Fredag den 15 juni

Tjohopp! jag är sjukt trött, som jag har vart hela dagen men det är så när man helt plötsligt måste börja gå upp tidigt på morgonen när man inte är van. Men jag antar att man vänjer sig.. eller så gör man aldrig det. Idag i alla fall så var jag och jobbade en sväng på morgonen men jag var hemma igen redan vid 10. Satt och degade i soffan och senare kom Susanne och plockade upp mej och vi åkte ut till Kärne för att hämta en klänning och så passade vi på att sola lite också. Sen bar det in till stan igen och till mormor för att hon skulle ha folk som kollade på hennes lägenhet.

Efter det blev det fort hem för att hämta gymkläderna och dra till gymmet. Kom hem, ställde mig i duschen och började dusha då jag mäker att vattnet bara stiger på golvet. Ja men självklart så var det stopp i brunnen så istället för att ducsha så hamnade jag naken ner på knä för att försöka dra upp allt jävla hår som fastnat där nere. OCH tro inte att det var lätt.. det var ju liksom inte som det brukar vara när man bara tar bort "locket" och så är det ett hål där det har samlats massa hår utan det gick liksom ner och sen upp igen så allt hade fastnat inne och uppe i skiten. Jag fick sticka ner hela mina händer och försöka få bort det och allt detta resulterade i en öm och uppskrapad hand. Då blev jag sur och bestämde mig för att jag skulle åka ut till kärne igen (för att hämta saker till imorgon) och sedan åka förbi McDonalds och köpa mej en wrap.

Så detta var min dag. Imorgon drar jag och Susanne till Stockholm för att gå på vår kusins bröllop. Det ska bli kul eftersom att jag aldrig vart på bröllop innan. Så med det sagt så ska jag ta och lägga mej nu.
God natt

Studentens lyckliga dar!

Idag var det då dags för studenten och jag har vart så glad hela dagen och det är tack vara alla fina studenter. Först var jag på Sundsta och kollade på när dom sprnag ut där och jag kan säga att jag var nära på att börja gråta flera gånger när jag såg dom komma utspringandes och skrek. Det fick mej att tänka på hur jäkla lycklig jag själv var den dagen. Sen när dom åkt iväg med flaken så gick jag hem en sväng innan jag gick vidare till Nobel för att se Viktor springa ut och efter det in till stan för att se när alla kom på flaken.
Ååh jag hade så gärna velat ta studenten igen! Det är en så obeskrivlig känsla och man är bara så himla glad och lycklig. Det var den bästa dagen i mitt liv!
Och nu medans alla glada och fulla studenter super sig ännu fullare i väntan på att dra till nöjes (om dom inyte redan gjort det) så ska jag nog ta natten och gå och lägga mej.

sova

JAG ÄR TRÖTT! Jag ska precis gå och lägga mej men först vill jag bara säga några saker att idag har jag vart duktig! Jag har:
  • Jobbat
  • Diskat
  • Städat och gått upp med saker på vinden
  • Slängt och sorterat sopor
  • Varit och handlat och..
  • ..pantat alla daniels läskflaskor (vilket blev sammanlagt 77:-)
  • Lagat massa mat och lagt i matlådor
Jag har hunnit med en hel del idag. Duktiga jag! Sen så kan jag också tala om att jag mår typ illa och dåligt över att jag inte tränat sen i måndags.
En till sak.. jag vill tatuera mig!

Studenten!

Igår för exakt ett år sedan så tog jag studenten. Den absolut bästa dagen i mitt liv. Jag kommer alltid minnas den dagen även fast det finns en del minnesluckor från kvällen ;) Jag är så avundsjuk på alla som tar studenten och jag skulle göra vad som helst för att få upplava det igen. Så ta vara på varje sekund av den dagen och gör den till nått värt att minnas. Jag trodda aldrig förr att jag skulle säga det men jag saknar skolan. Jag saknar att varje dag få träffa mina vänner och att ha rutin på vardagen. Dock så vet jag at jag inte skulle orka med allt jäkla plugg och uppleva den biten igen.
hela ligan och så klart lyckas jag blunda -.-
och hela klassen ESDT3

Fredag, lördag och söndag..

I fredags så kom Micaela till mej på kvällen och vi blandade ihop några smarriga drinkar (strawberry daquiri) och sedan drog vi + Daniel och Tedd in till sandgrund och mötte lite folk innan vi tillslut hamnade på score -.-
Det var alltså fredagen i korta drag.

I lördags gick jag faktiskt upp hyfsat tidigt (om man tänker på att jag drack dagen innan) och drog iväg och gymmade med Susanne. Senare på eftermiddagen kom Micha och sen tillslut även Anna. Vi satt och såg på DH och film och mumsade massa gott och bara babblade. Mysigt mysigt!

Igår gjorde jag typ ingenting. Vi var iväg och spelade frisbeegolf en sväng och på kvällen gjorde jag och Daniel egen pizza och såg på film. Asså det är fan mycket godare att göra egen än att köpa på pizzeria.

Btw jag har hittar mina favvobyxor som vart borta!
Bilder från helgen.


Torsdag 07/06

Sitter i soffan och myser (satt i soffan och myste med min älskling) alldeles ensam och ser på film. Nyss pratat med mamma och Bengt på Skype och dom hade det bara bra där nere i Skottland. Inte alls avundsjuk... :/
Idag har jag och Daniel vart en sväng på stan och bland annat vart och käkar tårta på sandgrundsudden som kbab bjöd på. Sen träffade jag Frida och Emilia en sväng och hjälpte Frida att hitta en ring som hon skulle få i 20års present :) Sen drog jag, Daniel, Ahlbäck, Nathalie och Victoria och spelade frisbeegolf.

Efter filmen ska jag bädda ner mej i sängen och se på DH.


DH

Huvudvärk igen! Men nu ska jag baraste på etta snitt till av Desperate Housewives och sen blir det natten för mej. Idag blev det ett besök hos mormor med Susanne och efter det Body Jam.


Headache

Det blev Hanna som vann BB igår och det var bra tycker jag! Och det var så mysigt att träffa min pålleponke igår igen, som jag saknat honom. Nu sitter jag hemma i soffan och har sjukaste huvudvärken som jag hoppas ska gå över tills ikväll då det är Combat och cx. Kan även tala om att jag nu har införskaffat mig en Peace And Love biljett, och det kommer bli fett med bra! Bara vi kommer på ett sätt att ta oss dit upp så att säga! Menmen allt ordnar sig tillslut!
Hittade en bild på Daniels dator från brasilien. Vore skönt med lite värme snart igen.

Annamys och tvmys

Igår hade jag och Anna mysipyskväll med massa gott, skratt och finsång! Hon är allt bra den där tjejen <3

Idag var jag på ett streetpass på gymmet och nu ligger jag i soffan och väntar. Ikväll är en riktig tvkväll med final i både Mästarnas Mästare och Big Brother. Hurra! Hoppas hoppas att Hanna J vinner BB. En annan superbra sak är att Daniel kommer om nån timme.

Bilder på vår sushi igår. Synd bara att jag kom på att ta kort när typ allt var uppätet. Hehe ingen av oss gillade ingefära, sill och nån konstig vit fisk.


14:00

Igår gick jag upp tidigt för att åka in till stan och Telia för att fixa min senaste räkning som hade blivit helt åt helvete. Så klart kunde dom inte hjälpa mej i affären utan jag blev uppringd av kundtjänst men han kunde inte heller hjälpa mej utan skickade vidare mej till ytterligare en person som tillslut fixade allt. Efter stan följde jag med ut till mamma och käkade lunch sen skulle dom in till stan och då följde jag med in och till gymmet för zumba. Sen plockade dom upp mej igen efter träningen och ut till Kärne igen. Senare på kvällen kom Jim, Susanne och Tobbe och vi käkade lite middag eftersom att mamma och Bengt ska iväg med husbilen i en månad.

Nu ligger jag i soffan och degar mej framför tvn. Ikväll kommer Anna hit och då ska det mysas rejält. OCH imorgon kommer Daniel hem!! :D