus prov imorgon. Ska också försöka hinna med lite mer träning också.


Så här har ni då susannes nya familjemedlem Felix