första adventsmys med syster (:

först måste jag säga att äntligen är teatern slut!

efter teatern så gick jag hem till syster och vi hade första adventsmys med papparkakor och glögg och spelade spel (: sen hem och käka macka med kräftstjärtsröra och film (Y)


Gårdagen

gårdagen hemme hos micha var mycket trevlig med trevligt folk, men saknade några!!

hade kameran med så det tog massvis med bilder men lägger på facebook


angelica, jag och klara-lovisa :D


micha, olof, linda (som jag inte sett sen vi slutade nian, skitkul
att se henne igen), klara-lovisa och jesper :D


jesper, micha, lukas och amanda :D

.

jag vet att jag är töntig men jag kan inte hjälpa det, jag tänker på det hela tiden. jag vill ju egentligen inte tänka på det eftersom att det bara gör mej lessen men samtidigt så väljer jag att tänka på det ibland. vissa stunder är jag jätteglad och tänker att detta kanska är vändningen och att saker och ting kommer ändras men sen så vänder det så fort tillbaka.så tänker jag att jag är så fjantig som går och är lessen för sånna saker när andra har det så mycket jobbigare.

trötter

vet inte riktigt vad jag ska skriva.. igår blev det en lång natt av plugg så idag var jag rätt så död. Imorgon så börjar jag halv ett, riktigt skönt och efter skolan dans. Just ja jag var på stan en sväng idag efter skolan och fick se att det var -30% på alla kläder på Cubus så det blev faktist ett par byxor, en tröja och en bh (Y)
snart är det helg igen!

måste bara säga också att idag är det 118 dagar kvar tills jag blir 18 :D


haha snygg bild på mej och Lois (:

.

South Park

vandring

gaah jag är helt slut!
jag, millan och frida gick från sjöstad till örsholmen och sen från örsholmen till kroppkärr och det var blött, regnigt, kallt och svettigt! nu ska jag gå och sova i soffan.

Bio

Idag har varit en sån där typisk mysdag, synd bara att man inte har någon att dela den med.

igår blev det iväg till daniel vid fem och dricka glögg med killarna sen iväg till uno för att se på film (millan och frida kom också:). Fick dra ifrån lite tidigare från uno för att gå till SF och se på New Moon med syster och jag måste bara säga det att FYFAN VA BRA DEN VA! :D den var fan bättre än första!
Efter bion i alla fall var blev det att möta upp millan och frida som hade vart med grabbarna hos robin. Resten av kvällen blev ju som den blev tack vare att vissa ska krångla så jämt. Slutade på donken med en naturell cheesburgare.

      

.

så mycket tankar och så mycket kännslor men så lite ord!

Party Light

kvällen har vart trevlig med mycket folk och massa ljus och dofter.. tror vårat kök kommer lukta i flera veckor efter det här ;p men det var som sagt trevligt och jag köpte faktist tre ljus till mej själv också :D Han killen som var här och hade hand om det var en lustig typ men väldigt rolig och trevlig (: vi fick också bekräftat nu att det verkligen finns folk i huset som spökar för han var nämligen medium också så när alla hade gått så berättade han om en kvinna som han sett under kvällen som vi tror är bengts farmor. Det är henne som mamma och bengt har hört men sen så berättade han också om en man som gått runt här ikväll men som han inte hade tagit så mycket kontakt med men som vi tror är bengts farbror. Mycket intressant må ja säga!

Sen var jag ju som sagt ledig idag och det behövdes kan jag säga!! Jag och mamma var även in till Stadium idag och köpte jackan, bagen och skidglasögonen :D MYCKET NÖJD!!!

hittade lite gamla bilder på datorn


en liiten Mitzy :)


:)


haha jag och frida var trötta på färjan över till danmark :p


haha hittade den här bilden och finns det nått jobbigare än
när man fyller år och dom kommer in och ska ta kort mitt upp
i allt? när man ligger och sover :O


ledig onsdag!

vill börja med att säga att Maria Rickmann fyller 17år i dag Grattis till henne :D ♥

och imorgon så har jag ledigt, det kan behövas lovar jag! och om mamma orkar så ska vi åka in till stadium och köpa massa kul till mej :D sen kanske iväg och träna med sis och sen efter det blir det hem igen för " light party"som mamma ska ha här hemma. Blir nog trevligt (:

just ja en till sak att på lördag blir det New Moon med susanne GAAH :D





:D


Burton jacka 1899:-


Anon Goggles 649:- vit eller svart.


Bordbag 299:-

paranormal activity..

idag efter skolan så var jag och fridus och kollade lite vinterkläder. Hittade en jättesnygg burton jacka dock inte grön men den får det bli ändå och sen om jag hittar några snygga byxor till annars blir det mina gråa. Hittade även den boardbagen som jag helst ville ha och skidglasögonen så det blir ju super :D Vi hann även med en god och "väldoftande" fika på waynes ;) Efter det blev det hem till min kära vän viktor och se på paranormal activity coh gud vad besiken jag blev på den!! :O inte alls så läskig som alla säger, tyckte mest att den var lite dryg eftersom att allt bara händer på natten så väntar man ju bara på att det ska bli natt. Inte ens viktor tyckte att det var så värst läskig (inte vad han sa till mej i alla fall) och han är jätterädd för sånt där :p Men den var bra i alla fall.

jaja imorgon blir det i alla fall lungt! GÖTT!

såg att jag hade glömt att skriva att jag hade mys med film och godis med micaela och frida i fredags MYS :D

  

jobbig dag!

En jobbig och tråkig dag fram tills  klockan 6 ungefär då jag äntligen fick komma hem. Sen drog jag in till stan till daniel och bröderna Sandh (robin och christopher). Vi gjorde dock inte så mycket men det var mycket trevligt och fan va ja skratta xp

och mer än så fans det inte att skriva om dagen och imorgon blir det mer an det tråkiga och mindre av det roliga :/

om ni inte har kollat än så gör det! ----> www.baconost.blogg.se

:)

idag är mimmi lite gladare (:

fick mej tre timmars sömn inatt så det blev lite jobbigt när vi var och tittade/lyssnade på treornas redovisningar för jag satt och sov mesta tiden ;p Sen så var jag också iväg till tandläkaren och fick äntligen svar på vad som är fel med min tand, tack!

När jag kom hem blev det mat eftersom att jag var hungrig som en gnu för att det var blodpudding och potatisbullar i skolan USCH!! sen la jag mej i soffan med grisen och somnade som en stock och sov tills det var dags att åka till dansen :p och jag måste säga det att dansen är så jävla rolig och det känns bra att komma iväg på den och komma bort ifrån allt som kallas skola och bara ha kul :D

idag så var inte lois i skolan heller :( inte lika roligt utan henne!

   

men nu ska jag sova

Natti

GODNATT

.

..

hungrig är jag också!!

sur.

jag är sur,trött och sur igen! jag fårskyllamej själv jag vet men det skiter jag i.jävlahemtentan somjag sitter med i sistaminuten... vadå älskar bakelser???....tjockis!
åååh och denna jävladatorn gör ju inte mellanslag när man vill heller (därfördet ser ut som det gör) plus att det spökar här hemma! igår när jag satt ensamuppe vid datorn i köket så hade jag en spargris brevid mej påbordet och jag svär på att den vred på huvet!! och förut hörde jag musikfrån ingenstans.

tur att bra musik muntrar upp en en smula i alla fall!


:D

haha igår då var jag som sagt hur glad som helst :D tänkte på allt och alla som gör mej glad och på sälen och ja allt! fast egentligen borde jag inte vara så glad med tanke på vad mycket som måste göras i skolan och som jag inte alls har gjort.

idag var det då teater igen och så här snygg var jag ;)


      
                                                    Du är den bästa!


beslutångest

Beslutsångest måste vara en sjukdom, om det är det är jag mycket sjuk. Jag kan aldrig bestämma mej utan att först ha världens beslutångest. Då är det skönt att ha nån som bestämmer åt en eller åtminstone hjälper en att välja det som man innest inne egentligen vill ha. Som när man t.ex står och väljer mellan två glassar eller vad som helst och så frågar man kompisen vilken man ska ta och den säger glass 1 fast egentligen så vill man helst ha glass 2 så då försöker man få kompisen att säga glass 2 bara för att det ska bli lättare. Men sen när kompisen märker vad man försöker med och säger "jaja ta glass 2 då det är ju den du vill ha" så blir man (eller i alla fall jag) så att då vill man inte ha den eftersom att man vet att kompisen säger så bara för att man vill att man själv vill det.

såå vilken snowboardbag ska jag köpa?
saken är det att jag vill helst ha den till höger men den är från en annan sida så då blir det att jag får beställa från två olika sidor och det blir bara krångligt så då står det mellan de andra tre och en svart kanske inte är så roligt så då står det mellan de två i mitten.
hjälp mej


ååh

det jobbigaste som finns är när man är jättesugen på nått men man vet inte på vad!

Grabbkväll

Igår var vi då hemma hos alsterbo, daniel, adam, fredrik, robin, filip, johan och jag och hade chillkväll/ölprovning och käkade god mat. Senare på kvällen drog vi in till san och satte oss en stund på den resturangen som ligger i mitt i city huset på hörnet mot båten. Sen så skulle vi dra vidare men då blev det en massa krångel bara för att daniel är så stönig och aldrig lyssnar på mej så då drog vi hem till daniel en stund innan jag och filip skulle in till stan och ta bussen hem.

Måste bara säga att jag har de bästa och skönaste killkompisarna. Tack för en jättetrevlig kväll :)








vilket jävla vaccin!

Igår så hade jag så jävelens ont i armen så det är inte sant! När jag vaknade på morgonen var armen svullen, jag mådde illa och kände mej konstig i hela kroppen och jag kunde inte ens ta på mej kläderna själv. Jag var yr och hade ont i både huvet och hela nacken och kände bara att jag ville vara kvar hemma och sova men så tänkte jag att jag typ bara hade teater och att jag kunde sitta och kolla på. Så jag gick till skolan i alla fall och bara mådde skit men det släppte mer och mer under dagen men värken i armen släppte inte för fem öre! Efter skolan gick jag till daniel och vi drog in till stan en stund med fredrik och gick runt och kollade i massa affärer. Blev att vi köpte sånna där fejk glasögon som alla har xd och daniel köpte även en "björnfitta" (sån där jättestor pälsmössa med öronlappar) och fredik en assnygg tröja. Sen gick vi hem till daniel igen och fredrik stack hem och robin gjorde oss sällskap i stället. Så precis innan jag skulle ham så kom dom på att dom ville se på "Paranormal Activity" och den vill ju jag också se juh.. jaja får väl bli en annan dag

Idag när jag vaknade så kändes armen nästan helt okej var bara lite öm och är fortfarande. Jag hade i alla fall ingen ingen skola idag utan bara en föreläsning om studieteknik som började vid ett och den var faktist intressant och nyttig. Han pratade om många olika sätt att lära in saker och ting och en del saker var faktist rätt häftigt som han berättade. Efter skolan då så gick jag till syster och vi drog in till våxnäs och käkade på max ;) och efter det dans. Var skitkul på dansen och vi böjade även på en ny koreografi (:

imorgon blir det ännu en dryg fredag med tre timmars hål och slut halv 5 och efter det får vi se vad som händer. Skulle kanske med grabbarna till Alsterbo så vi får se.

hahah just ja ni måste se en video som jag och susanne satt och höll på å dö av XD

       

ont

ååh nu har jag apont i armen tack vare den där svinsprutan men det är väl värt det antar jag. Jag har ju häldre ont i armen ett tag är åker på influensa.

Jaja nu har jag ganska nyss kommit hem och sitter och käkar äggmacka och ser på Sout Park :U. Vi hade det jättetrevligt hos susanne. Det blev jag, susanne och jonas för jonathan kunde inte komma med men det var verkligen jättetrevligt, var över ett år sen jag träffade jonas och vi satt och pratade om precis allt i flera timmar och käkade kladdkaka :)
För er som inte vet vem jonas är så är det susannes gammla barndomskompis, bodde på samma gata som oss och han har alltid varit som en bror för mej så det var verkligen kul. Sen så skjutsade jonas hem mej och nu sitter jag här.

Imorgon vet jag inte vad som händer, ska nog leka med daniel tror jag men annars inget speciellt. men NU måste jag verkligen springa på toa

see ya

spruta..

Happ då var sprutan för svininfluensa vaccinet tagen nudå så nu sitter jag i systers lägenhet och väntar på att de ska bli dags att gå till teatern -.- Sen efter det så blir det att gå tillbaka hit igen och fika med syster och hennes två barndomskompisar som jag inte träffat på skitlänge så det ska bli trevligt :)
men jaja nu ska jag se efter om det finns nått här i lägenheten som ja kan käka
(Y)

Frida är vår hjälte!

Fritzel har jobbat hela kvällen helt själv på våran affärsplan i UF som tydligen skulle vara inne idag och vi hade inte ens börjat. Anledningen till att frida fick sitta själv och göra eländet var att millan är i tyskland och jag har inga skrivprogram på datorn, varken på min egen eller mamma och bengts och rebecca vet jag inte riktigt ;p
Jaja frida har slitit hela kvällen och jag har hjälp till så mycket jag kunnat via telefonen så nu blev den äntligen klar! TACK OCH LOV!

Hade tänkt att gå och lägga mej nu efter jag skrivit detta inlägget men så såg jag att dom börjat sända gammla avsnitten av Sout Park igen ♥ :D så nu blir det att sitta uppe och se på det (fast jag redan sett avsnitten) och seen gå och sussa. Imorgon händer inget specielt men hoppas att vi får tillbaka vårt neturkunskapsprov haha ojoj säger jag bara till det ;p

just ja, ändrat litte på bloggen som ni kanske ser får va så ett tag men jag lovar att jag kommer ändra och ändra tills jag blir nöjd och kommit på hur man gör.

Nä NU blire TV
här en gammal bild!
puss


bilden är från en sommarkväll när i juli förra året när jag, 
evelina och linnea var ute. Kommer ihåg att jag pratade med
fredrik på denna bild :)



American History X

nu har jag äntligen fått några av filmerna jag beställt bland annat American History X som är en av de bästa filmerna som finns! Den måste ni se om ni inte redan sett den!

Här kommer trailern